Купив ультімейт зразу після новини про здорожчання
Перший раз в житті купив гру до виходу.
Хоча я все одно маю підозру що може вийти зовсім не сталкер, в тому плані що атмосфера, зона і все оце чого всі ждуть
Може вийти просто звичайний бойовичок з назвою сталкер
Як люди писали вище, вже не раз таке було з іграми, коли продовження виходили зовсім не ті яких очікували
Але для сталкера вирішив зробити виключення, в стімі в мене і так всі сталкери є, ще були на дисках оригінали але їм вже гаман
Якщо гра буде не така то якось переживу втрату грошей
Картинка мені по трейлерам не дуже подобається, часто якась переконтращена, ну занадто різкі провали без полу тонів в тінях.
Я таку не люблю, вона тяжка для сприйняття, є такі ігри з такою картинкою, в них суто мені нереально грати без маніпуляцій типу решейд.
Взагалі ці підвищення цін в стімі дуже добре просадили мою купівну спроможність.
Це реально задорого для українця з нашим рівнем життя купувати ігри по 1600 за базову версію.
Щоб купити 2-3 сучасні гри треба вже викласти відчутну суму, або грати в декілька річні релізи які теж подорожчали нормально так.
До здорожчання в стімі я на багато років забув про піратство, ціни були прийнятні.
Тепер я поки не пірачу, є запаси куплених раніше ігр, але з такими тенденціями навіть не знаю що далі буде.