Apple представила лептоп MacBook Neo з рекомендованою ціною від 599 доларів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Nutbar: 04.03.2026 21:29
VovaVMS: 04.03.2026 20:32 нема SD/microSD кард-рідера
Tyler: 04.03.2026 21:22 Сд слота нема
Нашо він вам здався в 2026 році? Який саме юзкейс реального власника цього ноута перекривала б його наявність?
В мене є мп3 плеєр з сд картою B-)
Nick_888
Member

Повідомлення

Tyler: 04.03.2026 21:35

Нашо він вам здався в 2026 році? Який саме юзкейс реального власника цього ноута перекривала б його наявність?
юзеркейсів може бути багато, самий популярний, мабуть, коли щось фоткають на зеркалку і потім зручно перекидають на робочу машину. Завжди краще мати опцію, ніж не мати. Бо з еплом все зводиться до відсутності опцій. Задовбала ця мода урізати все до 2 тайп-сі і муд*хайтесь як хочте, ми зекономимо на черговому недовставленому в ноут порті, а ціну залишимо таку саму, купляйте хаби, це ж так зручно
Ви так і не зрозуміли цільової аудиторії цього продукту. Фотографи братимуть як мінімум Air, як стандарт - прошку
MqM
Member

Повідомлення

Тепер точно кожен підліток буде з Макбуком для шкільних понтів)
Не знаю навіщо у сучасний час випускати це не дуже життєздатне диво, ну якщо був попит на всякі Хромобуки, то на це напевно теж знайдеться

Отправлено спустя 2 минуты 7 секунд:
Capz: 04.03.2026 18:09 Входной билет за небольшие деньги в экосистему Apple наравне с Мак Мини.
Пишут, что по мощности чипа A18 Pro получше М1 в однопоточных нагрузках и примерно равен в многопоточных.
Я юзаю макбук Эйр М1 8 ГБ в качестве второго девайса, до сих пор актуальная машинка с живой батареей для базовых задач.
Макміні набагато достойніше виглядає)

Отправлено спустя 2 минуты 45 секунд:
_Andrik_: 04.03.2026 21:16 Найбільше посміявся як усі еплодрочери блохехери збудилися, ваааууу апле за 600 , мастхев, :lol: а навіщо він здався пересічному толком пояснень нема . Навіть не можу придумати сценарію для себе ,чим він краще за мій Galaxy tab ultra 8 3+ річний .
Я так і бачу когось з користувачів вінди ( для яких комп/ноут це процесор) які будуть роздуплятися в незвичному середовищі :kbd: :think: :banghead:
Зупини кожну другу дівчину і вона не пояснить для чого їй такий телефон. Це стосується і хлопців в меншій мірі, там зазвичай хіба ігри додаються) Реально працюють на телефонах одиниці. Мало хто використовує певні обмежені інструменти, щоб працювати з файлами та перекидати на комп)

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Перекидати фото з камери) Хоча для такого макбука це немає сенсу, в Лайтрумі в ньому не попрацюєш)))

Отправлено спустя 1 минуту 30 секунд:
penetrator: 04.03.2026 21:50 Какие к черту зеркалки у владельца ноута за 700 евро (цена в Европе). Сейчас 99.9% фоткает на телефоны, которые стоят в 2 раза дороже этого ноута.

Я себе кардридер на амазоне купил, что бы обновить навигацию на флешке в машине. В итоге уже 2 года лень достать эту флешку из разьема в бардачке, а сам кардридер хрен знает где лежит.
Ті, що фоткають на телефони там же ці фото й обробляють) й далі соцмереж звісно ті фото не йдуть
s1nedus
Member

Повідомлення

++ В 2026 уже нет проблем перекинуть что-то по wi-fi или на крайняк по кабелю
alexeygalas
Member

Повідомлення

_Andrik_: 04.03.2026 21:16Найбільше посміявся як усі еплодрочери блохехери збудилися, ваааууу апле за 600 , мастхев, а навіщо він здався пересічному толком пояснень нема .
Там в threads справжній шабаш почався. Повилізали apple міньйони і всі під одну і ту ж методичку ховають pc лептопи і хромбуки. На всіх мовах світу. Так мило

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Nutbar: 04.03.2026 21:40обробкою фото-відео на ноуті з 256 памʼяті.
На 13" екрані :lol:
Yalg
Member

Повідомлення

8 намертво припаяных гиг...
От *делов для *едов.
MVE
Member

Повідомлення

Як динозаври не усвідомлювали, що вони вимирають, так і ви не усвідомлюєте. Вилазьте зі свого світогляду 90-х, час намазування термопасти і пердолінгу з конфігураціями, драйверами і ріватюнером вже давно минув. Дуже нагадуєте дизелістів, чи любителів старих маслкарів, коли виходить нова електричка.
pelia
Member

Повідомлення

MVE: 05.03.2026 08:43 Як динозаври не усвідомлювали, що вони вимирають, так і ви не усвідомлюєте. Вилазьте зі свого світогляду 90-х, час намазування термопасти і пердолінгу з конфігураціями, драйверами і ріватюнером вже давно минув. Дуже нагадуєте дизелістів, чи любителів старих маслкарів, коли виходить нова електричка.
Доки ми будемо "намазувати термопасту, займатисть пердолінгом з драйверами і ріватюнером", доти у нас будуть конфігурації з можливістю ручного апгрейду і доступного ремонту, а інакше буде як на ринку смартфонів: усе запаєно і нічого замінити/заапгрейдити не можна у 99% смартфонів, бо ж змінні батареї, карти пам'яті і 3.5 джеки у нас забрали не з турботи за захист від пилу і води, у той час були захищені телефони, котрі мали усе це
f24gun69
Member

Повідомлення

ось мені цікаво- це тільки в наших краях вид надкусаного яблука завдає такої гострої жопоболі і позивам месіанства у широкого ай-ті співдружності хейтерів? Є якась статистика? :lol:
alexeygalas
Member

Повідомлення

MVE: 05.03.2026 08:43Дуже нагадуєте дизелістів, чи любителів старих маслкарів, коли виходить нова електричка.
От тільки у дизелистів є вибір - рядний 4, рядний 6, v6, V8. А у елекровозів вибори 2: двигун на 10А чи на 15А. І вихлоп з динаміка. Прям мрія. Дайте два
MVE: 05.03.2026 08:43час намазування термопасти і пердолінгу з конфігураціями, драйверами і ріватюнером вже давно минув.
Це називається - жертиму те що дають мовчки. От тільки в меню 2 страви: гречка і макарони. Смачного!

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
f24gun69: 05.03.2026 09:03такої гострої жопоболі і позивам месіанства у широкого ай-ті співдружності хейтерів? Є якась статистика?
Ви забуваєте про початок проблеми - зуд в одному місці у юзерів оного до такої степені, що немає сил терпіти і потрібно поділитись своєю радістю і не упустити можливості обісрати інших.
MVE
Member

Повідомлення

f24gun69: 05.03.2026 09:03 ось мені цікаво- це тільки в наших краях вид надкусаного яблука завдає такої гострої жопоболі і позивам месіанства у широкого ай-ті співдружності хейтерів? Є якась статистика? :lol:
У нас для пересічних все що дорожче зарплатні це великі гроші і розкіш. Айті спільнота взагалі не париться, вони просто купують новий мак коли настає час апгрейду.
alexeygalas: 05.03.2026 09:06 Це називається - жертиму те що дають мовчки. От тільки в меню 2 страви: гречка і макарони. Смачного!
В курсі, що перед покупкою можна вибрати собі потрібну конфігурацію крім базової?
alexeygalas
Member

Повідомлення

MVE: 05.03.2026 09:57В курсі, що перед покупкою можна вибрати собі потрібну конфігурацію крім базової?
Ні, я тільки з печери виліз. Вперше в інтернеті. Ще розбираюсь, що тут і як
Так я ж за це і написав. Весь вибір це 2 моделі процесору і 4 об*єми RAM.
Дисплей можу вибрати до прикладу, який мені краще підходить з яким мені працювати? Роздільну здатність, тип, частоту?
спойлер
Screenshot 2026-03-05 at 10.38.17.png
MVE
Member

Повідомлення

Бляха, в ноутах люди ще дисплеї вибирають. Дуже якісна IPS з великим ppi і з коробки відкалібрована, що тобі там ще треба. Може ще таймінги озу пропонувати під кожного нітакусіка :lol:
alexeygalas
Member

Повідомлення

MVE: 05.03.2026 11:01Дуже якісна IPS з великим ppi і з коробки відкалібрована
Нафіга мені за це переплачувати для програмування? У мене на робочій прошці М4 обраний sRGB профіль, так як на двох Apple профілях в системі постійно увімкнений HDR і вирубити його не можливо (і тут Apple вирішила все за нас). Це призводить до занадто високої макс. яскравості, що не дозволяє нормально обрати комфортний рівень яскравості та ліпить в очі, коли натикаєшся в Youtube на чергового мамкиного блогера, який 40хв болтології записав у HDR сидячи на фоні білої стіни.

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
MVE: 05.03.2026 11:01Бляха, в ноутах люди ще дисплеї вибирають.
Бо є вибір. То чому би і не вибирати. А коли вибрали за тебе маркетологи - ну таке
Востаннє редагувалось 05.03.2026 11:29 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

То правда.
Сьогодні якраз перекидав 4 ГБ фото і відео з телефона на комп - менше 2-х хвилин зайняло по wifi через зручну програмку Localsend.
MVE
Member

Повідомлення

Вибір заради вибора і постійний пошук ідеального варіанту в залізі/драйверах/фпс - це ОКР і його треба лікувати. Здорові люди купують готовий збалансований продукт і просто роблять на ньому свої задачі
alexeygalas
Member

Повідомлення

MVE: 05.03.2026 11:29Вибір заради вибора і постійний пошук ідеального варіанту в залізі/драйверах/фпс - це ОКР і його треба лікувати.
:lol: :lol: :lol:
Мої повноваження тут всьо :facepalm:
alexeygalas: 05.03.2026 09:06Це називається - жертиму те що дають мовчки. От тільки в меню 2 страви: гречка і макарони. Смачного!
^^^
Filabatya
Member

Повідомлення

Топовий тандем олед, чи нано ай айпіес за тіж гроші, це не вибір це розводняк і тут так у всьому опері ссд, які щей треба спеціальні м2 купляти, щоб в тому міні замінити вдвічі дорожчі. :shuffle:
IronWithin
Member

Повідомлення

MVE: 05.03.2026 11:29 Вибір заради вибора і постійний пошук ідеального варіанту в залізі/драйверах/фпс - це ОКР і його треба лікувати. Здорові люди купують готовий збалансований продукт і просто роблять на ньому свої задачі
Ти ж в курсі що ти зараз пишеш це на сайті який називається “overclockers” ? :laugh:
А мені потім кажуть, а чого ти людей останніми словами називаєш…
P.S і з отаким «баластом» ми маємо космос підкоряти :help:
MqM
Member

Повідомлення

IronWithin: 05.03.2026 12:59
MVE: 05.03.2026 11:29 Вибір заради вибора і постійний пошук ідеального варіанту в залізі/драйверах/фпс - це ОКР і його треба лікувати. Здорові люди купують готовий збалансований продукт і просто роблять на ньому свої задачі
Ти ж в курсі що ти зараз пишеш це на сайті який називається “overclockers” ? :laugh:
А мені потім кажуть, а чого ти людей останніми словами називаєш…
P.S і з отаким «баластом» ми маємо космос підкоряти :help:
Уявляю тебе в місії НАСА підкорячим космос :lol: Правда для уяви треба знайти дилера :D
Відповісти