murzik
ти не туди дивишся. бери з алі якусь 75% з категорії топ за свої гроші, з крутилкою гучності, он нещодавно тут йшла мова про Aula F75, от її і бери. цілком собі найс, судячи з відгуків та оглядів. вона, якщо я не помиляюсь, підтримує віа. перепризначиш собі кілька клавіш на керування мультимедіа (шо там тобі потрібно з цього керування взагалі? 4 клавіші вистачить) і все, буде хоч більш-менш норм бюджетна дошка.
Відправлено через 5 хвилин 7 секунд:
ну як тобі сказати. так, взагалі то чері це топові світчі, особливо в останній ревізії, коли вони поправили деякі косяки. але, щоб чері став гарним світчем в нього треба добряче вкластись. як мінімум заміна пружин, змащення та філми. дуже бажано брейк-ін. от тоді чері просто казка і їх встановлюють в ендгейм білди. чисто в стоці будь-який HMX удєлає чері як тузік грєлку.
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
взагалі, 2 all: якщо обираєте бюджетний світч зараз, то думати довго не потрібно, беріть HMX. найкращі бюджетні світчі, з таким рівнем заводського змащення, який не завжди зустрінеш на світчах вдвічі дорожче.
Відправлено через 53 секунди:
світчі які непогано звучать та ще й можна використовувати за принципом "взула і забула" за такі гроші це просто подарунок.
Відправлено через 8 хвилин 52 секунди:
але щоб ви не купували, ніколи в житті не замовляйте світчі зі штатів прямою доставкою, тобто укрпоштою. тільки НП або міст. у мене 9 сетів світчів двома посилками їдуть з кінця серпня
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
сподіваюсь, що хоч взагалі їх отримаю
це я вперше в житті вирішив ризикнути і побачивши, що в магазині є опція прямої доставки в Україну, думаю "ееех била нє била, дайом шанс укрпошті", ще й економія на десятку баксів. ВЕЛИКА ПОМИЛКА. ніяких шансів укрпошті
![learn :learn:](./images/smilies/learn.gif)