Новини
Останні статті і огляди
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Поділюсь маленькими апдейтами.
- 7900XTX переїхала в іншу збірку. Їй на заміну стала 5070 Ti, що дозволило знизити навантаження від відеокарти з 300-350W до 170-260W.
- Вентилятор на башті CPU було замінено на be quiet! Silent Wings 4
- Вентилятор на задній частині корусу було замінено на ARCTIC P9 PWM PST
- спойлер
-
Filabatya
Member
Якась серйозна механіка проситься кольору системника. Красива міні коробочка, коврик більший за всю систему 
-
Melofon
Member
Коврик лучше на весь стол 900*400мм, а механика клава да, нужна и можно даже в цвет системнику подобрать и не обязательно корпус клавы а хотябы кейкапы, ну то такэ, а так то можно и мышку подобрать в такой же красивый цвет, но тут на любителя, хотя коробочка вышла очень красивойFilabatya: ↑ 30.05.2025 13:11 Якась серйозна механіка проситься кольору системника. Красива міні коробочка, коврик більший за всю систему![]()
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Я поки хочу свою мишу оновити на версію AIMLABS
- спойлер
-
dead_rat
Member
Vovchic_jrc
Класно вийшло
Класно вийшло
-
Mr_Volan
Member
в мене найбільше чутно 2,5" жорсткий, який заховав під лицевою накладкоюVovchic_jrc: ↑ 30.05.2025 13:05 та майже беззвучно
до речі корпус ваш не в заводському кольорі? вони ж тільки білі та чорні були, чи я щось пропустив?
-
Hells Angels
Member
вистачає кольорів в живу пурпурний виглядає прикольно.Mr_Volan: ↑ 01.06.2025 13:56чи я щось пропустив?
-
Mr_Volan
Member
капець) вперше бачу!)Hells Angels: ↑ 01.06.2025 14:50вистачає кольорів
хоча собі іншого не брав би)
- спойлер

-
Patruletz
Member
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
О, клуб поціновувачів NR200P зібрався
Patruletz файна збірка
Mr_Volan
Білий - то любов
Мій NR200P раніше теж був білим. То він на весну позеленів 
Patruletz файна збірка
Mr_Volan
Білий - то любов
- спойлер
-
Mr_Volan
Member
А де бокова скляна стінка?
Я собі надибав окремо, хотів щоб з двох сторін було скло, але дроти заважають закривати. Так і лежить, чекає ідей
Я не знав що тут стільки їх) Думав тільки я наївся Full Tower
-
Patruletz
Member
вона типу є, але вигляд такий собі з нею 🫤Mr_Volan: ↑ 02.06.2025 08:23А де бокова скляна стінка?
-
man1242
Member
Карта кипятильник, в таком корпусе тем болееVovchic_jrc: ↑ 01.06.2025 21:58 О, клуб поціновувачів NR200P зібрався![]()
Patruletz файна збірка![]()
Mr_Volan
Білий - то любовМій NR200P раніше теж був білим. То він на весну позеленів
- спойлер
- 02.jpg
01.jpg
-
Patruletz
Member
тому потрібно купувати велику шафу де будуть стояти ті ж 2 вентилі на вдув тільки не 120 а 140, і скільки градусів я виграю?man1242: ↑ 02.06.2025 08:46Карта кипятильник, в таком корпусе тем более
-
Melofon
Member
Patruletz
В большом ящике могут стоять и три и пять на вдув и на выдув столько же, поэтому и выигрыш побольше, и от внутреннего большего объёма тоже есть выигрыш, Но никто же вас не заставляет покупать ради этого большой корпус, но если уже говорить за выигрыш то например на видеокарте если тут у вас 76 градусов то в большом с тем же охладом видеокарты уже будет 62-66, а если бы это была мси вангард то там было бы 60-62 градуса, но все ещё зависит от температуры окружающей среды конечно.
В большом ящике могут стоять и три и пять на вдув и на выдув столько же, поэтому и выигрыш побольше, и от внутреннего большего объёма тоже есть выигрыш, Но никто же вас не заставляет покупать ради этого большой корпус, но если уже говорить за выигрыш то например на видеокарте если тут у вас 76 градусов то в большом с тем же охладом видеокарты уже будет 62-66, а если бы это была мси вангард то там было бы 60-62 градуса, но все ещё зависит от температуры окружающей среды конечно.
-
Patruletz
Member
це все на пальцях, людина заявила про кипятильник у малій коробці, у нього 5080 з побільшим охладом та корпус побільше мого, достатньо прогнати фурмарк ті самі 3хв та показати результатMelofon: ↑ 03.06.2025 14:32если уже говорить за выигрыш то например на видеокарте если тут у вас 76 градусов то в большом с тем же охладом видеокарты уже будет 62-66
вчора було 25.Melofon: ↑ 03.06.2025 14:32но все ещё зависит от температуры окружающей среды конечно
-
man1242
Member
Ну да, учитывая что у амд дельта хотспота 25градусов, вообще проблем нольPatruletz: ↑ 03.06.2025 15:07це все на пальцях, людина заявила про кипятильник у малій коробці, у нього 5080 з побільшим охладом та корпус побільше мого, достатньо прогнати фурмарк ті самі 3хв та показати результатMelofon: ↑ 03.06.2025 14:32если уже говорить за выигрыш то например на видеокарте если тут у вас 76 градусов то в большом с тем же охладом видеокарты уже будет 62-66
вчора було 25.Melofon: ↑ 03.06.2025 14:32но все ещё зависит от температуры окружающей среды конечно
-
Melofon
Member
Вот как раз при 25 градусах такие и будут, я имел ввиду если выше то там будет и выше а так посмотри обзоры разных карт и увидишь их темпы, там реально от 60 до 65 максимум и память 62-66 максимум, хороший продув в нормальном продуваемом корпусе наоборот может улучшить результат.Patruletz: ↑ 03.06.2025 15:07це все на пальцях, людина заявила про кипятильник у малій коробці, у нього 5080 з побільшим охладом та корпус побільше мого, достатньо прогнати фурмарк ті самі 3хв та показати результатMelofon: ↑ 03.06.2025 14:32если уже говорить за выигрыш то например на видеокарте если тут у вас 76 градусов то в большом с тем же охладом видеокарты уже будет 62-66
-
Mr_Volan
Member
тепер зрозуміло)) питань нема!)Patruletz: ↑ 02.06.2025 08:37вона типу є, але вигляд такий собі з нею 🫤
-
0kie
Member
На перекошенной карте с высохшей термопастой - да, будет столько. На правильной карте не более 15 градусов. У меня вообще 12. Это норма, а не ото всё....man1242: ↑ 03.06.2025 18:49у амд дельта хотспота 25градусов