Заміна µTorrent

Локальные сети и Интернет
Автор
Member

А хтось взагалі качає відповідними утилітами прямо на NAS або на зовнішній диск, під'єднаний до роутера...
Але погоджуюсь з дописувачами вище - qBittorrent - чудовий зручний інструмент, бо сабж спаскудили вже дуже давно.
Ray2000gt
Advanced Member

Deluge, але він встановлений на NAS.
Dremjke
Member

Никогда не вернусь на всратый utorrent после того, как открыл для себя qbittorrent.
Utorrent начиная с 3й версии вообще куда-то не туда свернул...
Melki
Member

были проблемы как и у автора, еще в мирное время, дома, пользовал какую-то старую версию, которая вроде работала. Сейчас её поставил и не качает, qbitorrent работает нормально
Ekz0rcyst
Member

AI_Avenger
Не знаю чи ще актуально але я качаю. Використовую зв'язку з Jellyseerr + Prowlarr + Radarr + Sonarr + Lidarr + qBittorrent. Працює зручно, швидко і автоматично в бібліотеці Jellyfin індексується. Загалом рекомендую! Якщо будуть запитання по налаштуванню то звертайтесь, в межах своїх знань завжди допоможу.
Ray2000gt
Advanced Member

Ekz0rcyst: 12.01.2025 01:35 Використовую зв'язку з Jellyseerr + Prowlarr + Radarr + Sonarr + Lidarr + qBittorrent. Працює зручно, швидко і автоматично в бібліотеці Jellyfin індексується.
Було б цікаво дізнатись, як це працює. Я наразі користуюсь Deluge, додаю контент до Jellyfin вручну. Найбільше складнощів викликає додавання завантажень в Deluge з телефону, не знаю, як це налаштувати коректно.
Yurius
Member

qBittorrent з темою Дракула , рекомендую , качає з рутрекера норм , це на пк.
ttorrent та управління по вай фай через transdrone це на медіаплеєрі Зіду з хдд.
Ekz0rcyst
Member

Ray2000gt
Перепрошую за не дуже квапливу відповідь.
Ну в мене реалізовано це наступним чином
спойлер
1. Є ПК з встановленим Proxmox VE (в профілі це мій NAS).
Изображение
Віртуалка з TrueNAS Scale має прямий доступ до SATA-контроллера з накопичувачами. Відповідно в TrueNAS створений датасет media та опублікований в мережу як SMB/NFS шара.
Изображение Изображение Изображение

2. За допомогою Proxmox VE Helper-Scripts встановлено CasaOS (на скріншоті вище є LXC-контейнер). Мені подобається зручність керування Docker контейнерами в цій системі, хоча нічого не заважає використати звичайний Docker.

3. В самій CasaOS встановлені Prowlarr, Radarr, Sonarr, Lidarr, Qbittorrent.
Изображение

4. Важлива ремарка, - під час встановлення CasaOS використовуючи скрипт, я не використовую дефолтні налаштування, натомість обираю, що тип контейнера Priviledged, це звичайно впливає на певні безпекові моменти (не буду тут розписувати подробиці, для мене вони не надто критичні). Але що головне, вибір цієї опціє спрощує процедуру монтування SMB/NFS шари в контейнері.
Изображение
Ну і /etc/fstab в самому контейнері зі змонтованими шарами
Изображение

Структура каталогів в самій шарі в мене наступна
Изображение

А так виконане монтування в самих Docker контейнерах
Изображение
Конкретно в цьому прикладі Radarr

На наступному кроці нам по суті необхідно налаштувати самі інстанси, - в Prowlarr додати індексатори, та підключити Radarr, Sonarr, Lidarr.
Изображение

Ну і відповідно в Radarr, Sonarr, Lidarr потрібно додати клієнт для завантаження, в моєму випадку це qBittorrent.
Изображение Изображение
Звичайно є певні налаштування ще самого qBittorrent.
Наприклад вказати шлях до теки завантаження, та створити відповідні категорії для Radarr, Sonarr, Lidarr
Изображение Изображение
Насправді, є ще певні моменти на яких варто було б зупинитись та розглянути більш детально, але тоді вже мабуть краще окрему тему написати про автоматизацію. А в межах посту розкрити цю тему складнувато як на мене.
Можливо буде простіше записати відео в якому більш детально зупинитись на певних моментах, з прикладами, й викласти в Youtube.
Ответить