Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

artko
Я ж і кажу, що цей крок з боку кейкрон для мене не зрозумілий. Для чого робити клавіатуру не по "стандарту" :dontknow:
Але видно є якісь особливості, інакше б зробили сумісність з рештою світчів, на ринку вже як мінімум декілька цікавих моделей, чом би не дати юзеру можливість обирати, клава б краще б продавалась.
artko
Member

Повідомлення

leif: 22.01.2025 13:04 artko
Я ж і кажу, що цей крок з боку кейкрон для мене не зрозумілий. Для чого робити клавіатуру не по "стандарту" :dontknow:
Але видно є якісь особливості, інакше б зробили сумісність з рештою світчів, на ринку вже як мінімум декілька цікавих моделей, чом би не дати юзеру можливість обирати, клава б краще б продавалась.
та самому цікаво. тим більше у того ж гатерона є вже не нові магнітні Jade які наче теж непогані. хтозна :) Перевірка як будуть інші туди лізти - це одне з найцікавіших у цій моделі для мене завдань. На жаль, магнітку attack shark вже віддав, а то одразу пішли б в тест свічі outemu
leif
Member

Повідомлення

О, на мехмаркеті OTD 360c сьогодні улетіла за $5500, як гарячій пиріжок на морозі. це ще недорого навіть, на ковідному хайпі їх за 10+ фліпали :laugh:
artko
Member

Повідомлення

а чим вона так цікава? за такі гроші можна випиляти вручну мабуть..
leif
Member

Повідомлення

artko: 22.01.2025 14:12
а чим вона так цікава? за такі гроші можна випиляти вручну мабуть..
Просто культова штука, шматок історії, святий грааль колекціонерів. Ось тут трохи детальніше і фотографії:

https://geekhack.org/index.php?topic=12 ... msg3190183

Там цей же продавець ще Джейн V2 CE за 3,5к продає, оце дивне ціноутворення, Джейн хоч і попсова, але з колекційної точки зору менш цікава. І такі гроші за неї просять :-/
Lamobot
Member

Повідомлення

Kosdnepr
То rd 75 остаточно пролетів? Блін, а я тут сиджу чекаю відгуків…
Шукав на алі рейні 75 і потрапила на очі ця клава. То вона начебто виглядає набагато цікавішою по схожій ціні. Ще й магаз є офіційний на алі… і тут таке…

Взагалі знайшов ось такі аналоги rainy 75 по +-ціні і розкладці:
Rainy 76, Bridge 75, Womier SK75, Womier RD75, щось пропустив?

Отправлено спустя 3 минуты 43 секунды:
leif
Хана, скоро клави на аукціонах продавати будуть, а мільярдери на них бабло відмивати
Оцінщик клавіатур - перспективна професія :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Lamobot
До відмивання грошей на клавіатурах ще далеко, але який не який ринок вже є.
Відповісти