Та ніхто в черзі і не стоїть.yuriy_dd: ↑ 17.05.2026 12:00 Тобто кожен має принаймі один свій, і в черзі стояти не треба
В жінки ноут є (стоїть стаціонарно на кухні 99% свого часу і стирчить в розетці), в малого шкільний хромбук (користується тиждень через тиждень на шкільних заняттях), я ПК чіпаю ввечері пограти. Іноді щось пошукати в тирнеті (жінка так само).
Повалятись на дивані гортаючи тіктоки-рілси-ютубчик, або щось почитати - смартфонів цілком достатньо. Повністю закривають потреби.
Стосовно ПК, і одночасного користування - у мене налаштовано "мультірум", малий у себе в кімнаті на ньому може грати в іграшку зі звуком з вбудованої аудіо системи монітора, я в цей час можу дивитися кіно з компа. Не вбудованим плеєром ТВ DLNA, а саме плеєром компа з виводом картинки на ТВ та звуком на звукову карту і далі оточуючий звук на аудіосистему з керуванням плеєра за допомогою лінтяйки. Можу і по DLNA вбудованим плеєром, але то не цікавий стерео звук з телевізора...
Так що немає конфлікту інтересів. Домашній "мультимедіа-сервер-розважальна_станція" задовольняє усі потреби. І в такому сценарії вона мігрує як мінімум 4 останні апгрейди заліза.
Тож дивлячись на ARM та його прогрес, бачу лише або крок в бік відносно поточного профільного ПК, або взагалі назад по загальній сукупності факторів мого "use case".