скажу я пару своїх слів, що подобається так це яка не яка історія, гарна оптимізація, більш менш графон, хоча він не є головним аспектом.
логіка квестів робиш одне а щоб його виконати то треба ще три побічки пройти, цікаво й заплутано, можливість ворогів і гг здатися.
не подобається збереження, зробіть по рівнях складності, для тих хто хоче відчути всю іімерсивність гри, а то лазяєш по світу досліджуєш пів години упав з коня і знову все відкривати, та ну його в пеньок
бої як і в першій частині хрінь особливо на початку коли ти ворогу з лука в черепушку стрілу а він і далі на тебе прЕ, ото класно, вороги відчуваються жирними мішками з ХП як у сталкері, поки затикаєш ніч на дворі настане, далі краще але тягомотіна, один на один класно але 2-3 на одного вже хочеться вигляд від третьої особи і щоб той грьобаний значок боївки шведше між ворогами перемикався і не залипав на одному. благо в лука нема таких проблем, але розбирати вовка щоб дістати з нього стріли ну бред, анімації збирання всього і вся через 2 години зайо,
Чисто моє побажання щоб був більший маштаб інтерфейсу. щоб налаштувати бо ну дрібе те все, зір нормальний але я не люблю дрібний інтерфейс навіть у вінді на 1080р на 24монгіторі стоїть маштаб 125%,
да це все забирається модами, але я хочу відпочити ввечері а не на 3 роботу йти і так з багатьма іграми на сьогодні, великі світи довго плутати ще довше качатись, прийшов через 4 дня і вже не памятаєш що там і як нажимати і куди тикати.
так історію хочеться побачити до чого закрутиться як повернеться, але ця гра нагадує мені книгу "Айвенго" де шут і баламут сто сторінок йдуть до замку, де описується кожна гілочка кожна букашка і комашка, сам замок, камін стіни, і тп
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
, а скорочена версія на 50 сторінок із 500, так і ця гра відчувається є щось цікаве я б сказав живе, але розтяяяяягнуте шо капець.
П.с живу в селі і мені ото все розказувати нетреба як збирять буряни і розбирати свинку:), Чисто посміявся що першій що тут коли над пічкою висить тушки курки не розібрана, вона б за день два навіть копчена ослизла і запаху було б
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)