Avenger80: ↑
19.09.2024 18:25
0kie
Дело не в древности и не в уровне - это вообще тут ни причем. Дело просто в конструкции. Если задумываться покупать водянку 420, то и корпус надо под неё подбирать, вот и всё.
Це я зараз розумію, тоді таких планів не було, просто брав корпус середній по вартості, що б був роз'єм type-c (тоді він мало де був), що б спереду була хоч якась ришітка для продуву, і для 2021 340 мм для відеокарти те ж було достатньо, та і взагалі для дити більше було цікаво гарна підствітка =)) Ці речі взагалі благо пережили окупацію, зважаючи на то що ми виїхали і все лишилось =))) Але зараз розумію, що є деякі обмеження, ну чомусь думав, що такі речі в нього вліщуть =))) І я більше засмутився не те що в нього не влазить 420 водянка, а те що уз верху максимум 240 влазить судячи з інформації виробнирка, а 240 це навіть не 280, а ми знаємо що 240 це взагалі треш.
Отправлено спустя 8 минут 11 секунд:
Avenger80: ↑
19.09.2024 18:29
luckygamerks
А почему 420-я водянка? И почему вы удивлены? Взяли самый большой форм-фактор водянки и удивляетесь - почему ж она не встаёт в обычный среднестатистический корпус... Странно. Корпус у вас обычный, таких большинство на рынке сейчас, а вот водянка не прям стандартный размер для стандартного среднестатистического корпуса, вот и всё.
Хочу купить колёса для машины, ну такие, 1,5м в диаметре, собаки, чего ж они не влазят в мой кузов моего аккуратного современного паркетника, вот падлы... Так может для таких колёс просто нужен кузов самосвала какого-то?
Господи та чому ж ви на цьому форумі більшість такі токсичні. Я поділився своїми думками, спитав чи це максимум для цього корпусу, може я щось упустив, тут в яку тему не звернися та не опиши свою проблему, то ти вислухаєш все, що хочеш окрім порад. Любий форум у першу чергу відривається для обговорення та вирішення питань на скільки я розумію. Війна на вулиці, треба буди добрішими.