Проблема в том, что все эти технологии от Хуанга они якобы опциональные, но на самом деле нет. Разрабы должны интегрировать их в свои игры, и делают их с учетом этих технологий. И получается что это не просто кнопка - не нравиться, не используешь. Получается что благодаря этим технологиям (без их использования) мы уже потеряли оптимизацию в большинстве игр (включай DLSS, включай фреймген!), и потеряли даже банальные отражения в зеркалах если не включать RT и PT. Все время делали отражения в зеркалах, а тут взяли и перестали. Хочешь отражений - включай PT. Резать производительность чтобы получить те же фичи которые были всегда (пусть и сделанные другими методами). Прямо показательный уровень эффективности (по внедрению "технологий" и урезанию фич чтобы продавать новые и более дорогие карты).denizen: ↑ 17.03.2026 10:45 Я пам'ятаю, колись так само казали, DOS це чиста продуктивність, WIN95 з'їдає ресурси. Треба все писати на асемблері, бо тільки так можна вичавити максимум з заліза.
І де ми зараз? тому все іде як іде, і нічго тут не поробиш. Зараз вже нікого не заставиш повернутись у DOS, та писати все на асемблері, бо це дуже ефективно.
Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA показала революційну технологію NVIDIA DLSS 5 — нейронний рендеринг для кінематографічної графіки
-
eilef
Member
-
dead_rat
Member
eilef
І досі ніхто не переплюнув графоній серії Бетмен Аркхем 2011-2013. Їхні сучасні ігри виглядають як кошмар.
І досі ніхто не переплюнув графоній серії Бетмен Аркхем 2011-2013. Їхні сучасні ігри виглядають як кошмар.
-
item2
Member
-
alexeygalas
Member
item2
Зліва - тьотя, загартована в щоденних боях з робо-динозавтрами, якій немає часу покакати присісти під листком
Зправа - лайфкоуч в лайфбеленсі після ранкового латте, яка переконала всіх робо-динозаврів у бодіпозитиві і жити дружно
Зліва - тьотя, загартована в щоденних боях з робо-динозавтрами, якій немає часу покакати присісти під листком
Зправа - лайфкоуч в лайфбеленсі після ранкового латте, яка переконала всіх робо-динозаврів у бодіпозитиві і жити дружно
-
dead_rat
Member
Я більше повірю, що розраби скинуть якість текстур на рівень 2004 року і дадуть АІці домальовували, ніж що ця фіча буде опціанальною.
-
dfcz
Member
Если это реально будующее геймдева, то я снова куплю карту от АМД.erkins007: ↑ 17.03.2026 09:05Да эт у красных горит, они понимают что АМД такое будет догонять лет 10.diversion_play: ↑ 17.03.2026 08:36 Всі хто хейтять длсс5 будь ласка дописуйте які у вас карти. Бо окрім як заздрість це не розцінити.
Не понравился мне DLSS 1.0 на 2080Ti, поэтому в следующем поколении я взял 6900ХТ. Потом к версии 4.0 nЖидия довела до ума апскейлер, и я взял 3090Ti (можно было бы 4080S, но соблазнился 24ГБ памяти). Если зелёные и правда сделают следующей целью фильтр инстаграма для 3D графики, в то время как АМД будут доделывать нормальный апскейлер и производительность трассировки, то следующей картой снова будет красная.
Хотя по инспектору профилей опять буду скучать.
-
big_bang
Member
мало повєсточкі, ой мало)))
-
man1242
Member
dead_rat: ↑ 17.03.2026 11:01 eilef
-
deroill
Junior
Хейт такий, як був з RTX, а потім і DLSS v1, + зараз модно обсирати все, де є слово ШІ. Допрацюють трохи, щоб персонажів не перекручувало сильно, і буде топ.
-
Kyro
Member
Так весь бингокомплект собран,4x upscale c 720p, 4x FG и красота с DLSS5 и готово. Красота как в инстраграме и аж 4k 120 кадров на RTX5090.dead_rat: ↑ 17.03.2026 11:09 Я більше повірю, що розраби скинуть якість текстур на рівень 2004 року і дадуть АІці домальовували, ніж що ця фіча буде опціанальною.
Мало нейрослопа в сетях, теперь и в играх будет.
-
big_bang
Member
кіберпанк на старті продажів нагадало)))
- спойлер
-
kairo
Member
Наче до появи апскейлерів не було масових проблем із оптимізацією.Leeman: ↑ 17.03.2026 09:14Згадуємо як dlss і FG стали типовим інструментом оптимізації, замість оптимізації.
-
Yaroslav308
Member
Враховуючи, як DF ЦЕ облизували, мені найбільше сподобалася наступна:item2: ↑ 17.03.2026 11:03Ще один варіант:
-
kairo
Member
Стиль НПС в Старфілді.hohlid19: ↑ 17.03.2026 09:25В сталкере, в старфилде и в прочих других играх есть свой стиль НПС.
- спойлер

-
NUN4AG
Member
Fixed
-
dead_rat
Member
Доречі, відео з Хогвартса це брєд.
Там без ДЛСС далеко не максимальні налаштування, вони більше перемикаються між середніми та длсс+максимальні. Ото і вся любоф
Там без ДЛСС далеко не максимальні налаштування, вони більше перемикаються між середніми та длсс+максимальні. Ото і вся любоф
-
Bloodfallen
Member

Окрім жартів, допилять і буде пушка гонка. Треба прийняти, що технології розвиваються. Адептам святого нативу не турбувати!
-
kairo
Member
Проходив Batman: Arkham City два роки тому. Ну таке, графічно гра застаріла сильно. Batman: Arkham Knight на час виходу взагалі мала кошмарну оптимізацію.dead_rat: ↑ 17.03.2026 11:01І досі ніхто не переплюнув графоній серії Бетмен Аркхем 2011-2013. Їхні сучасні ігри виглядають як кошмар.
-
CrypteX
Member
Окружение и текстурки поверхностей выглядят как встроенный мод на решейд + ENB, который теперь не надо качать. Потенциал в этом есть хоть какой-то, хотя я бы не сказал, что апскейл даже в 4.5 какой-то идеальный и совсем неимеет проблем. Хотя тут видимо обязательно надо показать чтото новое, а то акции сами не вырастут.
Но лица с AI slop фильтром это просто
. Я сначала не поверил, думал это всё мемы, а теперь как посмотрел эти все демки и репортажи, ух...
P.S. У меня 5090 если что, мне разрешается говорить негатив про этот слоп?)
Но лица с AI slop фильтром это просто
P.S. У меня 5090 если что, мне разрешается говорить негатив про этот слоп?)
-
Dobivatel
Member
Так будь-який монітор має у налаштуваннях контрастність. Задерти її на 100% і буде схожий ефект.