а що стосовно black crush у SDR?kairo: ↑ 06.08.2026 15:05 Voozy
Поставив галочку повідомляти, коли з'явитися і замовив на Розетці. Можна також на Хотлайні поставити галочку. Я замовив, то він ще пару днів був наявний, потім зник. Мабуть пару штук приїхало. Доставку чекав 6 днів.
Покриття Dark Armor. З текстом на 4К ніяких проблем немає після IPS. Бандінгу на сірому немає. Кабелі включно із DP2.1 йдуть в комплекті.
З недоліків: матеріали в попереднього Делл були кращі, підставка метал, тут пластик. І кабелі торчать з під дисплею, так як порти низько розташовані. Але то дрібниці. Так в цілому усім задоволений, тестую.
Новости
Последние статьи и обзоры
ASUS вивела на український ринок монітори ROG Swift OLED PG27UCWM та PG32UCWM з матрицями Tandem RGB OLED
-
denizen
Member
-
kairo
Member
В мене в SDR використовується профіль sRGB. В тестах Black level та White saturation бачу усі квадрати:denizen: ↑ 06.08.2026 15:25а що стосовно black crush у SDR?
http://www.lagom.nl/lcd-test/black.php
-
Voozy
Member
И всё таки QD OLEDу до чёрного, как у trueblack WOLED - ещё далековато. Если не в пещере играешь.
А у этих АСУСов - идиотская ножка и благодаря RGB stripe теперь "зеленит" и яркость ниже.
Ждём сьедующего поколения 32/4k

ЗЫ: на моём MLA к тексту вообще не докопаешься, мамой клянусь. И это 1440p. Что уж говорить про 4к. Пофиксили бы бендинг тандемов поедыдущего поколения + DP2.1 и всё, нафиг тот страйп всучили
А у этих АСУСов - идиотская ножка и благодаря RGB stripe теперь "зеленит" и яркость ниже.
Ждём сьедующего поколения 32/4k

ЗЫ: на моём MLA к тексту вообще не докопаешься, мамой клянусь. И это 1440p. Что уж говорить про 4к. Пофиксили бы бендинг тандемов поедыдущего поколения + DP2.1 и всё, нафиг тот страйп всучили
Последний раз редактировалось Voozy 06.08.2026 20:01, всего редактировалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
стіна ззаду аж світиться 
-
Voozy
Member
Вот ещё хорошее сравнение
-
FirstTDM
Member
И всё таки у QD-OLED черный великолепен и ни в чем не уступает WOLED - надо просто ВКЛЮЧАТЬ мониторы на QD-OLED, а не фотографировать экраны под солнечными лучами в выключенном состоянииVoozy: ↑ 06.08.2026 19:46И всё таки QD OLEDу до чёрного, как у trueblack WOLED - ещё далековато.
Если есть соображалка отодвинуть монитор от окна... ну или купить шторы/жалюзи... про яркие люстры лень напоминать...Voozy: ↑ 06.08.2026 19:46Если не в пещере играешь.
-
Voozy
Member
FirstTDM
Как говорится, whatever makes you sleep at night. Я привёл примеры выше, где видно, что фиолетит QD, даже с новым покрытием.
Плюс у QD Oled нету true glossy, что лучше дает картинку априори.
Как говорится, whatever makes you sleep at night. Я привёл примеры выше, где видно, что фиолетит QD, даже с новым покрытием.
Плюс у QD Oled нету true glossy, что лучше дает картинку априори.
-
Gold_Star
Member
Треба власними очима дивитися, а не через камеру з автовиставленим ISOVoozy: ↑ 06.08.2026 20:07Я привёл примеры выше, где видно, что фиолетит QD, даже с новым покрытием.
-
Filabatya
Member
Це треба в сонячних окулярах за монітором сидіти і крем від загару на шию намастити обов'язково 
-
FirstTDM
Member
Я уже писал - "Потому что гладиолус!"Voozy: ↑ 06.08.2026 20:07Я привёл примеры выше, где видно, что фиолетит QD, даже с новым покрытием.
Какие примеры? Видосик с ютуба?
Может хватит вестись на маркетинговые лозунги? Смешно же...Voozy: ↑ 06.08.2026 20:07люс у QD Oled нету true glossy, что лучше дает картинку априори.
У QD-OLED есть Anti-Reflection/Semi-Glossy - и что из этого?
На самом деле и WOLED, и QD-OLED начиная с 3-го поколения обоих - это великолепные мониторы/ТВ на сегодня... и черный шикарный, и HDR отличный... некие тонкости - есть, конечно, но это никак не принципиально... более того - сильно зависит от внешнего освещения...
По качеству цветов - QD-OLED чуть лучше
-
leif
Member
а цей холівор, я дивлюсь, все ще продовжується)
на редіті купа постів від людей, які брали одночасно самсунгівську і ЛГ матриці, умовно pg32ucdm та pg32ucdp, та тестували поруч: абсолютна більшість з них зійшлись на думці, що qd трохи краще завжди, окрім як в умовах з нерегулюємим яскравим освітленням, тобто вибір між ними фактично має диктуватись тим в яких умовах ви використовуєте монітор.
сам я з 24 року на qdled і продовжую дивуватись місцевим експертам, з числа тих, які до магазину не дійшли, але по оглядах вже все зрозуміли
на редіті купа постів від людей, які брали одночасно самсунгівську і ЛГ матриці, умовно pg32ucdm та pg32ucdp, та тестували поруч: абсолютна більшість з них зійшлись на думці, що qd трохи краще завжди, окрім як в умовах з нерегулюємим яскравим освітленням, тобто вибір між ними фактично має диктуватись тим в яких умовах ви використовуєте монітор.
сам я з 24 року на qdled і продовжую дивуватись місцевим експертам, з числа тих, які до магазину не дійшли, але по оглядах вже все зрозуміли
-
kairo
Member
Хотів зняти фото свого моніка, щоб показати, що там взагалі немає фіолетового відтінку, а на фото він є.Voozy: ↑ 06.08.2026 19:46 И всё таки QD OLEDу до чёрного, как у trueblack WOLED - ещё далековато. Если не в пещере играешь.
Ждём сьедующего поколения 32/4k![]()
![]()
ЗЫ: на моём MLA к тексту вообще не докопаешься, мамой клянусь. И это 1440p. Что уж говорить про 4к. Пофиксили бы бендинг тандемов поедыдущего поколения + DP2.1 и всё, нафиг тот страйп всучили![]()
- спойлер