The Witcher 3: Wild Hunt із виходом ремастера перестане підтримувати Windows 10 та жорсткі диски

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

yariksom: 28.08.2026 19:57Що таке м'які диски я знаю. ;)
Ну а хтось може молодий і не здогадався, то я нагадав. Бачу що жарт, але не побачив, щоб заголовок так читався. :dontknow:
Відьмака точно з м'якого диску не запустиш, бо не влізе. :)
yariksom
Member

Kassatka: 28.08.2026 20:01Ну а хтось може молодий і не здогадався, то я нагадав. Бачу що жарт, але не побачив, щоб заголовок так читався.
Відьмака точно з м'якого диску не запустиш, бо не влізе.
Якщо їх вагон то встановиш, наприклад оригінал Дум2 йшов на п'яти флопіках :learn:
Тепер Дум запускають на тестах для вагітності, може й на фючерфлопік Відьмака запустять.
kyon
Member

Не ну а че, мой 18Тб винт который я брал на розетке в 23 году за 13 к грн, сейчас стоит там же 37 к, пора от хдд отказываться :gigi:
правда счас нет в продаже, или разгребли или сгорел вместе со складом, сейчас уже нельзя сказать...
FirstTDM
Member

dead_rat: 28.08.2026 18:41всі ігри працюють на 10
Ну... святая наивность... ладно - в сети есть вся инфа... можно просто погуглить... B-)
MqM
Member

Вони там старий рушій переписали? Що за повороти? А вони за власників оригіналу взагалі думали?

Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
erkins007: 28.08.2026 15:06
dfcz: 28.08.2026 15:01Самое время, bullseye как говорится. Накопители сто́ят бешеных денег, видеокарты сто́ят бешеных денег, почему бы и не выкатить ремастер который нормально работает только с SSD
Эм, игры уже лет 10 как ссд требуют, последние лет 6 в обязательном порядке. Харды штука хорошая, но для фильмов и архивов, а не для игр.

warp37: 28.08.2026 15:02Бюджетный NVMe на один терабайт всего около 7000 гривен стоит.
Драматизация в том что я брал топовый kc3000 на 2тб за 4700 пару лет назад.
Та немає там обовʼязкового порядку. Тільки от бетка Гірсів Е-дей заставила на ссд поставити, бо взагалі ніяк не працює з хдд, не тому, що не може, а просто принципово ніяк не працює

Отправлено спустя 3 минуты 47 секунд:
Megaclite: 28.08.2026 15:13 Буде працювати на HDD 99%
Cyberpunk нормально працює і цей буде.

Я знаю тільки три нові гри які не працюють адекватно найшвидшому Ultrastar DC це Mafia Old Country, Assasin Creed Shadows і Black Flag 2026
Сміло додавай туди Gears of War: E-day. Там банально навіть тренувальна лока метрів нехай 50-80 буде півгодини завантажуватися зі стану ловполі лодів :lol: а текстури просто не розбірливо мило. Тобто розробники навіть не намагалися це оптимізувати, а просто на мертво привʼязали всі процеси до ссд

Отправлено спустя 3 минуты 22 секунды:
MaxNew: 28.08.2026 16:17 Що за холівари за ціни.
Криза пам'яті на ринку вже як майже рік. Хто хотів, оновився ще тоді, наростив пару ssd чи перейшов на останнє покоління карт.
А хто проспав чи в режимі ждуна, самі винні.
А ще винні в якій державі народилися і в який час, продовжуй в тому ж дусі

Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
FirstTDM: 28.08.2026 18:06
mythorns: 28.08.2026 16:50Шо за дебілізм? Фіг я перейду з 10 заради 1-2 ігор
Ого как... я впечатлён таким мнением :lol:

Сидеть на полностью устаревшей ОС, вышедшей в далеком 2015 году, и не видеть десятков/сотен современных ААА игр - это сильно сказано! :D
Так звана устарівша з того часу отримувала безліч суттєвих оновлень. Розкажіть наскільки 11 докорінно інша на рівні ядра?
Де вже набралися десятки, а тим більше сотні?
Тим більше 10ка краще використовує наявні ресурси. Видно у людей багато зайвої оперативки і відеопамяті зявилося

Отправлено спустя 2 минуты 3 секунды:
S0N1C: 28.08.2026 18:12 ужос, люди захищають хдд для ігор в 2026 :rotate: в мене навіть в ретро збірках немає жодного хдд, і навіть там це дає відчутний буст у живості системи вцілому і ігор зокрема :-P

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
FirstTDM: 28.08.2026 18:06 вышедшей в далеком 2015 году
ну вони ж не сидять на релізній версії, я сподіваюся :rolleyes:

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
це як порівнювати ХР з 2001 та 2009 :shuffle:
Ретро збірки з ссд? Мабуть ще й сучасними моніками? :D
Ну це байдуже, що ретро ігри навіть в плані анімацій привязані до 30 чи 60 фпс, головне буст мати який ламає всю внутрішню логіку гри :lol:
МОНАХ
Member

...відеокартою рівня GeForce GTX 1660...
► Згадати тільки: колись купував 1660, щоб перейти з 660 і нарешті пограти того ж Відьмака 3 в повній графіці, а тепер от так :D .

► З HDD - непонятка тут (в новині, або - як вона подана); якщо "перестане підтримувати" так само як і Сталкер 2 зараз, то - ОК, мається на увазі, що не гарантується "максимально-можливий експірієнс", а от якщо це буде у форматі, як "Він11" з перевіркою трм-модуля під час встановлення - :gigi: ... то на перший час, на жаль, доведеться діставати з-за пазухи давно забуте чорне полотнище з "Веселим Роджером" ("Ну, а ЩО робити, Гріша?!" (С)).
Kullerok
Member

dead_rat: 28.08.2026 14:58 В ДЛЦ піде під старим відьмаком?
99% что пойдет. Они же оставят в Стиме старую версию тоже.
erkins007
Member

MqM: 29.08.2026 01:09Вони там старий рушій переписали? Що за повороти? А вони за власників оригіналу взагалі думали?
Странные претензии. Владельцы оригинала и щас могут играть в оригинал выбрав версию в Стиме.
kino30055
Junior

Жорсткі диски, Windows 10 - що це за рарітетні слова?
AssayMAS
Member

kino30055: 29.08.2026 11:49Жорсткі диски, Windows 10 - що це за рарітетні слова?
не скажи
у всех знакомых сдд под винду, ПО и игры и хдд под файло помойку
даже у гордых обладателей ам2+ что пользуют ПК как приставку к принтеру есть сдд и хдд
Filabatya
Member

AssayMAS
Так це власник ноута пише, йому його просто нема куди поставити, цікаво чи в Месії є :gigi:
mycolaevich
Member

Kullerok: 29.08.2026 06:45 99% что пойдет. Они же оставят в Стиме старую версию тоже.
Я в цьому ДУЖЕ сумніваюсь. Вони не будуть витрачати ресурси на адаптацію длц під стару гру, це ж не попередній апдейт де прикрутили пару модів, в ремастері багато фундаментальних змін.
AssayMAS
Member

Filabatya: 29.08.2026 14:02Так це власник ноута пише, йому його просто нема куди поставити, цікаво чи в Месії є
зашел проверил - 1 и 2 ТБ диски в рознице есть
ноуты "взрослые" они с м2 и сата...
сдд м2 быстрые дорогие, сата сдд медленные дешевые
Kullerok
Member

mycolaevich: 29.08.2026 14:52
Kullerok: 29.08.2026 06:45 99% что пойдет. Они же оставят в Стиме старую версию тоже.
Я в цьому ДУЖЕ сумніваюсь. Вони не будуть витрачати ресурси на адаптацію длц під стару гру, це ж не попередній апдейт де прикрутили пару модів, в ремастері багато фундаментальних змін.
Да там того длс как кот наплакал о каком ресурсе реч :laugh: пару текстур занерфить даже я смогу :gigi:
MqM
Member

AssayMAS: 29.08.2026 15:27
Filabatya: 29.08.2026 14:02Так це власник ноута пише, йому його просто нема куди поставити, цікаво чи в Месії є
зашел проверил - 1 и 2 ТБ диски в рознице есть
ноуты "взрослые" они с м2 и сата...
сдд м2 быстрые дорогие, сата сдд медленные дешевые
Які там ціни на ДЕШЕВІ сата ссд? :D
Ответить