Yaroslav: ↑
26.11.2024 15:17
Liquidator:
Взял себе тут на форуме z790 AORUS MASTER X накатил последний биос.... IA CEP -выключается в настройках, IA VR limit - выставляется такой как тебе самому надо, хоть 1.2 поставь жестско и не будет віше подниматься установленного предела.
С Z690 Hero тоже никаких проблем, я все настроил с андервольтом
Voltage limit 1350mV,
В мене теж хіро,але не знайду в біосі де Voltage Limit..?
Відправлено через 20 хвилин 49 секунд:
В мене десь такий самий камінь.До всих цих перепетій працював на 5.4+4.0ггц 1.18в.
Наче все ок,більше року.
Але зараз виставив андервольт -0.130 та стокові 5.1ггц працює норм.57градусів в осст тесті.
Просто ми не знаємо коли і в кого може вилізти ця фігня з окисленням.Там же ш дві біди,одна це біоси,які накидувало конячі напруги,а інша,що десь на виробництві попав бруд,та тепер це з часом в когось вилазе боком.А в когось ні.лотерея.
Тре було купувати в офіціалів,а не тут на форумі із штатів.Тоді пофіг,можна було б міняти хоч кожен місяць проци.Інтел подовжив гарантію ще на 2рокитна 13-14ген,але тільки офіційну..сіряки йдуть лісом.нажаль.
Коротше жмоти.
Хоча амуде,такі самі.В мене здохла 6950хт фаундерси.Теж проблема відома,відкидають копита відеочіпи на 6000лінійці..І в амуде,про це є на сайті,вони знають про цю проблему..Аде..
Написав в саппорт-послали..сказали вибачте,але в Україну такі карти офіційно не заїджали.
Ніхто зараз нічого так просто,нічого не робить..як раніше було міжнародна гарантія..все таке..
Куркулі капіталісти