Новий трейлер Silent Hill: Townfall уперше показав головного героя та ігровий процес

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

MqM: 14.02.2026 16:45
Enjthesilence: 14.02.2026 16:40

я тобі навів приклад без історичних подій, де роблять чорного героя, тому що повістка така, але ж ти читаєш між рядків і те що зручно) не треба робити з людей расистів, тільки тому що їм не подобається сучасна повістка.
Добре, нехай з ельфами поступили не справедливо.
Тільки от наскільки памятаю з першоджерел міфології ельфи - були духами лісу, і акценту на кольору шкіри там не було) більше на вухах акцент був :lol:
Мені жаль, що повістка комусь заважає грати ігри типу Tlou 2. Проблема в тому, що відрізнити де повістка, а де просто творче бачення творців місцеві експерти нездатні і це перетворюється на рівень дискусій наших чиновників, що таке еротика і _ – записуючи в останнє усе :D
Добре, так чому Роланд, який має точний опис Клінт Іствуда з вестернів у фільмі зображений афроамериканцем? це не повістка? да таких прикладів уйма, насправді)
Пояснити в чому повістка в ТЛОУ2?
спойлер
Те що Еллі лесбійка - взагалі не тригерить, це не проблема. АЛЕ, в нас є Еббі, а найцікавіше - це небінарна дитина Лев з дикого плем'я, яка дівчинка при народжені, але вона "відчуває" себе хлопчиком, через що поголила голову і відмовилась від матері і це все в умовах повної відлюдності, при тому що ростили її в сурових законах, це просто ідіотизм і саме є повісткою, в такий сюжет важко повірити.
Последний раз редактировалось Enjthesilence 14.02.2026 17:24, всего редактировалось 2 раза.
ramm
Member

Enjthesilence
Ти порівнюєш гру про середньовічну Японію, де чорношкірий протагоніст недоречний, з грою про сучасні Штати і ще намагаєшся довести тут що ти не звичайнісінький расист.
Enjthesilence
Member

ramm: 14.02.2026 17:20 Enjthesilence
Ти порівнюєш гру про середньовічну Японію, де чорношкірий протагоніст недоречний, з грою про сучасні Штати і ще намагаєшся довести тут що ти не звичайнісінький расист.
які сучасні штати? ти гру проходив?
спойлер
вона нічого спільного з сучасними штатами не мала. Лев, біологічна дівчинка, яка росла в замкнутій спільності з жорстокими правилами, там абсолютний первісний лад, але вона відчула себе хлопчиком, чомусь, невідомо чому)) це і є повістка і на цьому будують повністю конфлікт цього персонажа, саме за це на неї полюють і через це від неї відмовилась мати. якщо грати з вимкнутою головою, звичайно жодних проблем, але коли намагаєшся аналізувати сюжет, це викликає лише посмішку, 13 річний траснгендер, ага. справа в тому, що достатньо прибрати цю інклюзивну деталь і сюжет нічого не втратить.
Firebrand
Member

.Silent Hill: Townfall — психологічний горор із ...
До повної картини, негр повинен бути геєм або трансом. Щоб рухатись у тренді.
Але я не розумію іншого. Чому українською 'хорор',раптом став 'горор'? :insane: це просто вже безглуздя якесь. Тепер в нас є не Халк Хоган, а галк гоган. Бачив такий напис,реально. :facepalm:
ramm
Member

Enjthesilence
в тебе від злоби до негрів в очах потемніло? це топік про СХ
Enjthesilence
Member

ramm: 14.02.2026 17:35 Enjthesilence
в тебе від злоби до негрів в очах потемніло? це топік про СХ
не я ж штампую мінусіки на форумі, замість аргументації, звинувачуючи когось в расизмі))
в мене жодних проблем з "неграми" нема, про що я написав вище. є круті чорні персонажи, а є ті, які існують лише через сучасну повістку, все. це факт, подобається він тобі чи ні)
ramm
Member

Enjthesilence
Не було б в тебе проблем з ними, ти б не кидався як скажена собака на всі теми де є "незручні" для тебе люди.
Enjthesilence
Member

ramm: 14.02.2026 17:44 Enjthesilence
Не було б в тебе проблем з ними, ти б не кидався як скажена собака на всі теми де є "незручні" для тебе люди.
які всі теми? на кого я кидався? ну заблокуй мене, расиста такого, щоб не ображався
Voozy
Member

Seraphim: 13.02.2026 15:57 Пропоную обговорити Новий трейлер Silent Hill: Townfall уперше показав головного героя та ігровий процес

Трохи не встигли на бум з темнокожим головнмс героєм, та ще й від першої особи... я як фанат серії навіть прелзамовлення робоити не буду, дуже сумнівно все це, але буду також надіятись що помиляюсь і гра буде крутою
Кринж
1234waltz
Member

MqM: 14.02.2026 06:03
спойлер
Изображение
Shadowman крутезна гра, в дитинстві мене дуже вразила. Шкода що через геосіляторство не затащив пройти її в шкільні роки. Може ремастер пограти.
Ответить