Новости
Последние статьи и обзоры
Продажі Resident Evil Requiem вже перевищили п’ять мільйонів копій
-
Filabatya
Member
варто просто відстати на рік два і знижки підуть самі собою 
-
Soulwatcher
Member
У меня нету криптокошелька. Разве что в телефоне есть какой-то там телеграмм wallet.MqM: ↑ 05.03.2026 04:42 Крадуть платіжні дані, віддалений доступ до пк з ймовірністю шифрування всіх даних)
Я прочитал новость и вижу, что воруют какой-то мусор.
На примере банковских карт - когда я открывал две карты, то сразу попросил заблокировать доступ снятия средств с терминала и расчёт в магазинах. С этих карт деньги можно снять только в кассе. А для оплаты в магазине у меня есть третья карта от другого банка, на которую я кладу пару копеек. И даже если с неё что-то украдут, то это будет ~1т грн. И я сразу об этом узнаю через смс и заблокирую карту.
Честно, все эти вирусы на таких как я не рассчитаны вот вообще. Куки/кеши своруют - это просто смех.
Я когда увидел эту игру на трекере и перешёл на скачивание таблетки - антивирус заблокировал вход. На этом мой вопрос закрыт. Подожду нормальную.
С другой стороны - я пока буду так сказать "ждать", уже и забуду про эту игру. Мне есть чем заняться и без них.
Да и в целом - существует песочница, и для тех, кто боится за свои куки/кеши может спокойно установить песочницу, в ней установить игру и играть в ней. А махинации с биосом - это уже не таблетка, а конкретный такой бред
-
kairo
Member
Зараз із Геймпасом, регіональними цінами, розпродажами та безкоштовними роздачами можна грати в ігри за копійки. Все інше, відмазки.nutman: ↑ 05.03.2026 14:39Я же говорю в общем, не надо прикидываться, что это не понятно.
-
VladimirV
Member
Якщо проходити не тільки сюжетні коридори на 20+- годин
то виходить так, що ігри, особливо всякі рпг з відкритими, або напіввідкритими? (таке є?), або з різними варіантами проходжень одного сюжету, або навіть у різних стилях різними прокачками, то гра може виявитись і на 100 і на 200 годин.
От взяти той же сталкер. Просто цікаво, чи багато таких, що купили і все там пройшли, до того як гру закинули? Чи побігли за новим хайповим релізом?
Бо куди не глянь, всі під тиском реклами і хайпу від стрімерів/контентмейкерів нову гру завжди возносять як шедевр взагалі всім шедеврам, бо він же тільки вийшов і в нього грають усі, а ти як лох
треба бігти за всіми, волосся назад якто кажуть бо хайпові пацики з інтернету поважати не будуть.
Якщо граєш не в сюжетні коридори, не дай бог, то виходить так, що ти просто не встигаєш за цими новими релізами, - якщо закриваєш ігри по типу ККД1/2, балдурс гейти, сталкери, хогвардси, якщо не дай бог зачепився за Асасінів, або ще якусь гру з повністю відкритим світом або з великою реіграбельністю і "необмеженістю" в діях.
Поки що рекорд по швидкості для гри у мене був у грі Hellblade Senua Sacrifice - 7,8 години
Повністю всі тупі ачівки в стімі на 100% 14/14, причому я дуже повільно граю. Я думаю гравці, яких я називаю "шевелюрою назад - бо за хайпом не вастигнеш", години за 4 її пробігали...
Реквієм як на мене для гри року занадто "маленька". Її великий плюс візуал, незнаю що ще....
то виходить так, що ігри, особливо всякі рпг з відкритими, або напіввідкритими? (таке є?), або з різними варіантами проходжень одного сюжету, або навіть у різних стилях різними прокачками, то гра може виявитись і на 100 і на 200 годин.
От взяти той же сталкер. Просто цікаво, чи багато таких, що купили і все там пройшли, до того як гру закинули? Чи побігли за новим хайповим релізом?
Бо куди не глянь, всі під тиском реклами і хайпу від стрімерів/контентмейкерів нову гру завжди возносять як шедевр взагалі всім шедеврам, бо він же тільки вийшов і в нього грають усі, а ти як лох
Якщо граєш не в сюжетні коридори, не дай бог, то виходить так, що ти просто не встигаєш за цими новими релізами, - якщо закриваєш ігри по типу ККД1/2, балдурс гейти, сталкери, хогвардси, якщо не дай бог зачепився за Асасінів, або ще якусь гру з повністю відкритим світом або з великою реіграбельністю і "необмеженістю" в діях.
Поки що рекорд по швидкості для гри у мене був у грі Hellblade Senua Sacrifice - 7,8 години
Реквієм як на мене для гри року занадто "маленька". Її великий плюс візуал, незнаю що ще....
-
MqM
Member
Soulwatcher
Банківської картки теж немає, нічого немає - хоч співчувай
Пс практично на всі таблетки реагує антивірус, бо кряки так працюють!
Тобто це завжди питання довіри до релізера)
Якщо реагувати на всі попередження антивіруса, то як ви грали ігри? Хіба репаки
Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
Банківської картки теж немає, нічого немає - хоч співчувай
Пс практично на всі таблетки реагує антивірус, бо кряки так працюють!
Тобто це завжди питання довіри до релізера)
Якщо реагувати на всі попередження антивіруса, то як ви грали ігри? Хіба репаки
Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
Мені здається можливо навіть дешевше якось булаkairo: ↑ 05.03.2026 14:02Я, який купив РЕ Вілледж за 300 грнnutman: ↑ 05.03.2026 12:33Ну, ситуация уж давным-давно такая, что покупать игры за деньги может только сумасшедшийЛюдина мабуть таких грошей в житті не бачила))
-
Nekros
Member
Ви хоч шапочку з фольги перед сном знімаєте?Soulwatcher: ↑ 05.03.2026 14:59 На примере банковских карт - когда я открывал две карты, то сразу попросил заблокировать доступ снятия средств с терминала и расчёт в магазинах. С этих карт деньги можно снять только в кассе. А для оплаты в магазине у меня есть третья карта от другого банка, на которую я кладу пару копеек. И даже если с неё что-то украдут, то это будет ~1т грн. И я сразу об этом узнаю через смс и заблокирую карту.
-
MqM
Member
В мене все норм в голові. Цікаво, що в голові людей, які думають, що люди безкоштовно мають на нбого працювати, щоб він розважався!nutman: ↑ 05.03.2026 14:39Я себе тоже купил ведьмака за 250 грн, это как исключение. Я же говорю в общем, не надо прикидываться, что это не понятно. Вон я с точки зрения гения чуть выше должен сначала идти и создавать моды бесплатно (которые и есть бесплатные), или вообще свою жизнь посвящать волонтёрству. Просто посмотри, что он пишет и что у него в голове происходит, это же твой однодумець. Тут тебе и коммунизм, совок, коммуналка, 90-е и приватизация - это беда с головойkairo: ↑ 05.03.2026 14:02
Я, який купив РЕ Вілледж за 300 грнЛюдина мабуть таких грошей в житті не бачила))
![]()
-
Draqoon
Member
Шапочка не зовні, а всерединіNekros: ↑ 05.03.2026 18:22Ви хоч шапочку з фольги перед сном знімаєте?Soulwatcher: ↑ 05.03.2026 14:59 На примере банковских карт - когда я открывал две карты, то сразу попросил заблокировать доступ снятия средств с терминала и расчёт в магазинах. С этих карт деньги можно снять только в кассе. А для оплаты в магазине у меня есть третья карта от другого банка, на которую я кладу пару копеек. И даже если с неё что-то украдут, то это будет ~1т грн. И я сразу об этом узнаю через смс и заблокирую карту.![]()
-
MqM
Member
Людина яка пише, що купляти ігри це прогрів гоїв і йому скрізь мерещаться євреї має пройти примусове лікування психлікарніnutman: ↑ 05.03.2026 14:39Я себе тоже купил ведьмака за 250 грн, это как исключение. Я же говорю в общем, не надо прикидываться, что это не понятно. Вон я с точки зрения гения чуть выше должен сначала идти и создавать моды бесплатно (которые и есть бесплатные), или вообще свою жизнь посвящать волонтёрству. Просто посмотри, что он пишет и что у него в голове происходит, это же твой однодумець. Тут тебе и коммунизм, совок, коммуналка, 90-е и приватизация - это беда с головойkairo: ↑ 05.03.2026 14:02
Я, який купив РЕ Вілледж за 300 грнЛюдина мабуть таких грошей в житті не бачила))
![]()
Моди безкоштовні тому, що такі ліцензійні умови розробника та видавця. Навіть причину від наслідку відрізнити не можеш
Я тобі пишу про те, що люди на ентузіазмі створюють для спільноти.
От що сам зробив безкоштовно в житті для когось? Чому тобі винні надавати безкоштовні послуги?
Тобто ти хлчеш лише споживати, а по такому ж принципу не хочеш попрацювати? Це саме те, що ти пропонуєш розробникам
Пс в Чехії на 8 років посадили за розповсюдження піратських фвльмів)
Це майбутнє усіх любителів зеленого магазину. Думаєте вимоги ЄС оминуть Україну?
http://artviko.com.ua/news/zhitelyu-che ... -piratstvo
Місцевих дикунів інакше не цивілізувати
-
Vpupkin
Member
А нашо мені шукати кращу гру у цьому жанрі?MqM: ↑ 04.03.2026 20:05При тому ви не назвете кращі за цю ігри цього жанру) Де ще й дійсно є нові цікаві механіки
Мені резіки не заходять як і більшість японоабсурду, я неперетравлюю таке, але ж це тільки моя проблема.
-
Геральт
Member
Непогана спроба, корпорати )MqM: ↑ 05.03.2026 19:19 Пс в Чехії на 8 років посадили за розповсюдження піратських фвльмів)
Це майбутнє усіх любителів зеленого магазину. Думаєте вимоги ЄС оминуть Україну?![]()
http://artviko.com.ua/news/zhitelyu-che ... -piratstvo
Місцевих дикунів інакше не цивілізувати
Жителю Чехии грозит 8 лет тюрьмы за интернет-пиратство
По версии следствия, за последние три года он незаконно выложил в сеть 1408 фильмов, нанеся правообладателям суммарный ущерб в 59 млн крон.
Піратська затока вже давно закрита, бо всіх пересадили і виділені сервери не існують, так
Про яке "безкоштовно" мова? Вам скільки рочків? Кантора платить розробникам/тестерам до релізу, місяць в місяць. Якщо гра норм, витрати відіб'ються і кантора отримає прибуток. Якщо не норм, отримає збитки. Але останнє малоймовірно через велику базу геймерів.MqM: ↑ 05.03.2026 18:23 Цікаво, що в голові людей, які думають, що люди безкоштовно мають на нбого працювати, щоб він розважався!
зі. Розробники безкоштовних он-лайн др@чилень мабуть жебрають. Їм же не платять )
-
Dremjke
Member
Как уже писали в теме - хорошей игре хорошие продажи
Одна из немногих игр, которую ждал и купил не по скидке спустя время или активашку, а фул-прайс в Steam
Ибо большой поклонник резиков еще со времён PSOne.
Одна из немногих игр, которую ждал и купил не по скидке спустя время или активашку, а фул-прайс в Steam