Та якось не бачу тих нахвалювань. Хтось звісно досі молиться на RAW, але вони, імхо, застарілі. RAW - одні з перших Graingold (новіші - Owlab Ti, Duhuk Herz, UR Ice Ultra і ще кучка). Нові Raptor V2 - HMX. Теж нічого видатного, з тим же молдом є цікавіші AGS Radiant, та і власне самі HMX Gamer Fuel / Crystal. Все що з ботомаутом магнітом по пластику, імхо, звучить занадто різко за деякими виключенням, тому я поки зупинився на Unionwell Ice Shine. У порівнянні з тими ж UR Ice Ultra (які цілком заслужено багато хто ставить у свої топи), вони мені значно приємніші на POM плейті.leif: ↑ 14.06.2026 00:43 а як же геон? буквально всі нахвалюють його магнітні світчі. хто їх виробляє, до речі?
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
feniks_tm
Member
-
leif
Member
мабуть, це у вас там в НЕ світі якась своя двіжуха) це те що долітає з мого МХ світу, я насправді сам не цікавлюсь і дуже рідко щось дивлюсь про НЕfeniks_tm: ↑ 14.06.2026 00:48Та якось не бачу тих нахвалювань.
-
feniks_tm
Member
Офіційне креслення має 14.05мм, перемірював сток алю, то так і було 14.05. Раніше замовлений у того китайця FR4 гуляв до ~14.10мм. Приїхав цей новий POM, то переміряв старий і там все ж було щось ближче до 14.00 рівно. Можливо, у них там таки є якісь правки для різних матеріалів. Я все ж розраховував, що якщо я зробив креслення з 13.90мм, то більшість з них буде в межах 13.90-13.95мм, але щось не пішлоleif: ↑ 14.06.2026 00:46 але ти писав, що оф. кріплення має 14.05мм? чи там теж реальних 14?
світчі сидять недостатньо щільно? а allignment ноги також не дуже щільно входять отвори на пцб, якщо ти кажеш, що з кейкапом знімаються?
Востаннє редагувалось 14.06.2026 00:56 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
feniks_tm
ага, ну так і шо, це відчуєваться, що світч трохи не жостко сидить в плейті? чи ти чисто для феншую хотів переробити?
ага, ну так і шо, це відчуєваться, що світч трохи не жостко сидить в плейті? чи ти чисто для феншую хотів переробити?
-
feniks_tm
Member
leif
більше для феншую звісно, на стабільність воно фактично не впливає. Це просто так стакнулось, що Unionwell на цій лінійці вирішив зробити настільки "loose" хаузінг, бо раніше жалілись, що старі їх свічі навпаки занадто щільно сідали і було важко витягнути.
Відправлено через 33 хвилини 43 секунди:
Wuque, до речі, теж викатили своє "рішення" щодо ботомауту (Diamond лінійка), має бути досить близько по звучанню до MX (Хоча по саундтестами доступні наразі моделі мені якось не заходять взагалі). Почекаємо, поки викатять якісь інші матеріали для хаузінгу і типового зниження цін до людських. Люблять вони брити своїх фанатів по 2$/свіч
більше для феншую звісно, на стабільність воно фактично не впливає. Це просто так стакнулось, що Unionwell на цій лінійці вирішив зробити настільки "loose" хаузінг, бо раніше жалілись, що старі їх свічі навпаки занадто щільно сідали і було важко витягнути.
Відправлено через 33 хвилини 43 секунди:
Wuque, до речі, теж викатили своє "рішення" щодо ботомауту (Diamond лінійка), має бути досить близько по звучанню до MX (Хоча по саундтестами доступні наразі моделі мені якось не заходять взагалі). Почекаємо, поки викатять якісь інші матеріали для хаузінгу і типового зниження цін до людських. Люблять вони брити своїх фанатів по 2$/свіч
-
пирожок с малиной
Member
у меня сейчас мембранка 104 для мыши не хватает места изза "очень нужных кнопок " а клавиши тупо заедают я не знаю как ктото может хвалить этот мусор но меня впринципе устраивает, валяются рядом каилхбоксы с промикро и диодами только заниматся этим не охота
-
feniks_tm
Member
пирожок с малиной
Я коли активно грався у surf, то мені моментами було мало килима 100х50см з 75% клавою на самому краю (це 65х50см для мишки, якщо не брати до уваги фактично мертву зону під клавою)
А хтось спокійно собі грає і на огризках 20*20 
Я коли активно грався у surf, то мені моментами було мало килима 100х50см з 75% клавою на самому краю (це 65х50см для мишки, якщо не брати до уваги фактично мертву зону під клавою)