Как эти умозаключения помогут автору темы? Никак. Читай его ТЗ (техническое задание) и давай ему рекомендации. Мне писать бесполезно - я перед собой таких задач не ставлю.AssayMAS: ↑ 03.07.2025 12:43Вот я дос бокс на вин 7 поставил - всё летает...
Новости
Последние статьи и обзоры
Хочу можливість відкату системи до початкового стану
-
0kie
Member
-
AssayMAS
Member
опытного человека видно сразу - решил может и мне чего толкового по моим проблемам посоветует...0kie: ↑ 03.07.2025 13:40я перед собой таких задач не ставлю
-
Ivan22
Junior
Дякую за поради. Буду пробувати. З точки зору ТЗ, доповню, що з цього моменту збираюсь грати лише в одну гру, quake champions (це щось типу Counter Strike з точки зору вимог - максимальний розгін всього , максимальний ФПС і мінімізація інпут лаг). Проблема в тому що з часом вінда сама себе модифіковує навіть якщо заблоковано буквально все, оновлення ітд. Ніяких бешкетів з вірусняком чи іншим гвалтуванням системи не планується.0kie: ↑ 03.07.2025 13:40Читай его ТЗ (техническое задание) и давай ему рекомендации.AssayMAS: ↑ 03.07.2025 12:43Вот я дос бокс на вин 7 поставил - всё летает...
-
0kie
Member
Ivan22
Ставишь оригинальную Windows 11 IoT Enterprise 24Н2, лечишь таблеткой от жадности, нужный язык системы ставится через настройки ОС стандартными средствами, обновляешь до актуальной версии, ставишь "лимитное подключение" для интернета, ставишь нужный софт и игры, создаёшь архив системы Акронисом, который запускаешь с загрузочной флешки Стрельца и пользуешься. Это максимально чистая ОС от производителя. Ничего лишнего. Хорошая база для игровой системы. Проверено лично.
Ставишь оригинальную Windows 11 IoT Enterprise 24Н2, лечишь таблеткой от жадности, нужный язык системы ставится через настройки ОС стандартными средствами, обновляешь до актуальной версии, ставишь "лимитное подключение" для интернета, ставишь нужный софт и игры, создаёшь архив системы Акронисом, который запускаешь с загрузочной флешки Стрельца и пользуешься. Это максимально чистая ОС от производителя. Ничего лишнего. Хорошая база для игровой системы. Проверено лично.
-
Ekz0rcyst
Member
0kie
Ну як сказати... Я до певного моменту теж користувався корпоративною редакцією, і такий підхід має право на існування, але рекомендувати таке точно нікому не варто. Що не кажи, а є різниця в оновленнях між корпоративною редакцією і Pro. Для домашнього користування Pro краща, аргументую це політикою самої Microsoft, що до функціоналу, - деякі функції будуть недоступні. Більшість софту буде працювати однаково.
Ну як сказати... Я до певного моменту теж користувався корпоративною редакцією, і такий підхід має право на існування, але рекомендувати таке точно нікому не варто. Що не кажи, а є різниця в оновленнях між корпоративною редакцією і Pro. Для домашнього користування Pro краща, аргументую це політикою самої Microsoft, що до функціоналу, - деякі функції будуть недоступні. Більшість софту буде працювати однаково.
-
Геральт
Member
Можна спробувати зібрати свою загрузочну флешку (аля WinPE) з потрібними драйверами і вантажитись з неї. Ото і буде кожний раз чиста система.
-
avuremybe
Member
Я щось не догнав за третій диск з лінуксом.
Стандартне меню вибору ОС прекрасно справляється з вибором ОС. Чи ні?
Стандартне меню вибору ОС прекрасно справляється з вибором ОС. Чи ні?