avuremybe: ↑
02.12.2024 21:39
Kib: ↑
30.11.2024 14:27Коротше дійшов як раз після патчу до квесту оборони Залісся, спочатку йшло більш менш, поки не дійшов до Хом'яка і його охоронця, якому заплатив більше, Хом'як іде в будівлю до Баті зі своїм найманцем, і коли вони відкривають двері вони просто вмирають на порозі. Два рази пробував, наче по скрипту вмирають не знаю що робити, чекати і проходити якісь інші місії, чи чекати ще одного патчу.
Пишуть, що треба спершу пройти всі інші задачі, включно з обороною від хвиль моноліта, а лише потім іти до хом'яка. І поки поки вони з охоронцем ідуть з підвала до ратуші - бігти здавати квести бармену і баті. Тоді вони не встигають здохнути і все ок.
Завтра буду тестити
У мене так не спрацювало. Сценарії пробував різні.
1. Згідно описаного вище - вони усе одно вмирають в дверях. Думав може зареспавниться, коли завершу квест - не респавниться.
2. Якщо відхилити цю задачу, то після відбиття атак Моноліта сам Хом'як помирає прямо у сховищі, а Рикошет - коли заходить у ратушу. Батя при цьому натякає, що його свої завалили, бо він гнидa.
Стосовно самого відбиття Залісся.
У мене задача
"відбитися від Моноліту" не відмічається як виконана. Коли Батя по рації запрошує до актової зали - ця задача продовжує висіти, нова не з'являється. Пробував перезапуски - те ж саме. Але якщо не лутати трупи, а одразу йти до зали - то промова Баті таки тригериться. Підзадача
"відбитися від Моноліту" помічається як скіпнута, а сам квест як виконаний.
Графічних багів після цього квесту масса - від задубльованих персонажів (Лінза, Миколаїч, Мольфар) до різної пори доби на різних ділянках локації.
- спойлер
-
При виході за межі села по рації лунає повідомлення від Баті, що в Заліссі безпечно.
Відбіг на 300+ метрів - ніби все ок. По поверненні в село дублікати персонажів позникали, Хом'як так і не воскрес. Воно і на краще. Як правильно підмітили Мольфар з Рекошетом - такий кореш двох ворогів вартий. Я коли перший раз у село зайшов, то у мене бажання було його пристрелити в діалозі, а не рятувати. Якби не впадло було вп'яте перегравати цю місію - так би і зробив.
При виході на іншу локацію теж все ок.