Ektalion: ↑
21.10.2025 18:31
Enjthesilence: ↑
21.10.2025 13:57
ви дійсно сперечаєтесь з тіпом, якого не влаштовує тепло від гпу, наче це щось неймовірне, а кондиціонер просто не існує? по секрету кажу: не купив він ту карту не через її тдп
Добре, що ти не лікар
- спойлер
- Якщо ви сидите з нагрівачем і кондиціонером одночасно
Повітря може бути сухим (через нагрівання й осушення кондиціонером).
Температурні коливання (коли кондиціонер вмикається/вимикається) створюють нестабільний мікроклімат.
Це не критично, але довге перебування (годинами щодня) у такому середовищі може сприяти хронічним запаленням носоглотки або м’язовому напруженню.
Неправильне використання (дує прямо на тіло, надто холодно, сухе повітря, різкі перепади) може створити умови, за яких організм ослаблюється і підхоплює інфекцію.
- зволожувач повітря ще не винайшли, розумію. рекомендую ознайомитись, особливо в опалювальний сезон.
- нормальний сучасний кондиціонер підтримує постійну температуру без жодних коливань і вішати його саме над робочим місцем - необов'язково, а ще здивую, там є лопасті, які вміють регулювати напрямок потоку повітря.
- і як я за 15 років користування різними кондиціонерами ще не помер від тієї жахливої хвороби. займайся спортом, нормально харчуйся, вживай вітаміни, якщо такі проблеми від звичайного кондиціонера.
я знаю про мікроклімат в квартирі і ці жахастики за кондєй чую не в перше, але не думав, що почую це як аргумент не купляти залізку в пк від людини на ос.юа