Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

daesz
Я начебто на пару днів пізніше почав грати чим ви і зараз в мене лише 39-й рівень, та судячи з тої швидкості прокачки що в мене є зараз, до 45-го доведеться качатись ще неділі півтори, де ви спромоглися так швидко вкачати рівень аккаунту? :) Я не пропускав жодного дня, робив дейліки+стаміна, пройшов до кінця всю сюжетку, позакривав всі івенти та використав всі квитки Хаосу.
Kirakishou: 09.11.2025 11:47 Але я не настільки залежний від гача-ігор, щоб витратити 50к на те, щоб мати змогу грати в них на комп'ютері, коли відсутня електроенергія.
Це трохи дивно чути від людини яка грає в 6 гач та зібралась купувати собі планшет за двадцятку саме для цього :gigi: :gigi: , тому я і запропонував зарядну станцію, якщо ви вже зібрались 20к викидати на планшет, то вже краще 10-ку докинути і купити більш корисну річ чим ще один смартфон\планшет, про 50к це ви щось загнули, хіба що обрати майже найдорожчу модель серед 2-кіловатників.
Kirakishou
Member

Raynor
Планшет коштує 17к, а найдешевша ноунейм станція 37к. Це не десятку докинути, а вартість ще одного планшета. Звісно, я дивився на нормальні станції, а не на ноунейм з невідомо якими комірками. Планшет - це новий девайс, який деякий час буде тебе радувати. Взявши планшет, я відразу почну грати в ігри. Коли нема електроенергії, я роздаю вайфай зі смартфону. Маючи станцію, мені треба буде взяти ще вайфай адаптер для комп'ютера або поміняти провайдера на того, який забезпечує доступ до інтернету без електроенергії. І мабуть це буде другий варіант, адже інтернетом користуюся не тільки я. Крім того, купувати станцію тільки для ПК це просто максимум тупо. Маючи станцію, я захочу підключити до неї інші девайси, а це подовжувачі по всій квартирі. Крім того, я ще й захочу, щоб станція у мене працювала в режимі ДБЖ, але навіть у дельта про переключення 30 мс. Тобто не факт, що під навантаженням конденсатора в БЖ вистачить, щоб це згладити. На роботі вирішили не ризикувати і поставили після станції ще ДЖБ. Для мого ПК потрібне ДЖБ вартістю в цей планшет. Крім того, треба буде ще думати, як захистити станцію від підвищеної напруги. Вчора в полтавській області у людей було 500 вольт в розетках. На це гарантія не розповсюджується.
Але головне, що сьогодні ситуація зі світлом краща, я не тільки зробив дейліки в семи іграх, а ще й пройшов деякі івенти. Якщо планшет буде тягнути ігри, то я ним буду користуватися навіть коли буде нормальна електроенергія. Це мій поточний планшет більшість часу лежить в шухляді, бо я зараз менше манги читаю, але попереднім планшетом я дуже активно користувався.
В будь-якому разі поки що не актуально. А там буде видно, може дійсно доведеться станцію купувати. Хоча якщо в квартирі не буде ні тепла, ні води, то станція не допоможе.
Ну і головне, про що я вже писав вище - зараз у мене немає коштів на станцію. Це зовсім інший рівень витрат. Крім ігор треба платити за квартиру, їжу, одяг і так далі. У мене залежності від ігор немає, я періодично дропаю ігри від кількох днів і до кількох тижнів, навіть якщо там є підписка чи БП. Саме важливе в цих іграх це сюжет та персонажі.
Raynor
Member

Kirakishou
Щось ви все ускладнюєте. Ситуація... у вас в черговий раз вирубили світло, підключаєте комп до зарядної станції, смартфон через юсб під'єднуєте до компа і з нього ж через юсб роздаєте на комп інтернет, і все, не потрібно ніяких адаптерів і ще бог зна чого. 500 вольт з розетки це вже інша історія, і просто цікаво, у вас вдома зараз ніякі електро прилади не під'єднані до мережі через "а раптом 500 вольт в розетці"? На рахунок планшета, щось я сумніваюсь що коли зі світлом все нормалізується, то ви між грою на пк чи планшеті будете обирати планшет :laugh: , покладете його разом зі старим, і будуть вони там вдвох припадати пилом. Що до світла, то судячи з новин нам в найближчі місяці ніяке стабільне світло не світить :gigi: , а тому, якщо на планшеті ви зможете лише гратись, то зарядну станцію ви зможете використовувати не тільки для гри на комп'ютері, і про фінанси... кредити існують.
daesz
Member

Raynor: 09.11.2025 13:44Я начебто на пару днів пізніше почав грати чим ви і зараз в мене лише 39-й рівень, та судячи з тої швидкості прокачки що в мене є зараз, до 45-го доведеться качатись ще неділі півтори, де ви спромоглися так швидко вкачати рівень аккаунту?
В арк сіті / полісі офіс вибираю ті, які відкривають додаткові місії (там внизу завжди це вказано), ці стейджі дають трохи експи. Якраз залогінився дейлики зробити і попався такий :
спойлер
Изображение
+ прогресив журнал новачка, там доволі багато експи також "заховано" :)
Я хаос квитки вже 2 тиждень не юзаю, та й тір 4/5 хаоси перше проходження не закінчив.

Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:
Kirakishou: 09.11.2025 16:40Крім того, треба буде ще думати, як захистити станцію від підвищеної напруги.
Реле; ті що на 1 розетку - доволі дешеві, в межах 150-200 грн. Ті що на цілу квартиру - звісно кращі, але тут вже й електрика потрібно найняти, і це займе більше часу та витрат. Я просто купив 5 шт, поставив по 1 на ПК/котел/холодильник, а інші 2 кинув в шухляду/прозапас.
Імхо, навіть якщо війна закінчиться/ситуація зі світлом стабілізується/вимкнень не буде - все ще добре мати реле на цінних/важливих приладах.
Alexandr_I
Junior

Kirakishou: 09.11.2025 11:47 А звідки інформація, що рендериться в 720р? Я знаю, що ігри зроблені під екран 21:9, бо сам граю на 16:9 і на ньому по боках менше деталей, ніж на ультраширокому моніторі або смартфоні. У айпада екран 4:3, там по боках така ж кількість деталей, як і на 16:9, але більше деталей знизу та зверху.
А який би ви смартфон порадили за ціною цього айпада?
Так завжди було. Там не фіксовано 1280*720, а в залежності від екрану. Може бути і 15хх*720 та інші варіанти, фіксована саме висота. На ios трохи більше.
Хоча в геншині минулого року додали ще 864p, а за інші ігри незнаю.
Я просто коли вибирав планшет то цього не знав, і тепер трохи розчарований. Наче і максимальні налаштування а воно все одно мильне.
За телефон не підкажу. Наче у vivo були якісь оптимізації для підвищення роздільної здатності.
Kirakishou
Member

Alexandr_I
А що у вас зараз за планшет? Геншин нормально тягне? І на скільки годин гри його вистачає, якщо ви це перевіряли. Щодо мила мені взагалі пофіг, я й не розраховую на графіку рівня ПК на планшеті. У мене вдома 4к екран, я граю на максимальних налаштуваннях в 4к, але на роботі у мене 27" 1080р монітор і я на ньому теж із задоволенням граю. Хоча різницю в якості картинки я помічаю і вона відчутна, але не настільки, щоб не грати в гру. У мене на смартфоні взагалі виставлена майже мінімальна якість графіки для всіх ігор, щоб батареї на довше вистачало. В данному випадку якість картинки для мене має менший приорітет, ніж час роботи від заряду. Я подивився кілька оглядів на ютубі і якість картинки на планшеті мене влаштовує. Зараз не можу визначитися брати айпад 11 чи сяомі 7 про, бо на обох ігри Хойо йдуть гарно.
Alexandr_I
Junior

Kirakishou
В мене Lenovo Xiaoxin Pad Pro 12.7 (2025). В геншині на максимальних налаштуваннях 40-60 фпс, і десь 20% батареї за годину. Але я ставлю обмеження в 30 фпс і трохи менші налаштування тоді менше гріється і на довше вистачає. Перегляд відео десь 10% за годину.
Він мені обійшовся в 210$ + десь 15$ митних платежів за версію на 8/256ГБ.
lewerlin
Member

DNA, 47 ранг, І6 Лінн :gigi: , закрита сюжетка і квести, в грінді теж насиджено.
Вердикт, поки без ендгейму.
1. Геймплей - бодяга. Детально: з точки зору геймдизайну, все дуже класно продумано, реально "здорові" люди працювали. Аніме Варф майже вдався. Майже - бо технічна реалізація, про неї далі.
2. Персонажі. Концептуально - ОК. Дизайн - ГФЛ2, але в ГФЛ2 краще пропрацьовані "в глибину". Не сказати щоб погано, але... "и не друг, и не враг, а так". Ну за "задній бампер" Лінн ставлю залік :lol: .
3. Технічний бік. Прокляття арму, будь воно не ладне. Вся робота дизайнерів і геймдизайнерів нівелюється тут. Детально: колізії, затримки керування(прописані ігромеханічно), деталізація персонажів, анімації. Кожен пункт реалізований не те що з оглядом, а буквально нативно для АРМу. Навіщо тут УЕ4 - таємниця за сімома замками. Моя особиста біль - розкладка. Це друга гра(перша Джедай Фолллен Ордер), в якій я не зміг під себе повністю комфортно налаштувати керування( а я на такому собаку з'їв, я в Елітку граю :gigi: ). Причина та ж що і в Джедаї - кор дизайн жорстко прописаний під конкретний контролер.
4. Сюжет - беру свої слова назад, в ГФЛ2 він був на дві голови вищий. З плюсів - акуратна, послідовна подача і загальна "не поняшність". Для кор аудиторії - ВАУ безумовно, але мене не здивувало. Я буквально його в якийсь момент почав предіктити. Мінуси: режисура - практично відсутня, глибина - відсутня повністю. Прописати свою "Колфне"? Та кому вона треба! Обіграти потрійну маску Картефії? Та її помітять півтора анонімуса, і то з англ. озвучкою!
І т.д., тупо вирішили не паритись, хоча і здатні.

Спешл. Грінд - ставлю залік :gigi: .
daesz
Member

Анінстальнув CZN, гра просто сміття. Навіть не знаю навіщо я так довго реролив у ній, а потім ще й дейлі робив кожного дня вже місяць майже.
daesz
Member

Новий трейлер пог.
Вмикаю вангу (можете скрінити) : після цього бета тесту буде анонс що гра виходить в лютому :shuffle:
Изображение
Raynor
Member

daesz: 11.11.2025 23:29 Анінстальнув CZN, гра просто сміття. Навіть не знаю навіщо я так довго реролив у ній, а потім ще й дейлі робив кожного дня вже місяць майже.
Вам що Юкі не випала? :gigi: :gigi:
daesz
Member

Raynor: 13.11.2025 13:53
daesz: 11.11.2025 23:29 Анінстальнув CZN, гра просто сміття. Навіть не знаю навіщо я так довго реролив у ній, а потім ще й дейлі робив кожного дня вже місяць майже.
Вам що Юкі не випала? :gigi: :gigi:
Ні, навіть не крутив її. І Хару не крутив.
Той факт, що граєш Хаос 20 раз, отримуєш якийсь мізерний 1 з декількох тисяч шанс заролити хороші епіфанії та гір і потім ця дека руїниться безовими картами які викинув, а вони повернулись - це вже хлам, а не гра. І як виявилось - це не баг, це фіча.
Хоча там і інших проблем купа : 5050, низький % на 5*, вепон банер, знову ця (вибачаюсь на слові) вср*та безодня на 2 команди, івенти які займають купу часу бо потрібно грати в хаос навіть там, історія сміття, погано прописані персонажі, НТР, локазація зроблена через гугл транслейт, текст (терміни) на картах та й навіть інколи назви самих карт мають 2-3 версії назви (лол) в залежності від того де читаєш. Гра намагається бути хойо зі всіх сил, злизуючи буквально все 1 до 1.
Kirakishou
Member

daesz
А Duet Night Abyss ще не набридла?
daesz
Member

Kirakishou
ні, найбільше в ній подобається те, що не потрібно заходити кожного дня та дейлики робити, бо гачі як такої немає, тож можна в будь-який момент дропнути, а потім пікапнути там де дропнув нічого не пропустивши в принципі.
Сторі нарешті закінчив, друга половина просто бімба :weep:
Raynor
Member

daesz: 13.11.2025 18:27 Ні, навіть не крутив її. І Хару не крутив.
Той факт, що граєш Хаос 20 раз, отримуєш якийсь мізерний 1 з декількох тисяч шанс заролити хороші епіфанії та гір і потім ця дека руїниться безовими картами які викинув, а вони повернулись - це вже хлам, а не гра. І як виявилось - це не баг, це фіча.
Я Хару крутанув під кінець банеру, а заодно і навибивав копій на Міку. Хару у мене просто лежить на аккаунті, бо тупо ресів не вистачає щоб їй команду вкачати. Я поки що вирішив пограти в CZN, мені цікава ця тема з картами, на сюжет мені фіолетово, доречі з приводу НТР, то начебто десь на реддіті читав що вони якось виправили цю ситуацію :lol: :lol: :lol: . Сьогодні після Хаосу зливав стаміну і помітив що у Рін в колоді була базова карта на щит яку я точно видалив під час проходження Хаосу, що мене дуже здивувало, тож тепер цікаво де ви дізнались що це не баг, а фіча? Тому що якщо це фіча, то який сенс видаляти ці карти під час проходження Хаосу і витрачати валюту?

ДНА побігав кілька днів та дропнув, бо навіщо мені грати в гіршу версію Варфрейма, тим паче що в останньому в мене вже є добре вкачаний аккаунт, тож думаю що логічніше було б повернутись у Варфрейм.
daesz
Member

Raynor: 14.11.2025 02:58Я Хару крутанув під кінець банеру
В мене на момент коли видаляв гру були kha e1, veronika e1, renoa e0, rin e0, luke e0, hugo e0, mei lin e0, з 4* - mike e3, owen e3 (mthfckr), beryl e3, cassius e3, rei e1, selena e1, maribell e2, всі інші e0 і nia так і не випала.
Raynor: 14.11.2025 02:58де ви дізнались що це не баг, а фіча?
спойлер
Изображение
Raynor: 14.11.2025 02:58Тому що якщо це фіча, то який сенс видаляти ці карти під час проходження Хаосу і витрачати валюту?
Комфорт при проходженні самого Хаосу. Останній комент на скріні вище від людини з 57 чи яким там рівнем ака (10 рефрешів в день з першого дня :D ), воно повертає карти в деку навіть на "хай ріск" + ввімкнений сайкозіс.
Raynor: 14.11.2025 02:58бо навіщо мені грати в гіршу версію Варфрейма, тим паче що в останньому в мене вже є добре вкачаний аккаунт
У варфреймі немає вайфу + в мене бан до 2029, але навіть якщо б і не було, то всерівно грав би в ДНА (бо знову ж таки вайфу + історія краща); у ВФ класний саундтрек, правда, мені оці всі ембієнтові треки з локацій орокіну дуже подобались :)
Я б хотів у гру у вселенній GFL2 та сетингом division 2. One can dream :(
lewerlin
Member

daesz: 14.11.2025 03:54У варфреймі немає вайфу + в мене бан до 2029, але навіть якщо б і не було, то всерівно грав би в ДНА (бо знову ж таки вайфу
Мене теж це було трігернуло, коли знайомі пробували затягнути в Варф. Типу є цікаві жіночі персонажі, а перед очима кракозябра бігає.
daesz
Member

lewerlin: 15.11.2025 12:46
daesz: 14.11.2025 03:54У варфреймі немає вайфу + в мене бан до 2029, але навіть якщо б і не було, то всерівно грав би в ДНА (бо знову ж таки вайфу
Мене теж це було трігернуло, коли знайомі пробували затягнути в Варф. Типу є цікаві жіночі персонажі, а перед очима кракозябра бігає.
100% :lol:

Відправлено через 4 години 16 хвилин 48 секунд:
daesz: 06.11.2025 06:00мені дуже привид цусіми зайшов, хоча там геймплей трохи схожий до Стеллар Блейду. Дуже крута гра. А так з не гач навіть і не згадаю, що із нового за останні 2-3 роки сподобалось. Дед айленд 2 був ніби непоганим, мені в свій час (ще в студенські роки) перша та сиквел дуже зайшли, але історія в другій якась обрубана, а враховуючи скільки часу пройшов між першою/сиквелом та другою, то кінець істоії вже, напевно, на старості літ дізнаюсь

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Вже після того як написав пост - глянув на робочий стіл та згадав джедай сурвайвора, дуже класна гра вийшла, єдине що в кінці трохи пожалів що купив, бо деви вчергове "канонізували" маневр холдо, а я всю трилогії сиквелів просто ненавиджу.
Незнаю чому відразу не згадав, але мені ще дуже зайшла індіана цього року. Але мені в принципі завжди подобались перші 3 фільми, вони такі чілові, просто сісти та відпочити за переглядом. Забув, напевно, через те, що не купляв її, а пройшов в геймпасі, тож і не запам'яталось :)
daesz
Member

i6 lady nilfe + embla inflorescence (лук)
https://streamable.com/dmklom
https://streamable.com/uu4oei

Знімав для дискорду, попросили показати наскільки вона сильна проти босів (мобів вона просто делітає). Це щоправда на доволі великому інвестменту у веджі.

Відправлено через 39 хвилин 6 секунд:
Олсо, напевно варто знімати в 720р, бо 1080р дуже часто виходить заважким для стрімабл, там ліміт в 250мб :(
Ответить