Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spawny
Member

Повідомлення

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

Поділюсь маленькими апдейтами.
  • 7900XTX переїхала в іншу збірку. Їй на заміну стала 5070 Ti, що дозволило знизити навантаження від відеокарти з 300-350W до 170-260W.
  • Вентилятор на башті CPU було замінено на be quiet! Silent Wings 4
  • Вентилятор на задній частині корусу було замінено на ARCTIC P9 PWM PST
Загалом стало прохолодніше та майже беззвучно.
спойлер
02.jpg
00.jpg
03.jpg
Filabatya
Member

Повідомлення

Якась серйозна механіка проситься кольору системника. Красива міні коробочка, коврик більший за всю систему :gigi:
Melofon
Member

Повідомлення

Filabatya: 30.05.2025 13:11 Якась серйозна механіка проситься кольору системника. Красива міні коробочка, коврик більший за всю систему :gigi:
Коврик лучше на весь стол 900*400мм, а механика клава да, нужна и можно даже в цвет системнику подобрать и не обязательно корпус клавы а хотябы кейкапы, ну то такэ, а так то можно и мышку подобрать в такой же красивый цвет, но тут на любителя, хотя коробочка вышла очень красивой :super:
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

Я поки хочу свою мишу оновити на версію AIMLABS :D
спойлер
Screenshot 2025-05-30 212615.png
dead_rat
Member

Повідомлення

Vovchic_jrc
Класно вийшло :up:
Mr_Volan
Member

Повідомлення

Vovchic_jrc: 30.05.2025 13:05 та майже беззвучно
в мене найбільше чутно 2,5" жорсткий, який заховав під лицевою накладкою
до речі корпус ваш не в заводському кольорі? вони ж тільки білі та чорні були, чи я щось пропустив?
Hells Angels
Member

Повідомлення

Mr_Volan: 01.06.2025 13:56чи я щось пропустив?
вистачає кольорів
спойлер
Зображення
ще є gun metal типу сірий
в живу пурпурний виглядає прикольно.
Mr_Volan
Member

Повідомлення

Hells Angels: 01.06.2025 14:50вистачає кольорів
капець) вперше бачу!)
хоча собі іншого не брав би)
спойлер
Зображення
Patruletz
Member

Повідомлення

Hells Angels: 01.06.2025 14:50ще є gun metal типу сірий
в нього ціна не ок лише :gigi:
спойлер
Зображення
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

О, клуб поціновувачів NR200P зібрався :gigi:

Patruletz файна збірка :up:

Mr_Volan
Білий - то любов :beer: Мій NR200P раніше теж був білим. То він на весну позеленів :gigi:
спойлер
02.jpg
01.jpg
Mr_Volan
Member

Повідомлення

Patruletz: 01.06.2025 18:04в нього ціна не ок лише :gigi:
А де бокова скляна стінка?

Я собі надибав окремо, хотів щоб з двох сторін було скло, але дроти заважають закривати. Так і лежить, чекає ідей

Vovchic_jrc: 01.06.2025 21:58О, клуб поціновувачів NR200P зібрався :gigi:
Я не знав що тут стільки їх) Думав тільки я наївся Full Tower
Patruletz
Member

Повідомлення

Mr_Volan: 02.06.2025 08:23А де бокова скляна стінка?
вона типу є, але вигляд такий собі з нею 🫤
спойлер
Зображення
man1242
Member

Повідомлення

Vovchic_jrc: 01.06.2025 21:58 О, клуб поціновувачів NR200P зібрався :gigi:

Patruletz файна збірка :up:

Mr_Volan
Білий - то любов :beer: Мій NR200P раніше теж був білим. То він на весну позеленів :gigi:
спойлер
02.jpg
01.jpg
Карта кипятильник, в таком корпусе тем более
Patruletz
Member

Повідомлення

man1242: 02.06.2025 08:46Карта кипятильник, в таком корпусе тем более
тому потрібно купувати велику шафу де будуть стояти ті ж 2 вентилі на вдув тільки не 120 а 140, і скільки градусів я виграю?
спойлер
Зображення
Зображення
Melofon
Member

Повідомлення

Patruletz

В большом ящике могут стоять и три и пять на вдув и на выдув столько же, поэтому и выигрыш побольше, и от внутреннего большего объёма тоже есть выигрыш, Но никто же вас не заставляет покупать ради этого большой корпус, но если уже говорить за выигрыш то например на видеокарте если тут у вас 76 градусов то в большом с тем же охладом видеокарты уже будет 62-66, а если бы это была мси вангард то там было бы 60-62 градуса, но все ещё зависит от температуры окружающей среды конечно.
Patruletz
Member

Повідомлення

Melofon: 03.06.2025 14:32если уже говорить за выигрыш то например на видеокарте если тут у вас 76 градусов то в большом с тем же охладом видеокарты уже будет 62-66
це все на пальцях, людина заявила про кипятильник у малій коробці, у нього 5080 з побільшим охладом та корпус побільше мого, достатньо прогнати фурмарк ті самі 3хв та показати результат
Melofon: 03.06.2025 14:32но все ещё зависит от температуры окружающей среды конечно
вчора було 25.
man1242
Member

Повідомлення

Patruletz: 03.06.2025 15:07
Melofon: 03.06.2025 14:32если уже говорить за выигрыш то например на видеокарте если тут у вас 76 градусов то в большом с тем же охладом видеокарты уже будет 62-66
це все на пальцях, людина заявила про кипятильник у малій коробці, у нього 5080 з побільшим охладом та корпус побільше мого, достатньо прогнати фурмарк ті самі 3хв та показати результат
Melofon: 03.06.2025 14:32но все ещё зависит от температуры окружающей среды конечно
вчора було 25.
Ну да, учитывая что у амд дельта хотспота 25градусов, вообще проблем ноль :rolleyes: У меня в моем плохом, большом корпусе гп температура была максимум 65-67градусов летом при + 30 дома :beer:
Melofon
Member

Повідомлення

Patruletz: 03.06.2025 15:07
вчора було 25.
Вот как раз при 25 градусах такие и будут, я имел ввиду если выше то там будет и выше а так посмотри обзоры разных карт и увидишь их темпы, там реально от 60 до 65 максимум и память 62-66 максимум, хороший продув в нормальном продуваемом корпусе наоборот может улучшить результат.
Mr_Volan
Member

Повідомлення

Patruletz: 02.06.2025 08:37вона типу є, але вигляд такий собі з нею 🫤
тепер зрозуміло)) питань нема!) :shuffle:
0kie
Member

Повідомлення

man1242: 03.06.2025 18:49у амд дельта хотспота 25градусов
На перекошенной карте с высохшей термопастой - да, будет столько. На правильной карте не более 15 градусов. У меня вообще 12. Это норма, а не ото всё.... :-P
Відповісти