Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Ответить
Автор
Member

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
leif
Member

0kie: 26.07.2025 13:45 leif
Гребешки есть
Для 12+4vhpwr немає (а для нього мені найбільше і цікаво), а на Алі є комплекти, в яких включено все, що потрібно, тому і замовив там кілька штук різних, подивимось.
0kie: 26.07.2025 13:45 Вместо дурацкой палки под видяху купи такое:
спойлер
Снимок экрана 2024-07-10 193523.png
Комплектна підпорка мене цілком влаштовує. Навіщо городити город?
0kie: 26.07.2025 13:45 Эстетического смысла замены водянки от Арктика на вот этот дурацкий бутерброд нет совсем. Вообще бутерброд с радиаторами - изначально глупая затея.
- пуш-пулл конфіг вентилів стабільно показує кращі результати в тих тестах, які мені траплялись. Різниця не принципова, але вона є
- додаткові 3шт вентиля у мене вже були, чому б їх не задіяти?)
- естетичні вподобання у нас з тобою різні, мені вигляд цього сендвічу до вподоби :rotate:
- арктік відпрацював 4 роки, і хоча гарантія у нього на 6, на мою думку, можна вже і замінити
- у бікваєта тихіше помпа

Відправлено через 10 хвилин 2 секунди:
StTechnik: 26.07.2025 14:01По факту в плане температуры на проце будет чуть лучше. Но в принципе как тебе больше нравится. Если все устраивает - не трогай.
у мене проц споживає небагато, гріється не сильно, а основне джерело тепла це відеокарта, тож я подумав так, що краще вже процесорний кулер трохи допомагає виштовхувати нагріте відяшкою повітря з системника, нехай і ціною підвищення температур на цпу, що, знову ж таки, цпу не дуже і помічає в силу його невисокого споживання в іграшках та моїх типових сценаріях використання.
YumaX
Member

StTechnik: 26.07.2025 14:01В след раз когда будет нечем заняться и будешь что то разбирать - попробуй на АИО вдувать воздух внутрь корпуса. По факту в плане температуры на проце будет чуть лучше. Но в принципе как тебе больше нравится.
Відясі стане спекотно, перевіряв такий варіант, навіть якщо радік ставити на морду, процу буде добре, а от відеокаті не дуже, радік зверху це найоптимальніший варіант, по температурі цп +1-2 градуси але карта -5-10 в залежності від потужності останньої!
StTechnik
Member

YumaX
Ну тут я соглашусь. Карта же на воздухе. На нее горячим лучше не дуть. Это в моем случае - да, можно. Поскольку все под водой кроме пямяти и чипсета.
Vovchic_jrc
Advanced Member

Апдейт не зачипив сам ПК але всеодно хочу поділитись :gigi:

Остання фотка тут у темі виглядала ось так. Тоді не дуже сподобалось, як виглядає на коруcі антена-плавник від нової МП, тож додав поруч для декору декілька фігурок від Lego Horizon.
спойлер
01.jpg

Зараз розмістив поруч сам сет та закріпив зверху безпровідну зарядку, яка раніше поруч лежала. Як на мене, вийшло файно :gigi:
спойлер
02.jpg
03.jpg
04.jpg
Sanьka
Member

Vovchic_jrc: 28.07.2025 12:56 Апдейт не зачипив сам ПК але всеодно хочу поділитись :gigi:

Остання фотка тут у темі виглядала ось так. Тоді не дуже сподобалось, як виглядає на коруcі антена-плавник від нової МП, тож додав поруч для декору декілька фігурок від Lego Horizon.
спойлер
01.jpg

Зараз розмістив поруч сам сет та закріпив зверху безпровідну зарядку, яка раніше поруч лежала. Як на мене, вийшло файно :gigi:
спойлер
02.jpg03.jpg04.jpg
Гарний колір :up:
Martix
Member

Строгий черный ящик без RGB :rotate:
спойлер
IMG_2944.jpg
спойлер
IMG_3002.jpg
спойлер
IMG_2935.JPG
FarCry
Member

Martix
Всё нравится, осталось только обновить монитор. B-)
Видюшка - Asus ProArt?
Martix
Member

FarCry
Спасибо, но пока 1440р устраивает буду сидеть на нем. Для HDR и 4К есть телевизор. Хотя старичку уже 5 лет :rotate:
Видеокарта Inno3D RTX3080 12GB
Mr_Volan
Member

Martix: 29.07.2025 14:08Строгий черный ящик без RGB :rotate:
бо вся вона втекла в мишу, клаву та стіл?)
а насправді симпатично вийшло. вона там дійсно не потрібна

до речі, як тобі D10? користуюся DX3 Pro декілька років - файна штучка
Martix
Member

Mr_Volan: 03.08.2025 13:28бо вся вона втекла в мишу, клаву та стіл?)
Подсветка за столом ночью поправляет, чтобы лампу не включать, чисто функционал. Клава с подсветкой, это да :shuffle:

Mr_Volan: 03.08.2025 13:28до речі, як тобі D10?

Topping D10S, он на ES9038Q2M. Вполне себе неплох. Широкая сцена, отличная детальность, глубокий, но не подчеркнутый бас и на верхах полный порядок. В целом звуковушкой вполне доволен, ни разу не возникало проблем с драйверами за уже года четыре использования (или пять, уже не помню когда брал, но давно, на старте продаж). Иногда хочется менее аналитического звука, того самого Velvet sound с его богатой серединой, но фиксится просто переключением трэка :laugh:
Mr_Volan: 03.08.2025 13:28 DX3 Pro декілька років

На AK4493? Топовый аппарат, сейчас везде сябры в массах, и вроде все с ними ок, но AK в некоторых моментах лучше.
Mr_Volan
Member

Martix: 03.08.2025 15:26На AK4493? Топовый аппарат, сейчас везде сябры в массах, и вроде все с ними ок, но AK в некоторых моментах лучше.
на двох AKM AK4493EQ) мені він по високих подобається. акустика з підсилювачем заграла новими фарбами
мені знайомі навпаки кажуть, щоб шукав на Sabre, але я то розумію що то гонка без кінця
Juv4uk
HWBOT OC Team

rage11: 12.07.2025 20:45 в этом малютке и7 8700 и 1060)
спойлер
IMG_6574.JPG IMG_6575.JPG
пытаюсь вставить 3й ссд
спойлер
IMG_6576.JPG IMG_6580.JPG
Слім шеді !!!
Крутяк :super:
Mr_Volan
Member

Повикидав з корпусу 4 штуки ID-Cooling NO-12015-XT ARGB, бо вили як скоти. Награвся з ARGB, залишив червоний, як найлегший для очей
На СО процессору поставив біленький SHADOW WINGS 2 120mm, на верх корпусу 2xPURE WINGS 2 120mm PWM (бо білих не знайти), знизу взагалі нічого не ставив. Під навантаженням ГП не більше 60, не бачу сенсу. ЦП десь поруч по температурам. Та й граю рідко.
Ще викинув з верхньої панелі сітку, без неї, як на мене, трішки дивніше, але менше шуму
Якось так)
спойлер
Изображение

Изображение

До цього виглядав так:
viewtopic.php?p=3985577#p3985577
daesz
Member

Mr_Volan
верхню панельку друкували самі?
feniks_tm
Member

daesz: 21.09.2025 20:04 Mr_Volan
верхню панельку друкували самі?
Сток же, банально сітка знята
daesz
Member

feniks_tm: 21.09.2025 20:05Сток же, банально сітка знята
Мм, незнав що вони таку в стоковій комплектації мають, це доволі не погане рішення, враховуючи, що сітка зверху тільки ріже потік на виході. А на ніч, на крайняк, можна газеткою прикрити зверху, щоб пилюка назад в середину не залітала :D
Mr_Volan
Member

daesz: 21.09.2025 20:04верхню панельку друкували самі?
рідна, але знаходив і 3Д моделі, жаль що без ромбів над вентиляторами. Малювати в 3Д не вмію(
https://www.printables.com/model/104658 ... file.rjYRN
Я б хотів в такому стилі суцільну верхню кришку
daesz: 21.09.2025 20:07щоб пилюка назад в середину не залітала :D
в мене є компресор. вилітає все назад дуже швидко
Hells Angels
Member

Mr_Volan: 21.09.2025 20:16Я б хотів в такому стилі суцільну верхню кришку
як варіант кришки над вентилями
https://makerworld.com/uk/models/144068 ... rom=search
Mr_Volan
Member

Hells Angels: 21.09.2025 20:39як варіант кришки над вентилями
я такого не знаходив. якщо трішки хтось допрацює, щоб були посадкові місця для гвинтів - то це буде взагалі шикарно) дякую
Hells Angels
Member

Mr_Volan: 21.09.2025 20:45якщо трішки хтось допрацює
там допрацьовувати 2хвилини, роздрукувати, подивитись де впираються гвинти і сверлом зробити не наскрізні дирки
Ответить