Огляд Razer Naga V3 Pro. Бездротова ігрова миша з 23 кнопками

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Огляд Razer Naga V3 Pro. Бездротова ігрова миша з 23 кнопками
я все розумію, нага доволі зручна миш, у самого Razer Naga Trinity але бляха 10к за мишку... :-/
alexeygalas
Member

Тепер можна обчислити свій податок для ФОП прямо з мишки
спойлер
Изображение
leif
Member

117 грамів, офігєть)

колись я такими важкими мишами користувався і горя не знав, а тепер дивлюсь і думаю: нуууу це сильно на любителя))

мені ось на днях має під'їхати мишка вагою 28.8 грамів, переходжу з 35гр :kbd:
Earanak
Member

bigmonstr666, так и DeathAdder V3-V4 беспроводной сейчас 10-14к стоит.
Последний раз редактировалось Earanak 22.09.2026 15:03, всего редактировалось 1 раз.
stoned
Member

Вбудований акумулятор погане рішення.
Порівнюю з колишньою Pro V1 і наявною V2 HS.
спойлер
Ну і 9999 гривень за мишу то звісно потужно. :gigi:
09.03.2026.png
bigmonstr666
Member

Earanak: 22.09.2026 15:00 bigmonstr666, так и DeathAdder V3-V4 беспроводной сейчас 10-14к стоит.
ще краще) ну для мене це якісь вже нереальні суми, притому за мишку.. посуті мишка за ціну материнської плати. може вона того коштує але це якийсь вже шок контент :D
Барбарис
Member

bigmonstr666, інфляція. Це вона ще дешевше попередньої, точніше не дорожче і враховуючи всі фішки рейзер в маржі поступився.

leif, це що за миш така?
Барбарис
Member

leif, дякую. Цікавий варіант і не дуже дорого.
Сidonix
Member

Після вертикальної мишки не бачу сенсу у звичайних.
white_noise
Member

Изображение

ну норм, чо. а чого б одразу в рашці щось не купити?
Последний раз редактировалось white_noise 22.09.2026 15:56, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

white_noise: 22.09.2026 15:53ну норм, чо. а чого б відразу в рашці щось не купити?
його боротьба
Hotspur
Member

Earanak: 22.09.2026 15:00так и DeathAdder V3-V4 беспроводной сейчас 10-14к стоит.
45-55 доларів V3
Earanak
Member

Hotspur, вы не путаете проводной V3 и беспроводной V3 Pro ? Или это рефабы с 3-6 месячной гарантией ?
Я бы купил беспроводной V3 за 45-55$ с дефолтной 2 годовой гарантией :gigi: Но в норм магазах это скорее 8к грн.
Последний раз редактировалось Earanak 22.09.2026 16:16, всего редактировалось 2 раза.
Барбарис
Member

leif, на а що? З цієї точки зори орієнтація виробника виглядає дивною - додавання, наприклад, іспанської/португальської чи французької явно веде до більших продаж.
miroslav_mm
Member

Ото ціна, капець, була в мене якось Mad Dog GM905 на серсорі PixArt 3389 з такими самим змінними боковими панелями. Пару днів поюзав і ледве продав пів року назад за 750грн. :D Мені здалась не зручною.
спойлер
Без имени.jpg
VladimirV
Member

Потрібна оновлена logi g600, а не оце ще й за 10к. Найкраща миша для мморпг.
Все що треба змінити, відносно g600 старої та будь-якої миші з 12 збоку, -
оновити на найкращий сучасний сенсор, зробити мікріки хотсвапом а не паяні,
знизити вагу наскільки це можливо з такою конфігурацією кнопок,
ну і доробити скролінг коліщатко відповідно до сучасних технологій.
Все готова топ миша для мморпг.
Але logitech чомусь поховала ідею спадкоємців g600.
Hotspur
Member

Earanak: 22.09.2026 15:59Hotspur, вы не путаете проводной V3 и беспроводной V3 Pro ?
не путаю

Відправлено через 34 секунди:
Earanak: 22.09.2026 15:59Я бы купил беспроводной V3 за 45-55$ с дефолтной 2 годовой гарантией
гуанджоу
divinity
Member

Можна хоч 120 кнопок зробити, але як їх нажимати? Під великим пальцем мало що 20+ кнопок, так і місця під цей великий палець немає. А головне - навіщо? В більшості ММО, в тому же ВоВі є можливість запису скриптів, тобто нажимаєш 1 кнопку і нажимається послідовність в 5.

Тут же не просто кнопка, повинна бути можливість швидко і ЗРУЧНО нажати. А зручно - це на клавіатурі. Тому у всіх іграх я міняю зі всіх кнопок мишки на клаву. Навіть 2 боковими для мене незручно користуватись і нажимати на колесо теж. Тому не розумію як цим можна користуватись з точки зору User Experience, це ж просто жах.
hohlid19
Member

divinity: 22.09.2026 18:28 Можна хоч 120 кнопок зробити, але як їх нажимати? Під великим пальцем мало що 20+ кнопок, так і місця під цей великий палець немає. А головне - навіщо? В більшості ММО, в тому же ВоВі є можливість запису скриптів, тобто нажимаєш 1 кнопку і нажимається послідовність в 5.

Тут же не просто кнопка, повинна бути можливість швидко і ЗРУЧНО нажати. А зручно - це на клавіатурі. Тому у всіх іграх я міняю зі всіх кнопок мишки на клаву. Навіть 2 боковими для мене незручно користуватись і нажимати на колесо теж. Тому не розумію як цим можна користуватись з точки зору User Experience, це ж просто жах.
Удобно играть на клавиатуре как на пианино при наложении баффов? Я понимаю, после сотни часов это уже автоматизм, но легче просто взять и создать макрос на мышке. В ЕСО после этого удобнее играть стало, а в ВОВе наверное ещё хуже
Ответить