так, ну шо, віддав я одну клавіатуру по трейдіну туди ж де купував) залишилось 7, але поки нічого більше продавати не хочеться. акко коштує недорого, та і спробуй її продай, доведеться віддавати тищі за 2. і нафіга? користуватись-не користуватимусь, звісно, але нехай лежить, може комусь подарую. Cycle 7 мені просто подобається, Neo Ergo прибережу для дружини. ну а ф2-84, айрон165 та глейр це мої три клавіатури, якими я користуюсь, міняючи їх кожні кілька днів або тиждень. хоча на сайкл7 також інколи друкую, бо просто прикольний він, не зважаючи на ціну і на те, що по звуку і відчуттях до більш дорогих клавіатур, очевидно, не дотягує. так що можна сказати 4 клавіатури в постійному використанні.
qk75n поміняв на ще один чудовий сет кейкапів гмк + трохи доплати від продавця. ну, що ж плата за досвід з цим кукєєм виявилась чималою, але я не шкодую. краще вже дуже гарні кейкапи, які будуть лежати в шафі, але які можна і надіти на будь-яку клавіатуру ніж клавіатура, яка буде просто лежати в шафі і якою користуватись у мене бажання немає ні в якому вигляді. а досвід, звісно, коштує, але це штука потрібна. дуже добре, що за останні кілька місяців перепробував трохи різних клавіатур і лише тоді перейшов на преміальні дошки. інакше такої ширини погляду на цю всю історію не було б і сприйняття преміуму було б зовсім іншим. а так, дійсно є підстави і основа, щоб цінувати і в повній мірі насолоджуватись тим, що він дає. коротше, все пізнається в порівнянні і лише таким чином.
також отримав свій перший алю артисан за 50 баксів 1 кейкап
ну, круто, звісно, приємний такий, класно зроблений, але дуже вже дороге. кажуть, що латунні артисани ще прикольніші ніж алю, але поки не траплялось нічого такого, що не шкода було б придбати і було в наявності. нещодавно був розпродаж на омнітайпі, гмк сети можна було придбати з величезною знижкою, (але я собі взяв лише один і ще пробіли до сету придбаного раніше, бо решта цікавих сетів, що там були на розпродажі я вже мав придбані за фулпрайс раніше. ну буває, хто ж знав). так от тоді на розпродажі можна було купити у них сет GMK Norse і як раз латунний артисан виробництва не кого небудь, а самої Rama. але мене відмовили від покупки Norse, показавши кілька ІРЛ фоток і наголосивши, що на рендерах цей сет виглядає значно краще ніж він є житті. а я не став ризикувати. і так цих кейкапів вже затарив дай боже
Відправлено через 14 хвилин 1 секунду:
до глейру, до речі випускали ще середню частину корпусу з латуні. вага клавіатури в зборі в такому випадку складає скромні 6кг:
- спойлер
-
Відправлено через 1 годину 32 хвилини 28 секунд:
за столом трохи безлад і нема ніякої естетики, але пофіг
для всіх трьох відвідувачів цієї теми, покажу міні колекцію кейкапів:
- спойлер
наразі назбиралось 18 сетів. не багато, але вже шось. один GMK сет без коробки (skeletor), лежить попереду. ну і всілякі новелтіс та пробіли на купі.
щось я тільки на фотці побачив, що деякі коробки поставив так, що не можна прочитати назви, а саме GMK Space Cadet 2, GMK Redacted та GMK 80082 BL00, але ще раз витягати коробки з шафи задля того щоб перезняти було вже лінь
вищезгаданий артисан до gmk botanical:
- спойлер
Відправлено через 27 хвилин 13 секунд:
подумав, може потрібна окрема тема про кастомні клавіатури та різноманітний їхній модінг? бо сюди людина зайде обрати собі клавіатуру, побачить мій флуд на останніх сторінках, офігіє і подумає, що тут якісь задроти клавіатурні сидять, ну його, ще затягнуть в свою секту, піду запитаю в іншому місці
Відправлено через 3 години 31 хвилину 30 секунд:
так, оскільки хтось поставив мені один плюс (дякую дуже дякую), я допишу ще момент про чері блеки для тебе, друже.
отримав я, значить, ще сьогодні сет чері блеків. змащенних, спрінгсвапнутих та зафілмлених, але
без брейк-іну. поставив цей сет в глейр, і шо ви думаєте? я навіть не хочу вже ніякого притирання. це світч, що звучить мало не найкраще, з усього шо у мене є.
- спойлер
- здається, у мене зараз 23 сети світчів (треба перерахувати) і більшість з них це досить дорогі світчі, які в стоці коштують в два рази дорожче чері блеків.
особливо це проявляється на глейрі з його топ маунтом, алю плейтом і без жодного фоаму. на мій смак, це найтоповіший клакі звук з фірмовим чері-шурхотінням. просто божественно.
чи потрібен в такому випадку брейк-ін взагалі? якщо вам подобається гладке натискання - без жодних сумнівів. для мене відповідь поки - "можливо", але скоріше ні. я поки вирішив оцей сет блеків, з якого я зараз пишу, запаяти на солдер пцб з алю халф плейтом, а що робити з ще одним сетом блеків, який я куплю для хот свап пцб, я вирішу після того як протестую брейк-ін на різних стадіях. вже домовився з людиною, що вона вишле мені на тест брейкнуті з різним ступенем блеки і я оберу, чи я хочу мінімальний брейк-ін, трохи більший чи взагалі стану адептом фірмового чері-пісочку і буду юзати стокові чері тільки зі змащенням, філмінгом і заміною пружин