высокий каденс не для всех, много энергии уходит на мотание ног (сколько они там весят килограмм 15?) я почти сразу заметил что на нормальном каденсе ездишь быстрей и дольшеmurzik: ↑ 25.06.2023 18:40каденс знаєш що це таке?
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
odessitmws
Member
-
murzik
Member
odessitmws
ну по прямій каденс 70 норм
ну по прямій каденс 70 норм
-
Ramon
Member
murzik
я ж не писав про конкретну швидкість)
48+11 це про кількість зубів на зірках)
Відправлено через 1 годину 5 хвилин 12 секунд:
Хоча щойно по прямій їхав то на один оберт йшло точно менше секунди. Це на 48+11.
У мене тут дещо інше питання - таки хочу провести електрику зробити освітлення.
У мене ось така втулка-генератор Так розумію що треба брати щось типу такого?:
https://a.aliexpress.com/_EGQQddr
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Відправлено через 1 годину 5 хвилин 12 секунд:
Хоча щойно по прямій їхав то на один оберт йшло точно менше секунди. Це на 48+11.
У мене тут дещо інше питання - таки хочу провести електрику зробити освітлення.
У мене ось така втулка-генератор Так розумію що треба брати щось типу такого?:
https://a.aliexpress.com/_EGQQddr
-
murzik
Member
куди дроти зара ідуть? перевірити, чи працює він взагалі (мультиметром)
-
Hotspur
Member
я сьогодні еле еле на своєму бомже гревелі за кілобакс і в контактах 42 км зробивmurzik: ↑ 25.06.2023 20:50Скорость движения 52.66 км/ч
це при каденсі 90
це ви по прямій таку швидкість тримаєте?
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
murzik
Member
чисто моя помилка. мужик недооцінює наслідки.Hotspur: ↑ 25.06.2023 22:42я сьогодні еле еле на своєму бомже гревелі за кілобакс і в контактах 42 км зробивmurzik: ↑ 25.06.2023 20:50Скорость движения 52.66 км/ч
це при каденсі 90
це ви по прямій таку швидкість тримаєте?. 53 - це треба бути гарним гонщиком на шосері
![]()
![]()
![]()
...Ramon: ↑ 25.06.2023 22:05я ж не писав про конкретну швидкість)
-
Hotspur
Member
murzik: ↑ 25.06.2023 22:46чисто моя помилка. мужик недооцінює наслідки.
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
dead_rat
Member
В горкуmurzik: ↑ 25.06.2023 20:50 RamonСкорость движения 52.66 км/чRamon: ↑ 25.06.2023 20:0248+11
це при каденсі 90
це ви по прямій таку швидкість тримаєте?
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Середню?Hotspur: ↑ 25.06.2023 22:42 я сьогодні еле еле на своєму бомже гревелі за кілобакс і в контактах 42 км зробив
-
Ramon
Member
Ідуть до фари яка відламалась)murzik: ↑ 25.06.2023 22:17 куди дроти зара ідуть? перевірити, чи працює він взагалі (мультиметром)
Три роки тому працював, думаю і зараз працює (чому може не працювати?) Мультиметра немає
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
Hotspur
Member
на 1 кмdead_rat: ↑ 25.06.2023 23:15Середню?
-
Alex+
Member
Ramon
Ці динамофтулки в роботі погіршують накат, особливо якщо фара потужна. Краще купіть лед ліхтар на руль
Ці динамофтулки в роботі погіршують накат, особливо якщо фара потужна. Краще купіть лед ліхтар на руль
-
dead_rat
Member
Так динамовтулка вже тамAlex+: ↑ 26.06.2023 00:28 Ramon
-
Alex+
Member
dead_rat
Так без фари то просто втулка. Вона почне гальмувати під навантаженням фарою.
На і світла від неї як кіт наплакав, а як пригальмуєш, то і того не буде)))
Так без фари то просто втулка. Вона почне гальмувати під навантаженням фарою.
На і світла від неї як кіт наплакав, а як пригальмуєш, то і того не буде)))
-
murzik
Member
:: це як?Alex+: ↑ 26.06.2023 00:35Вона почне гальмувати під навантаженням фарою
![think :think:](./images/smilies/think.gif)
-
Alex+
Member
Ця втулка по суті звичайний генератор. На холостому ході, без нагрузки, крутиться легко. І навпаке - чим більше навантаження, тим важче його крутить
-
3-14
Member
Ліхтарі на динамо є різної потужності і також є з вбудованим конденсатором, який живить ліхтар під час зупинкиAlex+: ↑ 26.06.2023 00:35На і світла від неї як кіт наплакав, а як пригальмуєш, то і того не буде)))
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
Динамо це офігенна річ, якщо велосипед використовується в матрасному режимі, або якщо це сітібайк.
-
Ramon
Member
Alex+
До речі дійсно, згадав зараз що коли вмикав світло, то вєл дійсно починав трохи гірше їхати
Правда вже точно не пам'ятаю наскільки саме, та і в принципі вночі, коли вмикаєш світло, апріорі вже не будеш намагатись 40-50км/год викрутити).
Освітлення дійсно було так собі, але я більш ніж впевнений що то через стару фару зі звичайною лампочкою розжарювання. Якщо поставити гарний ЛЕД має світити добре, оскільки ККД (КПД) лед апріорі вище ніж лампи розжарювання
А скажіть ще таке - також маю і задній ліхтар, в якого в принципі ітак є великий світлоповертач+є ще маленький світлоповертач внизу. Якщо задній ліхтар не підключати до динамо - я так розумію що тоді передній краще світитиме?![up :up:](./images/smilies/up.gif)
До речі дійсно, згадав зараз що коли вмикав світло, то вєл дійсно починав трохи гірше їхати
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
Освітлення дійсно було так собі, але я більш ніж впевнений що то через стару фару зі звичайною лампочкою розжарювання. Якщо поставити гарний ЛЕД має світити добре, оскільки ККД (КПД) лед апріорі вище ніж лампи розжарювання
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
А скажіть ще таке - також маю і задній ліхтар, в якого в принципі ітак є великий світлоповертач+є ще маленький світлоповертач внизу. Якщо задній ліхтар не підключати до динамо - я так розумію що тоді передній краще світитиме?
-
dead_rat
Member
Ramon
Ну шо, наступний крок - затрекати Стравою своі 40-50 км/г щоб форум зацінив![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Ну шо, наступний крок - затрекати Стравою своі 40-50 км/г щоб форум зацінив
-
Hotspur
Member
по рівному. з горки і мурзік можеdead_rat: ↑ 26.06.2023 09:05Ну шо, наступний крок - затрекати Стравою своі 40-50 км/г щоб форум зацінив
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
я 40 кмч їздити на гревелі не можу довго
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
-
dead_rat
Member
Hotspur
Ти доречі теж, давай покажи страва сегмент з 40![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Бо те, що ти побачив 40 поки спрінтував, може виявитися середньою 37 навіть на вельми короткому відрізку
Ти доречі теж, давай покажи страва сегмент з 40
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Бо те, що ти побачив 40 поки спрінтував, може виявитися середньою 37 навіть на вельми короткому відрізку