Striker: ↑
28.07.2026 09:20
Я вже рівно 3 місяці проходжу неспішно, пройшов повністю всі квести на карті і першу частину одного DLC. Далі йду по сюжету. Як раз ще місяць думаю активніше грати, а там і Stalker з новим DLC.
Та я вже не знаю який місяць проходжу KCD2

. Причому багато квестів пропускаю, бо вони або нудні, або як люблять чехи зроблені за принципом збігай 10 разів туді-сюди в різні локації через всю карту і отримаєш нічого
А здогадатись який квест з безлічі дійсно толковий і за нього щось отримаєш корисне - нереально. Як з Примарнии конем. Квест абсолютно лівий, починається з нічого, має як завжди кілька етапів. А в кінці самий крутий кінь. Це поки мабуть единий квест на всі KCD1-2 коли за виконання тобі дають дійсно щось корисне
І ще є кілька квестів на дві серії, коли отримаєш якийсь приємниц статус, типу свого селища чи своєї кузні. Але в одному видадку розвитик селища обмежений і не дають зробити з нього круте містечко, а в іншому я ще не знайшов квестів на прокачку кузні.
Ще незрозумілий прикол, що мене в Кутній Горі ні з того, ні з сього періодично оголошують в розшук і не дають нормально квести там проходити. При тому що я там практично нічого не крав. А що крав, то давно і мене ніхто не бачив та крадених речей в мене при слбі немає.