Новини
Останні статті і огляди
До продажу надійшли набори пам’яті DDR5 із підтримкою AMD EXPO ULL. Ціни сягають 1100 доларів
-
bes
Member
Предлагаю обсудить До продажу надійшли набори пам’яті DDR5 із підтримкою AMD EXPO ULL. Ціни сягають 1100 доларів
пускай себе оставят
пускай себе оставят
-
Robostyle
Member
Раньше Я думал это эпл ох*евший когда просит экстра за двукратный обьем памяти.
Но появились еще более отбитые, и просят столько же сверху за тайминги. Тайминги, Карл!
Но появились еще более отбитые, и просят столько же сверху за тайминги. Тайминги, Карл!
-
MAKKACIN
Member
Ну глобально таймінги важливіші чим частоти, просто навчилися легше збільшувати частоту, а от таймінги якби зменшили приріст був би більший)))) Ціна звичайно кінська) Це продати пк і докинути ше пару сотень юсд і купити кіт на 32 гб це ПЄСНЯ! 
-
Liam
Member
І хтось жеш буде купляти...
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Ну то повна шляпа...
-
MessiaH
Member
Не знаю, попался мне 9950x3d2 тотои неудачный, т.к. на моей мамке выше 5600 не берёт память, хотя с 7950х брал этот комплект 6200. Так вот 4800 в стоке и 5600 с настроенными я особой разницы не увидел в играх. А тут чисто тайминги
-
QuantumCat
Junior
CL30 за $620 → это уже дорого, а CL26 за $1100 → это просто дань уважения инфляции 2026 года 
ИИ-серверы забрали все чипы, а нам достались эти "элитные" остатки по цене золота... huh
ИИ-серверы забрали все чипы, а нам достались эти "элитные" остатки по цене золота... huh
Востаннє редагувалось 30.06.2026 17:42 користувачем QuantumCat, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
Так це не для вас набори, це рекорди в бенчмарках всяких ставити, так само як моніки 720гц для ксерів есперти набігають критикувати 
-
n+gibat[]r
Member
А всего то год назад G.Skill DDR5-6000 Trident Z5 Neo RGB две плашки общей емкостью 32гб и очень хорошими таймингами CL28 стоили на Розетке жалких 156 долларов по курсу (6499грн)Впрочем, наибольшая переплата (+79%) характерна для комплекта CL28 — за вариант с EXPO ULL придётся выложить $1000 против $560.
Жалею что тогда не купил на 64 гб вообще, 64гб около 10000грн тогда стоили
-
Vados1
Member
На моїй пам'яті це вже третя змова виробників пам'яті! У США до них є судовий позов!
-
phobosse
Member
Молюсь на свой зелененький Самсунг чтобы не крякнулся. На всякий поставил на него радиаторы 
-
ASTON
Member
Як вчасно мене дружина вмовила зробити апгрейд рік тому на АМ5.
Взяв 16х2Gb за 90 євро. Зараз точно не час апгрейду би був.
Дичина з цим AI.
Взяв 16х2Gb за 90 євро. Зараз точно не час апгрейду би був.
Дичина з цим AI.
-
A1eksandr
Member
куда мир катиться
-
Smilodonius
Junior
Пусть сами у себя покупают за такие деньги
-
yariksom
Member
В ШІ але подібне не те, що в ШОко (якщо ви розумієте про що я звичайно)A1eksandr: ↑ 30.06.2026 18:16 куда мир катиться
-
Олег963
Member
G.Skill DDR5-6400 65536MB PC5-51200 Ripjaws S5 Black дві планки по 32гб працюють на 30 таймінгах 6000герц 1:1 купляв за 9400 грн, а тепер ото часи пішли, як глянув ціни

-
Afit
Member
-- Мамо, я заробив 500 баксів!
-- Як, синку?
-- Я просто вручну поставив таймінги
зекономив = заробив
-- Як, синку?
-- Я просто вручну поставив таймінги
зекономив = заробив
-
Tetronga
Member
Для кого це все випускають? Для кого ледь не щодня випускають консольки і залізо для ПК з кінськими цінами? Я вже нічого не розумію
Я думав я цільова аудиторія цих товарів як ГЕЙмер, але схоже я тепер надто бідний і мене в розрахунок не беруть. Так для кого тоді все це? 
-
VladimirV
Member
В мене в пк взагалі стоять модулі, які обійшлися в 33,5 долара з нюансами Алі. Скільки я тоді задивлявся на комплекти D5 48Gb, які можна було брати безмитно по 120-130$, вже і точну цифру не згадаю. Але значно дешевше місцевих магазинів.
Але тоді подумав, нахіба вони треба наперед щоб лежали без замовлень. Тим більше, продасиш якомусь безрукому, що не зможе її налаштувати і буде тобі потім мозг виносити, що в нього то помилки, то типу в профілі в нього не запускається. Саме це зупиняло тоді від замовлень наперед.
Але тоді подумав, нахіба вони треба наперед щоб лежали без замовлень. Тим більше, продасиш якомусь безрукому, що не зможе її налаштувати і буде тобі потім мозг виносити, що в нього то помилки, то типу в профілі в нього не запускається. Саме це зупиняло тоді від замовлень наперед.
- спойлер