Не дивно, що гра розлетілась.
В ютубі повно відео, особливо в зеленому вбранні.
[media]https://youtube.com/shorts/2wC8fqSivk4?feature=shared[/media]
дядя Саша, а ти таки поціновувач.ДядяСаша: ↑ 16.06.2025 14:44 Я хотів сказати, що в грі наголос робили на попку, стегна і довгі ноги, а не на груди, як це за звичай буває. Оскільки юзер бачить героїню з заднього ракурсу, тобто від 3 лиця, цілком виграшна стратегія гарно намалювати жіночі принади.
В ютубі повно відео, особливо в зеленому вбранні.![]()
Модель героїні явно малювали однією рукою іф ю ноу вот ай мін люди, яки живих жінок в реальному світі не бачили, а надихалися найгіршими прикладами силіконових акторок фільмів для дорослих.Enjthesilence: ↑ 16.06.2025 12:48де ви бачили таких "живих" моделей? воно ж гіпертрофіроване максимально

Щось я не бачив ігор, де б нам пропагували би якість фізичної моделі сідниць та епічно майоріючих на вітру піструнів космодесантниківStamb: ↑ 16.06.2025 15:44ви ще скажіть, що космодесантників в реальному світі не існує
Так тобі реально приклад навели, а ти сів у лужу. Притензії "ні о чєм".fantomrulezz: ↑ 16.06.2025 16:25Щось я не бачив ігор, де б нам пропагували би якість фізичної моделі сідниць та епічно майоріючих на вітру піструнів космодесантників
Вам не вгодиш. Ви мабуть за ігри, де головна героїня - це натуралістична мужеподібна представниця ЛГБТК спільноти зі страшним обличчям?fantomrulezz: ↑ 16.06.2025 14:55Модель героїні явно малювали однією рукою іф ю ноу вот ай мін люди, яки живих жінок в реальному світі не бачили, а надихалися найгіршими прикладами силіконових акторок фільмів для дорослих.Enjthesilence: ↑ 16.06.2025 12:48де ви бачили таких "живих" моделей? воно ж гіпертрофіроване максимально
Там буквально стегна вдвічі ширші за талію, що в природі без втручання пластичного хірурга в принципі не зустрічається, особливо у азіаток.
Нічого спільного з так званими прототипом не видно взагалі.
І приліплене до всього цього лице 15-річної дівчинки. Мрія пе...філа.
Хто знає вже не нексусі моди не ті, про які ви всі подумали, а які приводять модель головної героїні до більш реалістичного вигляду?
Хочу спробувати пограти, але не в це силіконове одоробло.
Все залежить від цільової аудиторіїДядяСаша: ↑ 16.06.2025 14:44 Я хотів сказати, що в грі наголос робили на попку, стегна і довгі ноги, а не на груди, як це за звичай буває. Оскільки юзер бачить героїню з заднього ракурсу, тобто від 3 лиця, цілком виграшна стратегія гарно намалювати жіночі принади.
В ютубі повно відео, особливо в зеленому вбранні.
[media]https://youtube.com/shorts/2wC8fqSivk4?feature=shared[/media]
Приклад чого?Dremjke: ↑ 16.06.2025 16:33Так тобі реально приклад навели, а ти сів у лужу. Притензії "ні о чєм".
Тобто чувак буквально стверджував, що модель головної героїні неймовірно реалістична і заснована на моделі реальної акторки.ДядяСаша: ↑ 16.06.2025 12:46Дуже гарно виглядають дівчата! Бо їх малювали з живих моделей. Shin Jae-eun витягла щасливий квиток!
Як на мене дуже детально промальована фізика рухів героїні, особливо ніг та стегон, сідниць, тощо. Ще такого ніде не було!
Раджу менше приділяти увагу фільмам для дорослих і частіше на вулицю виходитиfantomrulezz: ↑ 16.06.2025 17:16 На що автору цього опуса детально і з пруфами довели, що:
1. Ні, взагалі не схожа. На фото доросла жінка з дорослим лицем і невеликими стегнами і грудьми. Нормальна реальна доволі симпатична жінка. В грі - силіконова кукла 120/60/120 з прифотошопленим лицем дитини.
2. Ні, взагалі не реалістична. Такий охват талії до стегон в природі неможливий.
Лол, ти хоч сам дивився на свої псевдоспростування?Ektalion: ↑ 16.06.2025 17:48Як приклад. Нуль силікону, якщо що.
Саме це рекомендую зробити всім фанатам силіконових кукол з дойками 5-го розміру, лицем 15-річної дитини і охватом стегон до талії 2x.Ektalion: ↑ 16.06.2025 17:48Раджу менше приділяти увагу фільмам для дорослих і частіше на вулицю виходити
Ваша риторика звучить чомусь схоже на той анекдот "Я 3 кілометри бігла за вами щоб сказати наскільки ви мені байдужі"fantomrulezz:
Давайте чесно,в таку красу порiбно грати в 8к VR i я не впвнений що 16гб вистачить123456: ↑ 16.06.2025 14:01 Vlaad13
Хочешь прикол - в ФХД 12,5 занімає врам в коридорах.В великому місті 13,5 Врам.
Там є 4к текстуры - які і в ФХД можна ставити.В 4к ігра хаває на ультрах 14 Гб на 4к текстурах))))))))))![]()
Власники 5070 на великій бутілці.
Драйвер зробить свою роботу розкини всю память десь підмилить і тд...Но це такий редфлаг я би сказав.
Будь-ласка, не показуйте цьому лівому перфекціоністу 2-й трейлер GTA VIfantomrulezz: ↑ 16.06.2025 14:55Модель героїні явно малювали однією рукою іф ю ноу вот ай мін люди, яки живих жінок в реальному світі не бачили, а надихалися найгіршими прикладами силіконових акторок фільмів для дорослих.Enjthesilence: ↑ 16.06.2025 12:48де ви бачили таких "живих" моделей? воно ж гіпертрофіроване максимально
Там буквально стегна вдвічі ширші за талію, що в природі без втручання пластичного хірурга в принципі не зустрічається, особливо у азіаток.
Нічого спільного з так званими прототипом не видно взагалі.
І приліплене до всього цього лице 15-річної дівчинки. Мрія пе...філа.
Хто знає вже не нексусі моди не ті, про які ви всі подумали, а які приводять модель головної героїні до більш реалістичного вигляду?
Хочу спробувати пограти, але не в це силіконове одоробло.
Єва - це генетично модифікована людина, створена для боротьби з Нейтіба.fantomrulezz: ↑ 16.06.2025 17:55 ...
В природі без втручання плстичного хірурга такий франкенштейн апріорі неможливий.