Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 14.06.2026 00:43 а як же геон? буквально всі нахвалюють його магнітні світчі. хто їх виробляє, до речі?
Та якось не бачу тих нахвалювань. Хтось звісно досі молиться на RAW, але вони, імхо, застарілі. RAW - одні з перших Graingold (новіші - Owlab Ti, Duhuk Herz, UR Ice Ultra і ще кучка). Нові Raptor V2 - HMX. Теж нічого видатного, з тим же молдом є цікавіші AGS Radiant, та і власне самі HMX Gamer Fuel / Crystal. Все що з ботомаутом магнітом по пластику, імхо, звучить занадто різко за деякими виключенням, тому я поки зупинився на Unionwell Ice Shine. У порівнянні з тими ж UR Ice Ultra (які цілком заслужено багато хто ставить у свої топи), вони мені значно приємніші на POM плейті.
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 14.06.2026 00:48Та якось не бачу тих нахвалювань.
мабуть, це у вас там в НЕ світі якась своя двіжуха) це те що долітає з мого МХ світу, я насправді сам не цікавлюсь і дуже рідко щось дивлюсь про НЕ
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 14.06.2026 00:46 але ти писав, що оф. кріплення має 14.05мм? чи там теж реальних 14?

світчі сидять недостатньо щільно? а allignment ноги також не дуже щільно входять отвори на пцб, якщо ти кажеш, що з кейкапом знімаються?
Офіційне креслення має 14.05мм, перемірював сток алю, то так і було 14.05. Раніше замовлений у того китайця FR4 гуляв до ~14.10мм. Приїхав цей новий POM, то переміряв старий і там все ж було щось ближче до 14.00 рівно. Можливо, у них там таки є якісь правки для різних матеріалів. Я все ж розраховував, що якщо я зробив креслення з 13.90мм, то більшість з них буде в межах 13.90-13.95мм, але щось не пішло :rotate: Треба було одразу малювати 13.80мм, тоді було б зрозуміло чи то допуски, чи мене тупо нагріли і зробили по-своєму :lol: За ноги я вже давно писав, що вони фактично взагалі ніяк не приймають участі у фіксуванні свіча на магнітках. Принаймні на тих платах та свічах, що я тримав у руках.
Востаннє редагувалось 14.06.2026 00:56 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm
ага, ну так і шо, це відчуєваться, що світч трохи не жостко сидить в плейті? чи ти чисто для феншую хотів переробити?
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif
більше для феншую звісно, на стабільність воно фактично не впливає. Це просто так стакнулось, що Unionwell на цій лінійці вирішив зробити настільки "loose" хаузінг, бо раніше жалілись, що старі їх свічі навпаки занадто щільно сідали і було важко витягнути.

Відправлено через 33 хвилини 43 секунди:
Wuque, до речі, теж викатили своє "рішення" щодо ботомауту (Diamond лінійка), має бути досить близько по звучанню до MX (Хоча по саундтестами доступні наразі моделі мені якось не заходять взагалі). Почекаємо, поки викатять якісь інші матеріали для хаузінгу і типового зниження цін до людських. Люблять вони брити своїх фанатів по 2$/свіч :rotate:
спойлер
Зображення
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

у меня сейчас мембранка 104 для мыши не хватает места изза "очень нужных кнопок " а клавиши тупо заедают я не знаю как ктото может хвалить этот мусор но меня впринципе устраивает, валяются рядом каилхбоксы с промикро и диодами только заниматся этим не охота
feniks_tm
Member

Повідомлення

пирожок с малиной
Я коли активно грався у surf, то мені моментами було мало килима 100х50см з 75% клавою на самому краю (це 65х50см для мишки, якщо не брати до уваги фактично мертву зону під клавою) :rotate: А хтось спокійно собі грає і на огризках 20*20 :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

пирожок с малиной: 14.06.2026 03:48клавиши тупо заедают
пирожок с малиной: 14.06.2026 03:48но меня впринципе устраивает
:insane:

Відправлено через 55 хвилин 15 секунд:
кому жовті і рожеві клавіатури до душі? :gigi:

на мілктус нині продають пребілд Evo80 в жовтому і рожему кольорі зі знижкою, тобто за 130 баксів + безкоштовна доставка по штатах.

правда залишились тільки в версії Neo Oat with PP plate, але це дуже непогано, як за такі гроші!

імба!
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: 14.06.2026 17:46
пирожок с малиной: 14.06.2026 03:48клавиши тупо заедают
пирожок с малиной: 14.06.2026 03:48но меня впринципе устраивает
:insane:

Відправлено через 55 хвилин 15 секунд:
кому жовті і рожеві клавіатури до душі? :gigi:

на мілктус нині продають пребілд Evo80 в жовтому і рожему кольорі зі знижкою, тобто за 130 баксів + безкоштовна доставка по штатах.

правда залишились тільки в версії Neo Oat with PP plate, але це дуже непогано, як за такі гроші!

імба!
Краще ти б мої магнітки так продавав :lol: Щось набрався як дурень, а бажаючих 0 :weep: Походу доведеться накидувати нормальні свічі та капи на Weikav EG75, так хоч спокійніше на душі буде продавати :gigi:
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: 14.06.2026 17:51а бажаючих 0
це же магнітні клавіатури на хайпі і ще не всі ГАМЕРИ на них перейшли. я от з початку року продаю світчі, якими я не користуюсь і які я виписав з колекції, так продав лише третину, не рахуючи тих сетів, які тут по місцю 7mindfields та Барбарис забрали. за пів року, Карл) але я знав, що так буде і ні на що особливо не розраховував. клавіатурний риночєк жвавий в штатах і азії, в решті регіонів все рухається повільно
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif
Зі свічами, я вже, на жаль, змирився як з мертвим багажем :rotate:
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm
та ладно тобі, воно дуже повільно, але уходить:
viewtopic.php?t=293219
до 2028 року розпродамся B-)
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif
Добре, що вистачає хоч здорового глузду не купувати дорогі. Весь алішний розпродаж відмовляв себе від Keytok NOVA. Вдалось :gigi: Вони непогано так втратили в ціні відносно офіційного прайсу (1.4$/свіч), але викидати ~60$ за фулсет все ж ту мач. До цього брав 10 штучок WS Flux Pink Lotus, бо собаки цікаво звучали на відео. А по факту не зайшли абсолютно. Наче і знайшов вже те, що подобається, але все одно чухається, а може щось краще є :shuffle:

Відправлено через 9 хвилин 39 секунд:
Схоже, що наші смаки з цим хлопаком досить схожі, можна не рипатись поки :-P
спойлер
Зображення
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, я б ще забрав, але не бачу сенсу брати те, що не використовую. :D Брати ще пару баребоунів та міняти їх місцями не хочеться, бо багато йде на будівництво дому.
Але низькопрофільну магнітку я собі замовив :shuffle: :facepalm: :banghead: :dontknow:
7mindfields
Member

Повідомлення

Барбарис: 14.06.2026 20:23 Але низькопрофільну магнітку я собі замовив :shuffle: :facepalm: :banghead: :dontknow:
Лоу профайл дуже недооцінений, як на мене, от наче й зібрав цей ево80 в найкращому (для себе) кольорі, з чері лоу профайл кейкапами (щоб уникнути дискомфорту з запʼястями) і c3 tangerines, все класно, погрався два дні і знову повернувся до iqunix mq80 :lamer:
Відповісти