Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Scoffer
Member

Z440_User
6ж1б теж пальчикова під пайку
спойлер
Изображение
вона лише трохи товща америкоської, на міліметр чи два. Совкових аналогів шоб прям 1 в 1 не існує. Але по розмірам дуже схоже.
А стрижневі то зовсім інша тема)
Z440_User
Member

Scoffer: 16.06.2026 17:10 Z440_User
6ж1б теж пальчикова під пайку
Я з 6Ж1П сплутав :gigi:

Хоча по даташиту американця, 1Ж24 буде ближча, накал 1,2В. У 6Ж накал 6В.
Scoffer
Member

Z440_User
Так, найменування складали наркомани.

Я тобі про розміри, а не про аналог випаяв-вставив. Випаяв-вставив взагалі немає в совковому асортименті. У тої ж 1ж24б зовсім інший режим роботи і простою перепайкою не обійдешся. Не кажучи вже про своєрідний "транзисторний" звук стрижневих лампад. Так що лише змиритись і купляти оригінал)
Radio Bay
Member

Scoffer: 16.06.2026 17:26Так що лише змиритись і купляти оригінал)
https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Ra ... m570.l1313
MSiAventador
Member

Промовка-промовка...
Hotspur
Member

Radio Bay: 16.06.2026 16:55Та нормальні там ніжки на лампах, що б вставити
там під пайку
Radio Bay
Member

Hotspur: 16.06.2026 17:47там під пайку
Ну, тоді до майстра, не проблема
feniks_tm
Member

Не треба мені ваши лампи... не треба... рятуйте :help: :lol:
Feras
Member

MSiAventador: 16.06.2026 17:38 Промовка-промовка...
Огляд на українській це лайк і підписка (тільки я вже давно підписаний на Порта-ФІ :super: ), але я трохи не згодний стосовно нейтральности верхніх частот і треблу - для мене вони більш теплі і приємно слухати музику з високим вокалом на підвищеній гучності - я вже, частково, почав перевіряти, достав мої іем-и і почав їх у у зв'язці з М3 Ультра "ганяти" по плейлісту який складається з треків у жанрі метал і рок та виключно з жіночим японським вокалом, от ці треки не зважаючи на мастеринг для мене повинен відігравати музично і без сибілянтів - крикливого, втомливого вокалу і з динамікою. Поки протестував TSMR ONYX (3 динаміка + 2 ба драйвера цікава компоновка) Aful Explorer звучить приємно аналогово, ще більш тепліше ніж з нейтральним джерелом вихідного сигналу але головне я чекаю на більш тепле звучання від Artti T 10 та Kiwi Ears Quintet (перші це просто яскраві, а другі нейтрально яскраві) бо з ними я втомлююсь від прослуховування, сибілянти теж бісять у деяких треках.

Я вчора казав, що він майже не гріється. Так от на 4,4 мм балансному ситуація вже трохи інша, корпус тепліший і самі лампи теж теплі стали, до стану навіть хоч помітного дискомфорту при триманні в руках ще далеко але це вже не холодний алюміній, як вчора.
Radio Bay
Member

Feras: 16.06.2026 20:06 достав мої іем-и і почав їх у у зв'язці з М3 Ультра "ганяти" по плейлісту який складається з треків у жанрі метал і рок та виключно з жіночим японським вокалом, от ці треки не зважаючи на мастеринг для мене повинен відігравати музично і без сибілянтів - крикливого, втомливого вокалу і з динамікою
Ото головняк для чистої дельта-сигми. Лампа пом'якшує та накидує жиру

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
feniks_tm: 16.06.2026 19:12Не треба мені ваши лампи... не треба... рятуйте
Дитинство, ламповий телевізор? :D
feniks_tm
Member

Radio Bay: 16.06.2026 22:08
feniks_tm: 16.06.2026 19:12Не треба мені ваши лампи... не треба... рятуйте
Дитинство, ламповий телевізор? :D
Та ні, просто незгасаюча жага фантомних покупок :rotate:
Radio Bay
Member

feniks_tm: 16.06.2026 22:12а ні, просто незгасаюча жага фантомних покупок
Ти попав :D

Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Лампа - це те, що треба послухати, своя тема
QFlash
Member

Дякую.
Слухав останнім часом Danubius radio/ потім щось пропало - у них була поломка - вже працює.
Radio Bay
Member

Naim jazz radio - http://mscp3.live-streams.nl:8360/flac.flac

https://www.naimaudio.com/
https://www.naimaudio.com/naim-records

Відправлено через 2 години 10 хвилин 6 секунд:
До речі, Schit Lyr3 — одна лампа 6SN7GT / 6H8C / 6N8S. Геніально. Випадково такий шикардос скоївся. Навіть не думав про це, а потрібно було. Досвід — така штука. Якщо не лізти на Sylvania (вау, була пара) та МЭЛЗ (геморойна переоцінена лампа, регулярний брак із шумами і не така вже вона і вау, головне досягнення - металевий цоколь, десь у хламі валяться поюзані, тут брав по норм ціні), то совдеп 60-80 років можна знайти за 150-300 грн. Нічого страшного у лампах нема, але потрібно все враховувати, і ви отримаєте дуже музичний девайс з маленьким цирком. Я звик, однуу виткнув, у мусорку, іншу поставив
Ответить