Kingdom Come: Deliverance II

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Member

GreenMile: 08.02.2025 18:20 бій один проти 2-3-4 супротивників
Та я читав. Як з псами в сталкері. Вистрибуєш на високу точку і з арбалета розстрілюєш. І проблема не в складності. Бойовка просто тягуча і нудна. 2-3-5...буде те саме, тільки зі зміщенням. Та й був бій проти 2х, причому 1 явно в кращому шмоті. Таке собі.
Так, з закосом під реальність. Раніше ламається моя булава ніж його довбешка.
Та вже зніс, не моє. GoW - мимо. В тцусімі мабуть найкраща з пройдених. Вона трохи перевантажена але можна ігнорувати лишнє і не використовувати. Ну а до неї мабуть В3. Але Kingdom ще й у всіх інших аспектах така ж сама нудна. В покері взагалі alt+tab -ився, поки суперник ходив.
GreenMile
Member

Геральт: 08.02.2025 18:34
GreenMile: 08.02.2025 18:20 бій один проти 2-3-4 супротивників
Та я читав. Як з псами в сталкері. Вистрибуєш на високу точку і з арбалета розстрілюєш. І проблема не в складності. Бойовка просто тягуча і нудна. 2-3-5...буде те саме, тільки зі зміщенням. Та й був бій проти 2х, причому 1 явно в кращому шмоті. Таке собі.
Високі точки є далеко не завжди, це так не працює ;) Не буде те саме, бо ви не встигнете зміщатись, перезаряджати, стріляти :) Ви знову повтроюєте одну і ту саму помилку - ви не пробували, зате екстраполюєте свій досвід с лоулевельними 1-2 ворогами на 3-4 хайлевел. Це було вже, як в КП2077, ви в соло Смешера не виносили, лише з допомогою, зате розказували який він легкий в соло :D Тут те саме. Бойовка тут саме така як потрібна цій грі, не подобається - ну ок, люди різні, ігри теж.

Геральт: 08.02.2025 18:34Так, з закосом під реальність. Раніше ламається моя булава ніж його довбешка.
Та вже зніс, не моє. GoW - мимо. В тцусімі мабуть найкраща з пройдених. Вона трохи перевантажена але можна ігнорувати лишнє і не використовувати. Ну а до неї мабуть В3. Але Kingdom ще й у всіх інших аспектах така ж сама нудна. В покері взагалі alt+tab -ився, поки суперник ходив.
Що ще раз підтверджує, що Кіндом - просто не ваша гра, бо назвати її нудною в усіх аспектах, це трохи занадто і купа людей і рецензій критків кажуть, що ви не праві ;) Буде особливо цікаво, якщо вона візьме гру року, а в неї є всі шанси :D

От в Тцусіма якраз бойовка нудна і тупа як двері, те саме, що і в 99% солс-лайк ігор. Незмінний сильний і слабкий удари, ухилення і потім вибір стійок. ВАУ, як цікаво :) Лупите одного ворога, інші довкола стоять туплять і чекають, поки ви закінчите, не те шо в КСД, де якщо потрапляэте в оточення - то можна похоронний марш замовляти. Той же відьмак 3 тільки в профіль, хоча пройшло 10 років, могли щось цікавіше придумати.
Lamobot
Member

Мабуть єдина гра, яку я чекав і ще чекаю, бо зараз грати немає часу.
Перша була просто шедевральна. І, судячи з оглядів, ця не гірша.

Особисто для мене відьмаки і поряд не валялися.
Геральт
Member

GreenMile: 08.02.2025 19:00 Високі точки є далеко не завжди, це так не працює ;) Не буде те саме, бо ви не встигнете зміщатись, перезаряджати, стріляти :) Ви знову повтроюєте одну і ту саму помилку - ви не пробували, зате екстраполюєте свій досвід с лоулевельними 1-2 ворогами на 3-4 хайлевел. Це було вже, як в КП2077, ви в соло Смешера не виносили, лише з допомогою, зате розказували який він легкий в соло :D Тут те саме. Бойовка тут саме така як потрібна цій грі, не подобається - ну ок, люди різні, ігри теж.
Ха, отже це правда. Ну дійсно, неймовірно цікава бойовка. В сталкері пси хоч тікали з зони обстрілу. А тут, вангую, хороводи танцюють.

Нудна і затягнута. Там всі механіки буквально "тя-я-я-гучі". Ну кому цікаво дивитись 100500 раз як ГГ зриває квіточки, вмивається, зілля варить? Хіба що купі "людей і критиків" (кумедно звучить, до речі, критики !=люди). Кажу ж: РДР тільки в профіль. Таке саме нудне затягнуте кіно. Ще й баг зловив буквально в перші години: відпускаю злочинця "тільки без зброї". Той "краще помру в бою" і чалапає собі геть. Звісно ж, зі зброєю.

А бойовка куди вже цікавіше: блок-контра-блок-контра. so boring. Але там думати, виявляється, треба. В лінію суперників шикувати. Ото скіл просторової уяви. Зуміють не тільки лиш всі )

А ота абсолютно архаїчна система збережень, - що, як не штучне затягування? Там же абсолютно легально можна зберігатись з меню. До встановлення моду так покер абюзив

Тцусіма в рази і динамічніша і різноманітніша. Та що там, на порядок.

Та хай бере. Там он DLC недавно номінували. То ж не показник взагалі.

Щось не вкурив з приводу Смешера. Ну, там була на початку якась кат-сцена, когось з моїх завалили, граната якась була, яка зняла йому трохи ХП, пару турелей були. Виніс в соло, зі снайперки на макс складності. Ще й з перків 10ток розкинув а решту очків не розкидав, бо легко і нудно. І що для вас соло? Напарників в мене не було.

Он, зберіг для історії. Може колись ще спробую без імплантів пройти
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
AceDeLaeda
Member

Це шедевр. В усьому. Як і перша частина.

Всі незручності можна забрати за допомогою модів.
Кому потрібно.
Мені цей хардкор подобається, хоча сам по собі не люблю складних ігор, прийшовши з роботи хочеться відпочивати, а не ще одну роботу виконувати.
Проте в Kingdom цей хардкор відчувається інакше, як і навмисне затягування всього і вся. Воно мало б бісити, але ж ні. Воно гармонійно вписується в цей середньовічний симулятор.
Якось так.
VovaII
Member

Побачив відос від якоїсь дівчини(схоже добряче в гру заглиблена) — як пролог проходити, і що після нього зразу робити. — Десь через годину-другу після прологу в неї був персонаж із майже топовою зброєю, одягом рівня стражника, плюс паньский прикид на +24 харизми для розмов, трох грошей. І все це без будь яких модів! Просто людина добре грає в цю гру. :)
Барбарис
Member

Єдине, що бісить в цій грі, як і в інших таке, це кості. Навіщо це в пролог чи пихати? Ненавиджу подібну фігню та завжди минаю, не важливо чи то гвинт, чи карти. Сьогодні добрався до гри і вирубив. Ще й чомусь в грі кнопки завершення ходу не активні були часто. Але вже на нексусі є мод вирубити пролог.
AntonyKandaurov
Member

Перша валяється в епік гей сторі, кожен раз думаю почати грати але кожен раз впираюсь в цю бойову систему і йду купляти новий стул. Або я якось невірно мислю, або бойовка якась ну дуже замудрена.
DevDM
Member

AntonyKandaurov: 09.02.2025 21:16 Перша валяється в епік гей сторі, кожен раз думаю почати грати але кожен раз впираюсь в цю бойову систему і йду купляти новий стул. Або я якось невірно мислю, або бойовка якась ну дуже замудрена.
Я кинув проходження першої частини через неї. Але через деякий час знов почав, вже зі всіма доповненнями. Посидів, розібрався, потренувався і отримав кайф від гри. Зараз з задоволенням проходжу вже другу частину :)
AntonyKandaurov
Member

DevDM: 09.02.2025 21:35
AntonyKandaurov: 09.02.2025 21:16 Перша валяється в епік гей сторі, кожен раз думаю почати грати але кожен раз впираюсь в цю бойову систему і йду купляти новий стул. Або я якось невірно мислю, або бойовка якась ну дуже замудрена.
Я кинув проходження першої частини через неї. Але через деякий час знов почав, вже зі всіма доповненнями. Посидів, розібрався, потренувався і отримав кайф від гри. Зараз з задоволенням проходжу вже другу частину :)
Ну, значить треба спробувати все ж таки розібратись. Бо товариші гру дуже нахвалювали, казали що я дурень в таку прекрасну гру нахаляву з епік гейстора не граю, а вони купляли по фулпрайсу, а я щось ну ніяк :-/
GreenMile
Member

Вона не те, щоб мудрена, вона на уважність і реакцію. Вам треба в пролозі, коли час не йде, витратити хоча б годинку на тренування на ринзі, поспостерігати за рухами оппонента звідки удар іде, як блокувати, куди краще самому бити, потім іде на раз-два. І припинити істерично клікати на пропущені :) На комби можете спочатку забити, основне - це наловчитись ідеально парирувати і контратакувати та зрозуміти як краще вибрати напрямок атаки в залежності від положення зброї оппонента, а далі вже само піде.
AntonyKandaurov
Member

DevDM
GreenMile
Дякую за поради, маю надію що таки ж зможу)
VovaII
Member

Питання про ту бойовку: хто на чому її проходить? В сенсі: клавіатура чи геймпад? І на чому легше?
GreenMile
Member

VovaII
Клава/миша. На чому легше не знаю, бо геймпад то не моє, за виключенням специфічнийх ігор типу МК, Батл Тоадс тощо.
Теоретично, обирати напрямок удару має бути зручніше на стіку геймпада, але це справа звички, мені і мишою норм.
VovaII
Member

GreenMile
Слухайте: запишіть відео по цій бойовці. Не геть усе а саме базові рухи/блоки/... Бо як ці мікрорухи мишкою зпівставити із маханням меча на пів екрану — я не уявляю... — Якщо з цим розберусь, далі легше має бути? :-/
Геральт
Member

Так...стягнув першу. Виставив хардкор (без компаса, з дебафами і т.д). Таке враження, що бойовка ще примітивніша, ніж в 2й частині. Бо є всього 3 дії: швидкий удар, повільний удар, блок. "Уважність" полягає в наступному: ворог піднімає меч з лівого (свого) боку, отже і мені треба мишку трохи змістити вліво (моє ліво). В нього, відповідно, правий бік відкритий. І туди можна прикластись після свого блоку. Який виконується досить просто, зважаючи на те, що анімації ну дуу-же довгі.

Ну, але побачимо. Бо за 8год гри тих сутичок було - на пальцях руки (ну, може 2х рук)
зі. З модів лише QuickSave.
Ответить