Ну перша частина найкраща, імхо хоч дуже багато не долікив у ігровому дизайні але за концепцією планка надто висока навіть на сьогодні. кожні три роки проходжу трилогію з релізуkairo: ↑ 13.02.2026 12:33 Я грав в ME Legendary Edition, то в мене негативу до кінцівки не було. Проблеми були на релізі трійки, бо ЕА тисла термінами, далі Біовари все ж таки допиляли гру. Трилогія одна із найкращих, якщо не найкраща Екшн-РПГ в жанрі Сай-Фай.
Ця пісня в мене назавжди у плейлісті
Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
man1242
Member
-
VladimirV
Member
Я її добивав декілька місяців, після того як квест в Монастирі зі Святошею (і суміжні міні квести поки ти - монах в Монастирі) мене вибив з колії, почав грати в інші ігри ( ну і як завжди вибили з ритму нові мморпг, бо це мої основні ігри - з компанією людей, з якими ще в л2 10+ років тому грали), розтянулось це чудо на 3+ місяці. Але я таки "витерпів" той монастир і всі допи, але без ДЛС. Тепер з почуттям виконанної місії видаливStriker: ↑ 12.02.2026 16:37Зараз граю в Kingdom come deliverance 1. Гра просто мем і ржака в перемішку з сарказмом.
Зараз думаю що ставити Хогвартс, який роздали безкоштовно, або трилогію МЕ, яку тут вище всі хвалять.
- +

- +
-
kairo
Member
Гра на 6/10, видалив посередині.VladimirV: ↑ 15.02.2026 14:57Зараз думаю що ставити Хогвартс, який роздали безкоштовно
-
waryag
Member
Квест, який мало кого залишив байдужим. Комусь атмосферно, а когось задушило і пішов в гугл, як скіпнути/заспідранитиVladimirV: ↑ 15.02.2026 14:57Я її добивав декілька місяців, після того як квест в Монастирі зі Святошею (і суміжні міні квести поки ти - монах в Монастирі) мене вибив з колії
Мені дуже зайшла лінійка Йоханки (ДЛС Жіноча доля). Теж атмосферно, але вже не душно.VladimirV: ↑ 15.02.2026 14:57Але я таки "витерпів" той монастир і всі допи, але без ДЛС.
Хогвартс - непогана опенворлдна жвачка зі смаком всесвіту ГП.VladimirV: ↑ 15.02.2026 14:57 Зараз думаю що ставити Хогвартс, який роздали безкоштовно, або трилогію МЕ, яку тут вище всі хвалять.
МЕ1, хоч поступається геймплейно та технологічно, залишив набагато більше емоцій. (А Хогвартс легасі їх майже не залишив. В цілому, мені було пофіг на сюжет і абсолютну більшість персонажів).
Обидві проходив нещодавно.
-
timetron666
Member
Мafia the old country, народ підкажіть, яка настройка вгрі так нагибає систему?
-
Yurius
Member
Оптимізаціяtimetron666: ↑ 15.02.2026 19:50 Мafia the old country, народ підкажіть, яка настройка вгрі так нагибає систему?
-
Abracadabra
Member
перша маса доволі цікава гемплейно, тип набоїв можна міняти під локацію, можна кинути на штурмовку охолодження і можна вести вогонь безперерво, або в дробовик напхати на шкоду два модуля, да один вистріл і перегрівwaryag: ↑ 15.02.2026 17:47МЕ1, хоч поступається геймплейно та технологічно, залишив набагато більше емоцій.
-
maxn
Member
No Rest for the Wicked
Очень хорошая игра, мир настолько плотный и детализированный. Наверно одна из немногих игр которую разработчики играли сами.
Очень нравится зафиксированная камера - из за этого ты видишь мир таким как его хотели передать разработчики, со всеми деталями и элементами.
Очень хорошая игра, мир настолько плотный и детализированный. Наверно одна из немногих игр которую разработчики играли сами.
Очень нравится зафиксированная камера - из за этого ты видишь мир таким как его хотели передать разработчики, со всеми деталями и элементами.
-
waryag
Member
В першій в лорі прописали, що зброя розганяє мікрозаряди до дуже великої швидкості, тому магазин практично безкінечний. Потім змінили?Abracadabra: ↑ 15.02.2026 20:19перша маса доволі цікава гемплейно, тип набоїв можна міняти під локацію, можна кинути на штурмовку охолодження і можна вести вогонь безперерво, або в дробовик напхати на шкоду два модуля, да один вистріл і перегрів, коротчше мешанік багато. друга і третя знов повернулись до магазинів з набоями і щоб в другій розкрити одну зброю з нею треба пробігти всю гру
, третя ше гірше
Другу тільки почав, але класи здаються більш спеціалізованими і різними геймплейно.
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Пройшов обидва орі з задоволенням, і тут чекаю релізу.maxn: ↑ 15.02.2026 20:25 Очень хорошая игра, мир настолько плотный и детализированный. Наверно одна из немногих игр которую разработчики играли сами.
-
TypStar
Member
timetron666: ↑ 15.02.2026 19:50 Мafia the old country, народ підкажіть, яка настройка вгрі так нагибає систему?
цей чувак завжди добре розказує за налаштування.
-
Васильович
Member
Пограв в "новий" Overwatch (2026)
Враження двоякі. Сподобалися нові герої (котрі навіть не за "paywall"), голосування за карту перед початком матчу, нові "мультики".
Не сподобалося, що старі проблеми всі на місці - вибрав гру на всіх ролях, цілий вечір сапортом був
Інтерфейс меню кардинально оновили, щоб приховати явні ознаки "донатної помийки". Але далеко за цим добром ходити в меню всеодно не треба
Присутня ціла купа якихось незрозумілих внутрішніх валют, скінчики за реальну валюту та подібне.
Як власник оригінальної платної гри бонусів не помітив.
Наразі, гру поки ще не видалив, але й сильної зацікавленості теж не відчув.
Враження двоякі. Сподобалися нові герої (котрі навіть не за "paywall"), голосування за карту перед початком матчу, нові "мультики".
Не сподобалося, що старі проблеми всі на місці - вибрав гру на всіх ролях, цілий вечір сапортом був
Інтерфейс меню кардинально оновили, щоб приховати явні ознаки "донатної помийки". Але далеко за цим добром ходити в меню всеодно не треба
Присутня ціла купа якихось незрозумілих внутрішніх валют, скінчики за реальну валюту та подібне.
-
SERGBILL
Member
останній раз роки півтора тому мабуть заглядував. у мене так вийшло, що колись купив її двічі, а вона стала плейтуфрі)
-
Геральт
Member
Грав з такими, ніби окtimetron666: ↑ 15.02.2026 19:50 Мafia the old country, народ підкажіть, яка настройка вгрі так нагибає систему?
https://fex.net/uk/s/dnrsake
-
Vigooo
Junior
Зараз залипаю в House Flipper, крута ігруха, ненавиджу ремонти, але це весело, робив ванну кімнату, згадав як власний ремонт робив, тоді закупився на аквавіні по повній, ще й був казус з унітазом, але добре закінчилося все)
-
lexter77
Member
Я всё жду, когда эта выйдет:Vigooo: ↑ 17.02.2026 15:03 Зараз залипаю в House Flipper, крута ігруха, ненавиджу ремонти
https://store.steampowered.com/app/3167 ... t_Repairs/
Симулятор рукожопого ремонта ) Там видео огонь на странице игры ) в такое хочется поиграть )))
-
VovaII
Member
lexter77
Обовʼязково проходження зніміть(і на Ютуб).
Обовʼязково проходження зніміть(і на Ютуб).
-
man1242
Member
Пограв п'я ть годин у ніндзя гайден4, ну гра прямо вах, дуже сподобалась. Гарний арт, багато механік, вороги б'ють одночасно і потрібен менеджмент проводити перед скупченням на аренах. як дум але це дмк коли ти граєш на Данте
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Погоняв теж годин 8 у нове оновлення, ну значно краще ніж було до цього, конкуреція у обличчі марвел арайвелс їде на користь. мойра імбаВасильович: ↑ 16.02.2026 12:53 Пограв в "новий" Overwatch (2026)![]()
Не сподобалося, що старі проблеми всі на місці - вибрав гру на всіх ролях, цілий вечір сапортом був![]()
Інтерфейс меню кардинально оновили, щоб приховати явні ознаки "донатної помийки". Але далеко за цим добром ходити в меню всеодно не треба![]()
-
Draqoon
Member
В марвел арайвелс вороги тако ж можуть брати такого самого героя яким грають в іншій команді? Якщо це так як в овервочі то цеman1242: ↑ 20.02.2026 06:54 Пограв п'я ть годин у ніндзя гайден4, ну гра прямо вах, дуже сподобалась. Гарний арт, багато механік, вороги б'ють одночасно і потрібен менеджмент проводити перед скупченням на аренах. як дум але це дмк коли ти граєш на Данте![]()
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:Погоняв теж годин 8 у нове оновлення, ну значно краще ніж було до цього, конкуреція у обличчі марвел арайвелс їде на користь. мойра імбаВасильович: ↑ 16.02.2026 12:53 Пограв в "новий" Overwatch (2026)![]()
Не сподобалося, що старі проблеми всі на місці - вибрав гру на всіх ролях, цілий вечір сапортом був![]()
Інтерфейс меню кардинально оновили, щоб приховати явні ознаки "донатної помийки". Але далеко за цим добром ходити в меню всеодно не треба![]()
Наразі, гру поки ще не видалив, але й сильної зацікавленості теж не відчув.![]()
-
waryag
Member
І знову ломаючі новини про гру 15-річної давнини. (мас ефект 2).waryag: ↑ 15.02.2026 20:51В першій в лорі прописали, що зброя розганяє мікрозаряди до дуже великої швидкості, тому магазин практично безкінечний. Потім змінили?
Другу тільки почав, але класи здаються більш спеціалізованими і різними геймплейно.
Чим далі граєш, тим сумніше стає за нинішній стан біоваре.
- спойлер
- Спочатку дали обрати між знищенням міста та виживанням колонії, в наступній місії вбив 300к інопланетян, відкладаючи вторгення женців. І попереду місія зі складним вибором по генофагу
Цікаво переробили зброю - після 100500 схожих варантів (і купи зайвого мікроменеджменту) - буквально по кілька дуже різних одиниць на кожний класс. Без жодних цифр, тільки опис!
І якщо свою зброю можна протестити, якусь снайпу для напарників треба обирати всліпу.
-
SERGBILL
Member
вже третій тиждень першу МЕ лежендарі едішн граю, все норм, я розумію, що гра 2007 року, але все ж деякі моменти трохи дратують. Властивості планет якісь абсолютно рандомні в описах, їх хімічний склад та розташування на орбітах також далекі від можливих реальних. На одній з планет в описі: ніхто ще ніколи не приземлявся, і тут же на ній знаходиться медальйон Азарі)