Последние статьи и обзоры
Новости
Forza Horizon 5 вийде на консолі PlayStation 5 цієї весни
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Forza Horizon 5 вийде на консолі PlayStation 5 цієї весни
Майки йдуть правильним шляхом.
Майки йдуть правильним шляхом.
-
Nutbar
Member
Дуже хороша новина. Нарешті на PS5 будуть круті якісні веселі гонки ![super :super:](./images/smilies/super.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
DuckRider
Member
А форза 5 тут при чём? Это же очень унылая игра в очень унылом сеттинге. Не унылую часть майки больше не продают с начала этого года
-
OldBoyUA
Member
Це все весело але постійне забирання культових гонок через ліцензії на авто дістало . Починаючи з культових NFS , закінчуючи не такими давніми Driver Blur Grid Dirt . Гарні серії але найкращі частини вже не купити , а потім ниють за піратство . ![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
Nutbar
Member
DuckRider
Я погоджуюсь, що четверта частина в чомусь була краща. Але ж п'яту назвати поганою аж ніяк не можна, є свою плюси. Мій коментар був про те, що зараз на PS5 настільки жалюгідний вибір, що ця гра прям кардинально змінить ситуацію на краще.
Я погоджуюсь, що четверта частина в чомусь була краща. Але ж п'яту назвати поганою аж ніяк не можна, є свою плюси. Мій коментар був про те, що зараз на PS5 настільки жалюгідний вибір, що ця гра прям кардинально змінить ситуацію на краще.
-
Tetronga
Member
Мені складно уявити людину, якій цікаві автомобілі і при цьому яка між ФХ і Гран Турізмо обере перше. Це ж буквально солянка ідей із купи проектів минулого. І взагалі в мене від ФХ5 були відчуття роду "гоночносодєржащая, ідентічная натуральному" через свою казуальність у всьому - геймплеї, механіці, прогресії etc
![tomat :tomat:](./images/smilies/tomat.gif)
Реально веселих гонок рівня МоторШторм чи Флетаут 2 вже давно немає, тільки одна інді гра на згадку приходить. Забув назву, але ви знаєте, я думаю
-
kairo
Member
Gran Turismo
-
Reinmar
Member
Краща гоночна гра на сьогодні буде доступна усім,супер
-
Nik29-7777
Junior
Вона на жаль не буде доступна усім. бо треба спочатку купити пс5 а потім ще і гру за пару тисяч )))Reinmar: ↑ 31.01.2025 14:47 Краща гоночна гра на сьогодні буде доступна усім,супер
-
kairo
Member
Гра доступна на ПК та Хбоксі. Чи ви хотіли в неї без заліза грати?Nik29-7777: ↑ 31.01.2025 14:52Вона на жаль не буде доступна усім. бо треба спочатку купити пс5 а потім ще і гру за пару тисяч )))Reinmar: ↑ 31.01.2025 14:47 Краща гоночна гра на сьогодні буде доступна усім,супер
-
MetalistForever
Member
Xbox решили прикрыть походу ! Будут просто большим издателем
-
n+gibat[]r
Member
Зачем оно нужно когда есть восхитительная Gran Turismo 7 на PS5 ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
man1242
Member
Восхитительны только гран туризмо 2,3 части все остальное просто пляски на костях
-
waryag
Member
Шлях неправильний, але майкам потрібні гроші в умовах, коли геймпасс стагнує, а продажі власних консолей пробивають дно.Lekrs: ↑ 31.01.2025 11:36 Майки йдуть правильним шляхом.
І тут складно ігнорувати консольний сегмент соні з практично нульовим піратством.
Вийде свіч 2 - почнуть портувати і на нього.
-
Lekrs
Member
І який шлях на твою думку є правильним для них?waryag: ↑ 01.02.2025 09:21Шлях неправильний, але майкам потрібні гроші в умовах, коли геймпасс стагнує, а продажі власних консолей пробивають дно.Lekrs: ↑ 31.01.2025 11:36 Майки йдуть правильним шляхом.
І тут складно ігнорувати консольний сегмент соні з практично нульовим піратством.
Вийде свіч 2 - почнуть портувати і на нього.
-
waryag
Member
Для початку, відмовитися від релізу дорогих синглів в геймпассі. Хороші ігри повинні окупатися і заохочувати своїх розробників, а не розчинатися в массі ГП.Lekrs: ↑ 01.02.2025 10:12 І який шлях на твою думку є правильним для них?
З черговістю і затримками виходу на іксбокс, ПК, сторонніх консолях і ГП можно погратися.
З ігросервісами - окреме питання.
Майкам також потрібно системно підійти просування ігор та графіку їх релізів. Ситуація, коли колда і сталкер релізяться майже одночасно, а індіана - головний претендент майків на нагороди, виходить майже без піару і хронологічно пролітає повз премії, не повинна повторюватися.
І про контроль за розробкою не забувати: Григоровичу і ко давно потрібна була технічна допомога, розробникам хелблейд - ідейна.