мені особисто тільки гран турізмо цікавеwaryag: ↑ 20.06.2026 01:35Тут доволі логічно. Соні зрозуміла, що портами підірвала легенду про неймовірні екзи ПС.orange_deer: ↑ 19.06.2026 22:29а взагалі, це ж було вже, The Last of Us теж при випуску була PS3 Exclusive, а зараз вже ні, як так?
не лізьте туди де взагалі не розбираєтесь коротше.
Вони в масі хороші, але шедеврів небагато і вони не нові.
А решта просто губиться на фоні різноманіття стіму і не показує шикарних продажів.![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Прогрес ARM процесорів
-
kabostebeztak
Member
-
Гедоніст
Member
Погугли в ФБ і drive2.
-
Z440_User
Member
Мене там знесли ще в 2022р. Кацапам не сподобалися фото того що вони на Херсонщині творять
-
walkman3000
Member
я так розумію про дітей і хромбуки вже було? бо я зараз лусну

-
yuriy_dd
Member
звичайно, головне питати по теміleif: ↑ 19.06.2026 22:22 та я повторюю-повторюю, а щось відповіді все немаєвже багато раз повторив і все без толку. якщо ще раз повторити, вона буде? сумніваюсь.
а від вас будуть відповіді?
красота! тут явно медом мазано - що вих всіх так тягнеАвтором цього повідомлення є kabostebeztak, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є Гедоніст, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є kabostebeztak, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є AntonyKandaurov, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є kabostebeztak, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є Гедоніст, який внесений до вашого чорного списку.
Автором цього повідомлення є waryag, який внесени
Відправлено через 5 хвилин 15 секунд:
може ви поділитесь власним досвідом? щось по темі маєте сказати?walkman3000: ↑ 20.06.2026 10:48я так розумію про дітей і хромбуки вже було?
-
orange_deer
Member
цікаво, чим на ixbt намазано, що вас так туди тягне?
Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
майже в той самий час надіслав новину про нові процесори інтел. тільки от сюди поніс з itc, а до русні з англомовного ресурсу. що ж так?
- спойлер
-
leif
Member
чел)) у тебе будь-що раптово стає не по темі, як тільки тебе заганяєш в кут і тобі немає що відповісти. ти облиш таке задвигати, всі все бачатьyuriy_dd: ↑ 20.06.2026 12:46звичайно, головне питати по темі
нагадай, якщо таке було -- я одразу відповім, без проблем. ніби нічого не пропускавyuriy_dd: ↑ 20.06.2026 12:46а від вас будуть відповіді?
orange_deer: ↑ 20.06.2026 13:33майже в той самий час надіслав новину про нові процесори інтел
принаймні "махінації" і тут і там. стабільність.
Юра, як ти себе почуваєш, коли обираєш спілкуватися з кацапами на ixbt? нічого не муляє? те, що війна іде 12 років, нормально? і російська не заважає?
-
Гедоніст
Member
Дивлячись на кількість його повідомлень там і рейтинг...Я погоджусь з тим, коли він каже, що в нього немає часу, бо це треба практично не відлазити від клавіатури.orange_deer: ↑ 20.06.2026 13:33майже в той самий час надіслав новину про нові процесори інтел. тільки от сюди поніс з itc, а до русні з англомовного ресурсу. що ж так?
спойлер
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Я так собі думаю, що тут принцип бритви Оккама буде досить доречний.leif: ↑ 20.06.2026 13:43Юра, як ти себе почуваєш, коли обираєш спілкуватися з кацапами на ixbt? нічого не муляє? те, що війна іде 12 років, нормально? і російська не заважає?
-
yuriy_dd
Member
leif orange_deer
по темі - ви сказати не можете нічого, але маєте багато енергії
а ну спробуйте її спрямувати в правильне русло - щоб на цьому ресурсі в Україні - не було кацапської мови
зможете щось зробити? наприклад хейтити так як ви пробуєте мене тих хто пише кацапською?
а ну спробуйте її спрямувати в правильне русло - щоб на цьому ресурсі в Україні - не було кацапської мови
зможете щось зробити? наприклад хейтити так як ви пробуєте мене тих хто пише кацапською?
-
leif
Member
можу відповісти за себе, що я таких умов спілкування ніколи не висував: ні вживу, ні на форумі.yuriy_dd: ↑ 20.06.2026 17:22щоб на цьому ресурсі в Україні - не було кацапської мови
на відміну від кого? правильно! від Юри) того Юри, який пише "ніякої російської" а потім тусить на хоботі і з задоволенням спілкується російською. і бороти російську на оверах пропонує мені
хейт у мене не до носіїв російської як таких, а до кацапів, у яких на форумі ти тусуєшся, малорос.
а отже ти не за адресою звертаєшся зі своїми "офігєнними" пропозиціями.
ну, і знову нуль відповідей на запитання і за свою поведінку, лише переведення стрілок
-
yuriy_dd
Member
ще раз - питання по теміleif: ↑ 20.06.2026 17:36ну, і знову нуль відповідей на запитання
ну а те що ви ліниві - не сумніваюсь
-
leif
Member
вище вже написав про те, як у тебе визначається, що по темі, а що не по темі.yuriy_dd: ↑ 20.06.2026 17:46питання по темі
Юра обісрався -- стало не по темі
перечитуй останні сторінки, там купа прикладів, коли ти ведеш діалог по тому чи іншому питанню, а потім різко зливаєшся.
але ти ж скажеш, що це все "не по темі".
було-було "по темі", а потім опача -- і вже "не по темі" а все чому? тому що див. вище.
кляті комп'ютерні ігриyuriy_dd: ↑ 20.06.2026 17:46ну а те що ви ліниві - не сумніваюсь
не те що Юра! от хто нелінивий! стільки повідомлень строчити в інтернеті: і тут, і на хоботі і на ітс. ух! потужний. а ще і бігає-туди сюди постійно. ну просто "парубок моторний і хлопець хоть куди козак" (с)
-
orange_deer
Member
хто тут не вміє нести відповідальність за свої дії? хто тут переводить стрілки коли його питають по ділу? правильно, yuriy_ddyuriy_dd: ↑ 20.06.2026 17:22 leif orange_deer
я не можу знати причини чому деякі користувачі українського форуму overclockers.ua пишуть тут російською - хтось народився в російськомовній сім'ї і досі не перейшов на укр, хтось перейшов на українську в живому спілкуванні, але їм все ще легше писати російською, хтось на фронті (а там багато російськомовних українців раптом ви не знали).
я особисто хотів би щоб всі в Україні перейшли на українську, але мені пощастило народитись в україномовній сім'ї, в україномовному Львові. але я не можу знати причини чому хтось інший говорить чи пише російською - є багато російськомовних українців що зробили для держави і фронту в рази більше за всіх нас разом взятих. і це я з особистого досвіду говорю
але є інший випадок - коли один Юрій зі Львова, який народився на заході України, виріс в україномовній сім'ї, і весь такий з себе "патріот", вимагає щоб з ним не говорили російською, хвалиться ніком "Слава Україні" (в руснявій грі war robots) - в якого з ймовірністю 95-99% рідна мова українська. і той самий Юрій майже кожного дня іде на російський форум ixbt і пише там повідомлення російською. але тут вимагає щоб ми хейтили українців що пишуть російською
а все чому? а тому що Юрій залежний від спілкування на інтернет-форумах, і трошки не хочеться покидати акаунт на майже 17 тис відповідей російською. там ж такі поважні співрозмовники, по темі відповідають, тести надати можуть
коротше кажучи, лицемір-малорос це вже точно закріплюється за вами, а свій псевдопатріотизм ідіть на ixbt показувати
-
yuriy_dd
Member
по темі - все що стосується назви теми - вам нагадати?leif: ↑ 20.06.2026 17:55 вище вже написав про те, як у тебе визначається, що по темі, а що не по темі.
треба довести, де саме я зробив як ви написалиleif: ↑ 20.06.2026 17:55 Юра обісрався -- стало не по темі
-
orange_deer
Member
leif
Юрій теж буває лінивий, сам це от каже:
просто йому можна бути лінивим там де він хоче, а іншим ні. know the difference
Юрій теж буває лінивий, сам це от каже:
але безглузді тести робити і з руснею щодня спілкуватись - тут він працьовита бджілкаyuriy_dd: ↑ 18.05.2026 18:39я не так зробив як ви. Розкладку не редагував - бо лінивий таке робити.LVladislavchik: ↑ 18.05.2026 14:35А шо ж ти такий розумний запит не побудував щоб розкладку українську пофіксити на макбуці?
просто йому можна бути лінивим там де він хоче, а іншим ні. know the difference
-
Гедоніст
Member
Обісцяли бідного дудчака з ніг до голови і напхали повну панамку, шо ж ти будеш робити з цими хахламі праклятимі
-
orange_deer
Member
щоб що? щоб ви знову стрілки перевели, зігнорували, чи перескочили на іншу тему поки не пізно?yuriy_dd: ↑ 20.06.2026 17:59 треба довести, де саме я зробив як ви написали
навіть таке просте як визнати що от пишете майже щодня на руснявому ixbt повідомлення російською ви не можете. хочете щоб я вам це довів? ви тоді визнаєте? чи далі тему змінити спробуєте?
-
leif
Member
он як! а навіщо ти притягнув лише за останні дні дві новини про ігри сюди? ще й не підтримав діалог, коли тобі відповіли на ці пости? що це було?yuriy_dd: ↑ 20.06.2026 17:59по темі - все що стосується назви теми - вам нагадати?
до слова, я спілкувався по темі топіку з тобою. а саме про переваги ноутбуків на арм процесорах і кому і в яких умовах вони потрібні. хіба ні? саме так. от тільки ти не вивіз катку і почав створювати нові топіки і просити мене піти з цієї флудилки, не будучи здатним відповісти на питання які я ставив. забув? іди перечитуй наш діалог. це не мої проблеми, що у тебе не вистачає уваги на всі форуми одразу. обери якийсь один, тоді не будеш плутатись.
-
yuriy_dd
Member
я досягнув потрібного мені результату, при чому значно простіше. Саме через лінь робити по важкому.orange_deer: ↑ 20.06.2026 17:59 я не так зробив як ви. Розкладку не редагував - бо лінивий таке робити.
але ви навіть простий тест не будете в стані запустити. Щоб до прикладу усвідомити який прогрес є зараз.
-
orange_deer
Member
малорос, він завжди малорос.