Первая лига неблагонадежности

Отзывы о сделках в Барахолке. Хорошие и плохие
Ответить
Автор
Junior

KTM2015: 02.02.2025 18:27 Вполне адекватный ответ халявщику. Не хватает денег ищи модель по карману.
Халявщику??? :insane: Може я не дуже орієнтуюсь в цінах заліза, но 95% ймовірності ви шановній теж не гуру у всіх галузях життя. :rotate: Запропонувати на 10% менше це вже халява? :-/ Чи халява це впевнитись що в упаковці саме той товар у справному стані що на її обгортці? :eek: Я постачальник теплового обладнання, ніколи не дозволяв собі гнобити тих, хто не знає з чого складаються тепловтрати і від чого це залежить, або сміятись над тим, що дехто вважає що двоконтурний котел краще одноконтурного. Невже гадити людині в душу потрібно тільки за те, що вона не знає відмінність між поліфеніленсульфонним фітингом та високомолекулярним поліетиленбутіленом? Без гугла відповісти зможеш? Я своїм клієнтам надаю знижку більше ніж десять відсотків іноді в тричі, Можеш звернутись та впевнитись. :beer: Якщо ви шановний, ніколи в житті не брали знижок, не користувались акціями, та не пропонували свою ціну, то я Вас зрозумію, і визнаю що з Вашої точки зору я "халявщик", в іншому випадку Ви такий саме неадекват, як і продавець запечатаних коробок. Стосовно того що це була адекватна відповідь професіонала торгівлі клієнтові, маю дуже серйозні сумніви, це адекватно тільки в країні лайна, злоби та страху - путінососії, в сколіностані це нормально. А порада що мені шукати та за які гроші має бути віднесена до списку непроханих порад ... адреса відома? :super:

Відправлено через 7 хвилин 42 секунди:
KingpinUA: 31.01.2025 15:46 Покупець мав би хоч привітатись, а не як перекуп накидувати . Про Діснейленд було вдало :D треба записати.
Стоп, альо, "постраждалий" сьогодні заради цего і зарегався "абідєлі мишку напісяли в норку" :lol:
Изображение
Я зарегався щоб мати можливість за необхідністю отримати аргументовану відповідь на питання в той темі, в якої я просто юзер.

Відправлено через 8 хвилин 27 секунд:
Дякую всім, хто зрозумів та хоч частково підтримав мене. :beer: Взагалі питання відюха на бюджет 20-25к 4070 super оптимальна? Завдання інколи гратись, більшість робити 3d проекти, дизайни, фотошоп.
Buldozer.
Member

О, уже за 20к огонь. Ждем в предложке всем на олх-а за 20к отдашь? :laugh:

У меня по 28 поулетали, кто предлагал 25 просто не отвечал, а зачем?)
KTM2015
Junior

Мне такой же клоун на днях предлагал за 4070ти 50к за 2 карты, потом в итоге написал что покупал их по 29к(самые простые модели, не знаю сколько он их искал в продаже, месяцами тот олх мониторил). Потом оказалось что самые дешевые по олх от 30к и б.у. не знаю в каком состоянии. Вот зачем мне такие предложения от халявщиков?
Ответить