Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
feniks_tm
Member

Повідомлення

Vlaad13: 02.04.2025 19:09 думав ще про ХуперХ
У них хіба Alpha і Alpha S (але з норм джерелом, а не тією комплектною 7.1 лабудою) більш менш були, інші нічого виразного. Ах, ще Orbit S, чи як там та інтерпретація Audeze Mobius* у них називалась. Але то вже геть інший бюджет, мягко кажучи)
Востаннє редагувалось 02.04.2025 19:48 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

SERGBILL: 02.04.2025 19:16если паяльник в руках держать не впервые
Ох, там в 650-ых такие тонюсенькие волосинки к разъемам идут что не знаю. Был головняк, не сам паял. Так себе уши для экспериментов
Vlaad13: 02.04.2025 19:09думав ще про ХуперХ
То не про звук, якщо музику слухати. Гратися може бути

Може Takstar TS-450, треба на HeadFi.org почитати, про вуха та комфорт, треба міряти, може брати та повертати домовившись

Відправлено через 6 хвилин 38 секунд:
А може мікрофон петличний
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.04.2025 12:10З допомогою дрельки і прямих рук, будь-які вуха стануть відкритими.
Запам'ятав тему із зміною формфактору, залишалось тільки згадати, 06:21, у HE560 тихо грав "Tom Petty" якесь там своє напівкантрі. Притуляю руками з двох сторін. Не те, що гірше, або не так, взагалі бабусіне радіо. Одна середина, не низу, ні верхів. Так що зробити на базі відкритих закриті то не просто так чашки замінити, а бувають моделі у двох варіантах. Одізі, здається таке робили, ще хтось. Цікаве спостереження, бо приклав долоні з боків і все, звуку нема, реально людина всліпу між цим та Koss UR20 візьме Коси
lewerlin
Member

Повідомлення

Radio Bay: 03.04.2025 06:35Запам'ятав тему із зміною формфактору, залишалось тільки згадати, 06:21, у HE560 тихо грав "Tom Petty" якесь там своє напівкантрі. Притуляю руками з двох сторін. Не те, що гірше, або не так, взагалі бабусіне радіо. Одна середина, не низу, ні верхів. Так що зробити на базі відкритих закриті то не просто так чашки замінити, а бувають моделі у двох варіантах. Одізі, здається таке робили, ще хтось. Цікаве спостереження, бо приклав долоні з боків і все, звуку нема, реально людина всліпу між цим та Koss UR20 візьме Коси
Дату мого повідомлення глянути б :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 03.04.2025 07:33Дату мого повідомлення глянути б
01.04.2025 :)
Vlaad13
Member

Повідомлення

В результаті купив таке - не зміг себе змусити заплатити багато за вуха :D
Вкладення
IMG_20250405_140930348.jpg
DaKaR
Member

Повідомлення

SERGBILL: 02.04.2025 13:36
DaKaR: 16.02.2010 15:40 Вот Спорта перебитая валяется не знаю можно ли там ее перепаять.
меняется же провод элементарно. можно вообще разъемы вмонтировать под сменные провода, на алике все есть
Прошло 15 лет :lol: Тогда алик еще не работал даже
SERGBILL
Member

Повідомлення

DaKaR: 05.04.2025 14:40 Прошло 15 лет :lol: Тогда алик еще не работал даже
пффф, еще б я даты смотрел на этом форуме :lol:
PhoenixTMS
Member

Повідомлення

Подскажите TWS наушники в которых удобно спать на боку.
alumem
Member

Повідомлення

Vlaad13: 05.04.2025 14:11 В результаті купив таке - не зміг себе змусити заплатити багато за вуха :D
Я рыгаю...
Лучше б iem взял
Vlaad13
Member

Повідомлення

alumem: 10.04.2025 00:18
Vlaad13: 05.04.2025 14:11 В результаті купив таке - не зміг себе змусити заплатити багато за вуха :D
Я рыгаю...
Лучше б iem взял
Я думаю якщо ви би побачили вуха моїх друзів мабуть вже вистрибували з вікна - бо там фотеч і нонейм Китай за 700 гривень :laugh:
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Vlaad13: 10.04.2025 01:18
alumem: 10.04.2025 00:18
Я рыгаю...
Лучше б iem взял
Я думаю якщо ви би побачили вуха моїх друзів мабуть вже вистрибували з вікна - бо там фотеч і нонейм Китай за 700 гривень :laugh:
Як їх навушники стосуються того що ти купив гидоту? :)
Ostin
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.10.2024 17:3616/41 vs 24/96 - последнее чище, воздушнее, прозрачнее

Трішки досліджував тему. В тому числі вищі циферки, за 96. Звернув увагу, що з підвищенням частоти сигналу від 44 до 88\96-352\384 здається, що зростає рівень чистоти відтворення. Ну от не більше інформації, але ніби чистіше.
Основна думка поки що така - підвищений рівень дискретизації (якщо цей термін сюди пасує) дає змогу краще грати менш якісним ЦАПам. Тобто з ростом частоти меншою мірою проявляються якісь неточності обробки складових сигналу. Звісно, при цьому дуже бажано мати справжній хайрез, а не апскейл.
Все ж мушу погодитись, що іноді хайрез може мати перевагу над компактом. Так, її треба вислуховувати, але при бажанні почути таки можна, якщо вона там є. І ще раз повторю - не почути більше деталей чи ультразвук, а почути чистіший звук. І все через те, що цап просто лажає на менших частотах.
Поки що такі думки :rotate:
Avenger80
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 10.04.2025 15:22Як їх навушники стосуються того що ти купив гидоту? :)
Всё ж относительно... :)
Vlaad13
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 10.04.2025 15:22
Vlaad13: 10.04.2025 01:18
Як їх навушники стосуються того що ти купив гидоту? :)
Дуже дивно читати такий коментар від власника 6700хт :lol:
Avenger80
Member

Повідомлення

Vlaad13: 10.04.2025 17:20Дуже дивно читати такий коментар від власника 6700хт :lol:
А это при чем тут? Вы же в теме наушников. :) У человека может быть 1030 и ему по фиг, но наушники будут за 150 тыс. грн, т.к. он меломан. Каждый сходит с ума по своему. :)
Vlaad13
Member

Повідомлення

Avenger80: 10.04.2025 17:37
Vlaad13: 10.04.2025 17:20Дуже дивно читати такий коментар від власника 6700хт :lol:
А это при чем тут? Вы же в теме наушников. :) У человека может быть 1030 и ему по фиг, но наушники будут за 150 тыс. грн, т.к. он меломан. Каждый сходит с ума по своему. :)
Та то конкретно той індивід мене недолююблює, та я й сам не кажу що вуха топ просто середні. Я наприклад коли працював в магазині слухав вуха і за 5000 і за 10 000 і за 1000 і для мене прям сильної різниці немає - бо я по звуку не особо можу відрізнити дорогі вуха від дешевих - для мене на першому місці - це зручність, а з цим у цих вух все добре :super:
Особливо мені подобається що не шкіряні
Що ви там телефон придбали?
Avenger80
Member

Повідомлення

Vlaad13: 10.04.2025 17:48Що ви там телефон придбали?
Пока нет. :)
lewerlin
Member

Повідомлення

Ostin: 10.04.2025 16:17Трішки досліджував тему. В тому числі вищі циферки, за 96. Звернув увагу, що з підвищенням частоти сигналу від 44 до 88\96-352\384 здається, що зростає рівень чистоти відтворення. Ну от не більше інформації, але ніби чистіше.
Основна думка поки що така - підвищений рівень дискретизації (якщо цей термін сюди пасує) дає змогу краще грати менш якісним ЦАПам. Тобто з ростом частоти меншою мірою проявляються якісь неточності обробки складових сигналу. Звісно, при цьому дуже бажано мати справжній хайрез, а не апскейл.
Все ж мушу погодитись, що іноді хайрез може мати перевагу над компактом. Так, її треба вислуховувати, але при бажанні почути таки можна, якщо вона там є. І ще раз повторю - не почути більше деталей чи ультразвук, а почути чистіший звук. І все через те, що цап просто лажає на менших частотах.
Поки що такі думки :rotate:
Даремно оффтоп, це стосується теми.
Реальний відтворюваний діапазон=половині частоти дискретизації(якщо в нас не апскейл, чи лайно-мастеринг звісно). Навіть частоти поза вашим "слуховим діапазоном" впливають на сприйняття, якщо тракт здатен їх відтворити. Бонусом, хайрез мастерять з меншою(набагато) компресією, що впливає виключно позитивно.
Також вірне правило, вище дискретизація - менший рівень сигнал/шум. Для ДС не так важливо, там при перетворені дискретизація і так дико задирається, але на "мультиках" чути прямо явно.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Ostin: 10.04.2025 16:17Так, її треба вислуховувати, але при бажанні почути таки можна, якщо вона там є. І ще раз повторю - не почути більше деталей чи ультразвук, а почути чистіший звук
Именно так, легче, воздушнее, чище. Я давно уже ничего на выслушиваю. Мой подход в таких случаях, 2 трека в плеере подряд, один 10 сек, другой 10 сек. Суть должна быть понятна и важно, быстро сформулирована.
lewerlin: 10.04.2025 21:25Навіть частоти поза вашим "слуховим діапазоном" впливають на сприйняття, якщо тракт здатен їх відтворити
Так и есть, мне как-то понравился отзыв человека о Танноях с супертвитерами. Вроде там и ничего не должно быть сл=ышно, но от широты сцены я офигел
Відповісти