Найпопулярніші ігри для ПК все ще рідко використовують апаратне трасування променів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

1234waltz: 16.02.2026 19:27РДНА5 в природе еще не существует
Навіть якщо вона офіційно не називається RDNA5, розробка нових архітектур стартує ще в період роботи над попередніми.
1234waltz: 16.02.2026 19:27Поэтому, максимум это кастомизация РДНА4. Революции не будет.
дуже голослівні заяви, чи у вас є кум, сват в АМД? :)
MORTAL
Member

MqM: 16.02.2026 13:39
Polaroid1962: 16.02.2026 12:46

Screenshot 2026-02-16 124534.png

То ж ви хочете сказати, що це відображення на підлозі зроблено не через апаратний ray tracing? /sarcasm
Я підозрюю це фейкове відображення тим самим методом клонування обєкту з 90х
Ой б.я от зараз у добу фейкових кадрів , фейкової роздільної здатності, щось розказувати про фейкові віддзеркалення :lol:
MqM
Member

MORTAL: 18.02.2026 13:07
MqM: 16.02.2026 13:39

Я підозрюю це фейкове відображення тим самим методом клонування обєкту з 90х
Ой б.я от зараз у добу фейкових кадрів , фейкової роздільної здатності, щось розказувати про фейкові віддзеркалення :lol:
І що? Не те, що для мене важливе реалістичне в такій грі :) Проте мене дивують люди, які там рощкидали мінуси, бо вони свято вірять, що розумне рішення там використовувати rtx у 2d грі зі спрайтовими персонажами :lol:
Особисто я лише інколи використовував фнйклву роздільну здатність, але намагаюся обходитися без неї.
А генератори кадрів це якийсь самообман людей, типу кажрів то більше, правда плавності від того немає
Breathtaking
Junior

1234waltz: 16.02.2026 15:09
S0N1C: 16.02.2026 15:03 GTA 5 Enhanced Edition - теж стало краще :shuffle:
А Quake 2 RTX так взагалі вражає, шкода тільки, що це єдина гра в світі, яка з повноцінним RTX всього і всєя, і при цьому навіть може дати 120 фпсів (бо в 97 році на персонажа приходилось два десятка полігонів максимум).
Із rtx вона виглядає і справді непогано але я свого часу все ж вирішив рімейк пройти.
Draqoon
Member

Короче, ртх все ще не популярний в іграх, років через 10 буде норм. Нормально ртх виглядає в грі якій 25+ років це квака :lol:
Path Tracing чудово виглядає в cyber punk 2077, але кому він потрібен, 1% людей чи 10% людей :lol:
Хай розробники роблять як і раніше все ручками чи за допомогою ШІ, ртх неактуальний без fg чи аналога від амд :rotate:
Мені більше подобоється PhysX
longaro
Member

Ну так то Ртх хорош если скрины делать в игре или сцены строить , он для статичной картинки больше подходит и там дофига кадров не надо . А в действии появляются всякие шлейфы , размытия , артефакты .. Падение фпс само собой , ибо надо успевать это все обработать в играбельном фпс , а если еще мышью 360 сделаешь то ...
И с Рт тени плохие под транспортом , они не рисуют черную тень как в реале , потому тут люмен с запекалкой лучше . На нем та черная тень тупо приклеена и выбивается светом когда не нужна , все как надо :rolleyes:
Ответить