Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

leif: 29.05.2026 16:05давно я не юзав сухі світчі, але захотілось і собі спробувати
панове, такі маю вам сказати, що сухі черрі блеки мх2а (F+SS) поза сумнівом мають свій шарм і в правильній збірці вони відчуваються і звучать дуууже добре, я не дооцінював. оця сирість і трохи неідеальність звуку при більш агресивній атаці в звуці і більш легкому-повітряному відчутті від тайпінгу може бути справді по кайфу у випадку черрі в актуальній ревізії (більш допиляній і рафінованій ніж попередні). але треба підбирати ретельно і дошку і плейт і пружини міняти обов'язково і філмити також :yes:

але круто. сильно перевершило мої очікування

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
шо особливо прикольно так це відчуття тотальної консистентності від світча до світча. коли змащуєш, як би ти не старався, все одно десь вийде не так як і сусідньому світчі, що дає відчуття певної розбіжності між ними. а без мастила прямо пісня)
StTechnik
Member

leif
У меня все как то более прозаично. Меня начал подубивать черезчур жесткий тайпинг на CF плейте... и я решил попробовать... РР плейт - единственный который я еще не пробовал на своем боарде. Ну скажем так - все стало мягче и более комфортнее. По звуку - ну все таки уступает и CF и что особо понятно - PEI. До приезда ХаммерХеда посижу на нем, а потом все таки вернусь на PEI - он пока в моем списке наиболее приятен и уху и рукам по ощущениям. )
И я таки закажу оте X 80 RETROS KD400. Интересные свичи.
karokum
Member

Вітаю
Що можна придумати по такому запиту?
TKL\80%, і лейаут як повнорозмірна тільки без нампаду, а не схлопнуті стрілки і дел\хоум\енд і тд до купи - це основна вимога
Взагалі є думка взяти barebone або щось уже готове але з можливістю хотсвапу щоб експериментувати якщо щось набридне
Ігри граю, тексту багато набираю, потрібен універсальний боєць
На все про все до 300$
Світчі щоб не сильно гучні, мабуть лінійні так як щось регулярно граю
Більше не знаю що додати, бо я сам не знаю що хочу, але в моїй хатор вже деякі клавіші працюють через раз, тож треба з чогось починати :think:
На Алі якраз розпродаж, купони заклеймив, то думаю там і буду таритися
Дякую
StTechnik
Member

karokum
На все про все до 300$
Ну жирно. Тут много вариантов помещается.
Evo80/Neo80cu. Первое - пребилд, второе полный кастом. Тяжелый, очень хорош.
Щас еще варианты накидают. )
Ответить