Не всі і не завжди, приклад вище я давав.
Проблема в тому, що раніше в іграх не було таких гнучких налаштувань графіки, зазвичай був ОДИН режим графіки (окрім роздільної здатності, де вона була доступна до вибору), або іноді додавали черезстроковий режим для дерев'яних ПК (interlaced), це коли у вас не 320х240, а 160х240 просто через одну порожню строчку. Тобто ви фізично не могли нічого покращити. Це як зараз випустити КП2077 але тільки в ЛОУ налаштуваннях - і ви просто не знаєте, що може бути краще, тому вважаєте - що це вау, круто і не тормозить при цьому
Shepard1985: ↑
17.09.2026 12:33Зараз майже кожна гра - це сире тісто, яке нам продають за фулпрайс і на основі наших відгуків доробляють на протязі року, два.
Нагати вам забаговані ігри, в тому числі на консолях, які через софтлоки чи інвульних босів неможливо було пройти в принципі? Легіон їх таких був. Особливо на консолях. І це ніяк не виправлялось, і почитати про це було ніде, і апдейти і патчі скачати також.
Півроку економите на обідах в школі, купляєте картридж, а гра не грається, все. Які часи втратили, ех
Shepard1985: ↑
17.09.2026 12:33
Я ще мав і Денді і пам'ятаю ігри з Денді. Графіка на 8-16 біт була крутою. Розроби витискали максимум з консолей. І на це навіть сьогодні не соромно дивитися. Трава не була зеленішою, можливо небо було блакитнішим і повітря чистішим і дощило більше, ніж зараз, але на то є свої причини)
Сорян, але консоль і ПК - то зовсім різні речі. Той же ТР1 якісно краще можна було запустили лише на 3Д-прискорювачі (який коштував як весь ПК на той час), а на консолі він як був піскелізованим лайном, так лайном і залишався.
Коротше, я до чого, не треба порівнювати сучасність із вашими спогадами в пам'яті, бо вони спотворені.
Те шо зараз маркетинг рулить - зрозуміло, але камон, ви з одного боку хочете щоб цікаві ігри на 100 годин гри виходили щороку, з іншого - щоб з мінімальними вимогами і щоб з офігінною графікою і без костилі і багів і задешево

І порівнюєте це з тим що "було колись". А колись гарні ігри виходили раз на життя. Я он в вульфенштейн 3д перший раз пограв в 92 році, а наступний вийшов аж в 2001

Нічогенько, так? З Думом те саме, Дум2 вийшов в 94 році, а Дум3 в 2004.
Темп життя змінився і зараз все НАБАГАТО краще ніж було колись