Последние статьи и обзоры
Новости
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
pelia
Member
Ага, справді, навіть на моєму "підвальному" провайдері щойно помітив що дзвінок пройшов по wifi
-
VolandInferno
Member
pelia
Це добре
Одразу відповім всім, в кого не завелось - чекайте на оновлення прошивки від вендора.
Це добре
Одразу відповім всім, в кого не завелось - чекайте на оновлення прошивки від вендора.
-
AlexKuzovkov
Member
Працює.VolandInferno: ↑ 19.12.2024 10:14 Всіх запустив з точки зору ІР підмереж, перевіряйте.
Відправлено через 1 годину 56 хвилин 41 секунду:
А от VoLTE на пікселях як глючило так і глючить.VolandInferno: ↑ 19.12.2024 10:48 pelia
Це добре

-
Crong
Member
Для дзвінків зі свого номера через і-нет, у lifecell'а є BiP IN/OUT.1985god: ↑ 14.12.2024 15:07 а оце робить використання VoWiFi абсолютно не потрібним .... я думав можна буде в бомбосховищі користуватися а ось воно якВідправлено через 2 хвилини 30 секунд:Чи буде працювати VoWiFi в режимі «польоту»?
Так, якщо телефон був востаннє зареєстрований у мобільній мережі не пізніше, ніж 10 хв тому.
У лайфа хто знає теж така сама фігня з VoWiFi ? не можна використовувати якщо не був у мережі ? я думав за кордоном або взагалі без мобільної мережі користуватисяа тут такий облом
![]()
Последний раз редактировалось Crong 19.12.2024 14:56, всего редактировалось 3 раза.
-
VolandInferno
Member
Ще раз для всіх, обмеження 10 хвилин - це вимога відповідних органів. Це не обмеження технології.
-
sonhador93
Member
Киевстар это компания гов-но-воз и работают там гов-но-чисты, что обрубают скорость безлимитного контрактного номера, ограничивают скорость до 0,8 когда видео на ютуб грузится только в 144p. А самый смак это происходит вов ремя отключения света, когда трафика хватает на 2 недели, а wi-fi тоже от киевстар и вырубается с выключением света. Руководство компании киевстар сплошные гов-но-чисты 

-
Shpoker
Member
плюсую однозначно, но приходится продолжать жрать гов-но бо остальные еще хужеsonhador93: ↑ 19.12.2024 14:44Киевстар это компания гов-но-воз и работают там гов-но-чисты

-
VolandInferno
Member
sonhador93: ↑ 19.12.2024 14:44Киевстар это компания гов-но-воз и работают там гов-но-чисты, что обрубают скорость безлимитного контрактного номера, ограничивают скорость до 0,8 когда видео на ютуб грузится только в 144p. А самый смак это происходит вов ремя отключения света, когда трафика хватает на 2 недели, а wi-fi тоже от киевстар и вырубается с выключением света. Руководство компании киевстар сплошные гов-но-чисты
Правільно, туда их, ух, нєгадяі, расстрєлять)Shpoker: ↑ 19.12.2024 14:48плюсую однозначно, но приходится продолжать жрать гов-но бо остальные еще хуже (я про моб связь, интернет слава богу есть нормальные конторы)
-
Shpoker
Member
ну так альтернативы нет, приходится либо пользоваться тем что есть, либо просто отказываться от мобильника (уже всерьёз подумываю, бо в чем смысл просто платить за видимость услуги, когда тебя во всём ограничивают?)VolandInferno: ↑ 19.12.2024 14:51Правильно, туда їх, ух)
-
1985god
Member
sonhador93
підчас відключення електроенергії не всі ще перейшли на оптику і не всі її зарезервували , а отже всі перемикаються на мобільний інтернет , а отже він ан це не розрахований, тож нічого дивного що він погано працює коли нема електроенергії, взагалі дивно що він працює коли нема електроенергії . І це стосується всіх мобільних операторів, коли вимикаються стаціонарні інтернет оператори , більшість переключається на мобільних , жодна мережа не розрахована на це що всі 100% абонентів в один момент будуть користуватися інтернетом
Відправлено через 33 секунди:
я не захичщаю київстар, просто такі прості речі не знають на технічному форумі - дивно
підчас відключення електроенергії не всі ще перейшли на оптику і не всі її зарезервували , а отже всі перемикаються на мобільний інтернет , а отже він ан це не розрахований, тож нічого дивного що він погано працює коли нема електроенергії, взагалі дивно що він працює коли нема електроенергії . І це стосується всіх мобільних операторів, коли вимикаються стаціонарні інтернет оператори , більшість переключається на мобільних , жодна мережа не розрахована на це що всі 100% абонентів в один момент будуть користуватися інтернетом
Відправлено через 33 секунди:
я не захичщаю київстар, просто такі прості речі не знають на технічному форумі - дивно
-
moonlight49
Member
О, спасибі!

-
LiquidStorm
Member
А якщо від вендора апдейтів більше не буде?VolandInferno: ↑ 19.12.2024 10:48в кого не завелось - чекайте на оновлення прошивки від вендора.
LG V60 має і VoLTE, і VoWIFI, за кордоном працює без проблем, а на КС - ні

-
AlexKuzovkov
Member
КС болт забила на додавання нових телефонів. А лайфі все працює.LiquidStorm: ↑ 20.12.2024 08:07А якщо від вендора апдейтів більше не буде?VolandInferno: ↑ 19.12.2024 10:48в кого не завелось - чекайте на оновлення прошивки від вендора.
LG V60 має і VoLTE, і VoWIFI, за кордоном працює без проблем, а на КС - ні![]()
-
VolandInferno
Member
AlexKuzovkov
LG дійсно не підтримується, тому що вони вже давно закрили телефонний бізнес. Тут уви. А по іншим брендам - чекайте поки повипускають.
Відправлено через 1 годину 12 хвилин 11 секунд:
LG дійсно не підтримується, тому що вони вже давно закрили телефонний бізнес. Тут уви. А по іншим брендам - чекайте поки повипускають.
Відправлено через 1 годину 12 хвилин 11 секунд:
На деяких андроїдах можна вручну прописати адресу epdg.LiquidStorm: ↑ 20.12.2024 08:07LG V60 має і VoLTE, і VoWIFI
-
AlexKuzovkov
Member
Я про Google Pixel 7pro наприклад, говорив.VolandInferno: ↑ 20.12.2024 14:09 AlexKuzovkov
Відправлено через 1 годину 12 хвилин 11 секунд:На деяких андроїдах можна вручну прописати адресу epdg.LiquidStorm: ↑ 20.12.2024 08:07LG V60 має і VoLTE, і VoWIFI

-
sanya555
Member
В Водафоне тоже завелся VoLTE, пришло уведомление в их приложении, зашел, активировал, теперь в звонилке пишет что звонок был через VoLTE. И хотя в приложении было написано что поддерживаются айфоны, и некоторые Сяоми, на моем поко х6 тоже работает
-
Igor717
Junior
Life з Vodafone оператори як оператори, ввімкнули тупо усім то volte, vowifi. підтримує телефон працює, не підтримує не працює... І лише цій гівн**київстар випендрюється. на підтримуємих самим київстаром апаратах активуємо, на іншіх, хоч вони і підтримують volte, їдіть геть
)))

-
Hotspur
Member
мені також це питання не зрозумілеIgor717: ↑ 25.12.2024 16:31 І лише цій гівн**київстар випендрюється. на підтримуємих самим київстаром апаратах активуємо, на іншіх, хоч вони і підтримують volte, їдіть геть
-
Cirax
Member
Ребёнок захотел послушать поздравление с новым годом, дай думаю включу киевстар тв, входит в пакет.
Совершенно не удивился, когда оказалось что ничего не работает.
То коды не приходят, а если приходят - ошибку выбрасывает.
Минут двадцать помучился, и плюнул.
Что за инвалиды там работают.
Совершенно не удивился, когда оказалось что ничего не работает.
То коды не приходят, а если приходят - ошибку выбрасывает.
Минут двадцать помучился, и плюнул.
Что за инвалиды там работают.
-
VolandInferno
Member
Я навіть не можу сказати чи це добре чи поганоCirax: ↑ 01.01.2025 00:11Ребёнок захотел послушать поздравление с новым годом, дай думаю включу киевстар тв, входит в пакет.

Так, баранів там хватає, але їхнє ТБ на аутсорсі з технічної точки зору)Cirax: ↑ 01.01.2025 00:11Что за инвалиды там работают.