leif: ↑
21.01.2025 19:29Схиляюсь до матріксу, але щось якось не до кінця. Все таки геони звучать краще, але в той же час геонів у мене вже 2шт є, а матріксів нема
врешті-решт недовго я сумнівався і вже сказав продавцю, що матрікс заберу, якщо там все ок з ним. продавати він точно буде. все ж таки шанс купити 2.0add в гарному стані, а тим паче новий, випадає рідко, клавіатурі вже 4 роки. а геонів ф1 побільше і v2 взагалі можна купити в будь-який час, а особливо, коли розішлють основний бетч ГБ юнітів, там глядиш і ціни впадуть на них, все ж таки геон набрав там замовлень під 3000, стільки їх навряд треба, є ненульова вірогідність купити навіть дешевше ГБ ціни.
з ф1 ОG, звісно, все складніше, але я ще подумаю, чи потрібен мені той OG за таку переплату, тут щось досі немає впевненості.
Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
у ф1 OG в першу чергу відрізняється фронтальна висота, тобто комфортно за ним сидіти можна лише з підставкою. і відповідно, завдяки цій фронтальній висоті краще звучить пробіл (але не тільки він). наскільки краще можна судити тільки по відгуках власників обох ревізій. на доступних тайпінгах різниці ніфіга не чути
(це ж треба! шок), але власники обох версій діляться на два табори: одні переходять на в2, тому що там помітно краще анод, є опція fly дотеру і відповідно можливість юзати h87 пцб, а також нижча фронтальна висота, що для хейтерів підставок під зап'ястя вкрай важливий момент. інші -- продають в2 і залишаються з ОG, тому що зміни в звучанні їх не влаштовують, вони хочуть корейський трушний звучок, а не те що вийшло в в2, більш адаптоване під міжнародні продажі.
Відправлено через 6 хвилин 56 секунд:
а ще OG мені цікавий багато в чому, щоб на власні вуха почути і власними "руками увідєть і глазамі патрогать", як казав двічі несудимий профффесор, з чого власне починався геон з глейром, яке було їх бачення тої самої клавіатури, щоб заявити про себе в кореї і одразу залетіти в вищу лігу клавіатуробудування, спершу на батьківщині, а потім і глобально. тим паче у мене є глейр і ф2, з ними можна ще й порівняти як вони бачили відмінності в різних підходах до клавіаутри, звучання тощо. є підозра, що ф1 v2 вже має інший вайб і тому мені сподобається менше. але різниця в ціні... ладно, про це подумаю пізніше, спочатку з матріксом треба розібратись.