Новости
Последние статьи и обзоры
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
-
leif
Member
Для 12+4vhpwr немає (а для нього мені найбільше і цікаво), а на Алі є комплекти, в яких включено все, що потрібно, тому і замовив там кілька штук різних, подивимось.
Комплектна підпорка мене цілком влаштовує. Навіщо городити город?0kie: ↑ 26.07.2025 13:45 Вместо дурацкой палки под видяху купи такое:
- спойлер
- Снимок экрана 2024-07-10 193523.png
- пуш-пулл конфіг вентилів стабільно показує кращі результати в тих тестах, які мені траплялись. Різниця не принципова, але вона є0kie: ↑ 26.07.2025 13:45 Эстетического смысла замены водянки от Арктика на вот этот дурацкий бутерброд нет совсем. Вообще бутерброд с радиаторами - изначально глупая затея.
- додаткові 3шт вентиля у мене вже були, чому б їх не задіяти?)
- естетичні вподобання у нас з тобою різні, мені вигляд цього сендвічу до вподоби
- арктік відпрацював 4 роки, і хоча гарантія у нього на 6, на мою думку, можна вже і замінити
- у бікваєта тихіше помпа
Відправлено через 10 хвилин 2 секунди:
у мене проц споживає небагато, гріється не сильно, а основне джерело тепла це відеокарта, тож я подумав так, що краще вже процесорний кулер трохи допомагає виштовхувати нагріте відяшкою повітря з системника, нехай і ціною підвищення температур на цпу, що, знову ж таки, цпу не дуже і помічає в силу його невисокого споживання в іграшках та моїх типових сценаріях використання.StTechnik: ↑ 26.07.2025 14:01По факту в плане температуры на проце будет чуть лучше. Но в принципе как тебе больше нравится. Если все устраивает - не трогай.
-
YumaX
Member
Відясі стане спекотно, перевіряв такий варіант, навіть якщо радік ставити на морду, процу буде добре, а от відеокаті не дуже, радік зверху це найоптимальніший варіант, по температурі цп +1-2 градуси але карта -5-10 в залежності від потужності останньої!StTechnik: ↑ 26.07.2025 14:01В след раз когда будет нечем заняться и будешь что то разбирать - попробуй на АИО вдувать воздух внутрь корпуса. По факту в плане температуры на проце будет чуть лучше. Но в принципе как тебе больше нравится.
-
StTechnik
Member
YumaX
Ну тут я соглашусь. Карта же на воздухе. На нее горячим лучше не дуть. Это в моем случае - да, можно. Поскольку все под водой кроме пямяти и чипсета.
Ну тут я соглашусь. Карта же на воздухе. На нее горячим лучше не дуть. Это в моем случае - да, можно. Поскольку все под водой кроме пямяти и чипсета.
-
Vovchic_jrc
Advanced Member
Апдейт не зачипив сам ПК але всеодно хочу поділитись
Остання фотка тут у темі виглядала ось так. Тоді не дуже сподобалось, як виглядає на коруcі антена-плавник від нової МП, тож додав поруч для декору декілька фігурок від Lego Horizon.
Зараз розмістив поруч сам сет та закріпив зверху безпровідну зарядку, яка раніше поруч лежала. Як на мене, вийшло файно
Остання фотка тут у темі виглядала ось так. Тоді не дуже сподобалось, як виглядає на коруcі антена-плавник від нової МП, тож додав поруч для декору декілька фігурок від Lego Horizon.
- спойлер
Зараз розмістив поруч сам сет та закріпив зверху безпровідну зарядку, яка раніше поруч лежала. Як на мене, вийшло файно
- спойлер
-
Sanьka
Member
Гарний колірVovchic_jrc: ↑ 28.07.2025 12:56 Апдейт не зачипив сам ПК але всеодно хочу поділитись![]()
- спойлер
- 01.jpg
Зараз розмістив поруч сам сет та закріпив зверху безпровідну зарядку, яка раніше поруч лежала. Як на мене, вийшло файно![]()
- спойлер
- 02.jpg03.jpg04.jpg
-
Martix
Member
Строгий черный ящик без RGB
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
FarCry
Member
Martix
Всё нравится, осталось только обновить монитор.
Видюшка - Asus ProArt?
Всё нравится, осталось только обновить монитор.
Видюшка - Asus ProArt?
-
Martix
Member
FarCry
Спасибо, но пока 1440р устраивает буду сидеть на нем. Для HDR и 4К есть телевизор. Хотя старичку уже 5 лет
Видеокарта Inno3D RTX3080 12GB
Спасибо, но пока 1440р устраивает буду сидеть на нем. Для HDR и 4К есть телевизор. Хотя старичку уже 5 лет
Видеокарта Inno3D RTX3080 12GB
-
Mr_Volan
Member
бо вся вона втекла в мишу, клаву та стіл?)
а насправді симпатично вийшло. вона там дійсно не потрібна
до речі, як тобі D10? користуюся DX3 Pro декілька років - файна штучка
-
Martix
Member
Подсветка за столом ночью поправляет, чтобы лампу не включать, чисто функционал. Клава с подсветкой, это даMr_Volan: ↑ 03.08.2025 13:28бо вся вона втекла в мишу, клаву та стіл?)
Topping D10S, он на ES9038Q2M. Вполне себе неплох. Широкая сцена, отличная детальность, глубокий, но не подчеркнутый бас и на верхах полный порядок. В целом звуковушкой вполне доволен, ни разу не возникало проблем с драйверами за уже года четыре использования (или пять, уже не помню когда брал, но давно, на старте продаж). Иногда хочется менее аналитического звука, того самого Velvet sound с его богатой серединой, но фиксится просто переключением трэка
На AK4493? Топовый аппарат, сейчас везде сябры в массах, и вроде все с ними ок, но AK в некоторых моментах лучше.
-
Mr_Volan
Member
на двох AKM AK4493EQ) мені він по високих подобається. акустика з підсилювачем заграла новими фарбамиMartix: ↑ 03.08.2025 15:26На AK4493? Топовый аппарат, сейчас везде сябры в массах, и вроде все с ними ок, но AK в некоторых моментах лучше.
мені знайомі навпаки кажуть, щоб шукав на Sabre, але я то розумію що то гонка без кінця
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Слім шеді !!!rage11: ↑ 12.07.2025 20:45 в этом малютке и7 8700 и 1060)пытаюсь вставить 3й ссд
- спойлер
- IMG_6574.JPG IMG_6575.JPG
- спойлер
- IMG_6576.JPG IMG_6580.JPG
Крутяк
-
Mr_Volan
Member
Повикидав з корпусу 4 штуки ID-Cooling NO-12015-XT ARGB, бо вили як скоти. Награвся з ARGB, залишив червоний, як найлегший для очей
На СО процессору поставив біленький SHADOW WINGS 2 120mm, на верх корпусу 2xPURE WINGS 2 120mm PWM (бо білих не знайти), знизу взагалі нічого не ставив. Під навантаженням ГП не більше 60, не бачу сенсу. ЦП десь поруч по температурам. Та й граю рідко.
Ще викинув з верхньої панелі сітку, без неї, як на мене, трішки дивніше, але менше шуму
Якось так)
До цього виглядав так:
viewtopic.php?p=3985577#p3985577
На СО процессору поставив біленький SHADOW WINGS 2 120mm, на верх корпусу 2xPURE WINGS 2 120mm PWM (бо білих не знайти), знизу взагалі нічого не ставив. Під навантаженням ГП не більше 60, не бачу сенсу. ЦП десь поруч по температурам. Та й граю рідко.
Ще викинув з верхньої панелі сітку, без неї, як на мене, трішки дивніше, але менше шуму
Якось так)
- спойлер
-

До цього виглядав так:
viewtopic.php?p=3985577#p3985577
-
daesz
Member
Mr_Volan
верхню панельку друкували самі?
верхню панельку друкували самі?
-
feniks_tm
Member
Сток же, банально сітка знята
-
daesz
Member
Мм, незнав що вони таку в стоковій комплектації мають, це доволі не погане рішення, враховуючи, що сітка зверху тільки ріже потік на виході. А на ніч, на крайняк, можна газеткою прикрити зверху, щоб пилюка назад в середину не заліталаfeniks_tm: ↑ 21.09.2025 20:05Сток же, банально сітка знята
-
Mr_Volan
Member
рідна, але знаходив і 3Д моделі, жаль що без ромбів над вентиляторами. Малювати в 3Д не вмію(daesz: ↑ 21.09.2025 20:04верхню панельку друкували самі?
https://www.printables.com/model/104658 ... file.rjYRN
Я б хотів в такому стилі суцільну верхню кришку
в мене є компресор. вилітає все назад дуже швидко
-
Hells Angels
Member
як варіант кришки над вентилямиMr_Volan: ↑ 21.09.2025 20:16Я б хотів в такому стилі суцільну верхню кришку
https://makerworld.com/uk/models/144068 ... rom=search
-
Mr_Volan
Member
я такого не знаходив. якщо трішки хтось допрацює, щоб були посадкові місця для гвинтів - то це буде взагалі шикарно) дякуюHells Angels: ↑ 21.09.2025 20:39як варіант кришки над вентилями
-
Hells Angels
Member
там допрацьовувати 2хвилини, роздрукувати, подивитись де впираються гвинти і сверлом зробити не наскрізні диркиMr_Volan: ↑ 21.09.2025 20:45якщо трішки хтось допрацює