Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор монитора
-
NST1983
Member
А хтось взагалі бачить різницю між 144 гц та 240? Я більше 90-100 вже не відчуваю майже.
-
Nutbar
Member
В євротрак симуляторі бачу Знаки простіше читати. В чомусь швидшому можу й не помітити, якщо одразу буде стояти лок на 144Гц. Але якщо переключатись туди й назад, то відчую.NST1983: ↑ 18.12.2024 17:19 А хтось взагалі бачить різницю між 144 гц та 240? Я більше 90-100 вже не відчуваю майже.
-
анти__бот
Member
ось недорогий монітор, може хтось мав з ним справу?
чи все-таки Samsung Odyssey G4 (LS25BG400) буде кращий, самсунг хоть по висоті можна регулювати
-
sergey_m
Junior
Свегер,дуже дякую за відповідь,був зайнятий на роботі та тільки прочитав. І саме смішне- я вибрав саме цей монік на олх вчора в ін.місті і купив сьогодні))) Б/у рік з чимось. Знайома там живе, приїхала, подивилась (і я по відеозвязку)та відправила мені НП. Вже сьогодні приїде,буду дивитися,що купив та все розповім.Свегер: ↑ 17.12.2024 23:39 sergey_mНаразі, з 1800R радіусом, за останні 2-3 роки нічого нового не з'явилось, нові моделі на 1500R радіусі.sergey_m: ↑ 17.12.2024 15:39 Хочу взять на замену 31.5-32"/2К/изогнутый 1800r, VA, бюджет до 15 тыс.
Подскажите, плиз, пару нормальных моделей.
Із варіантів, є ось такий Dell:
https://ek.ua/ua/DELL-S3222DGM.htm 2021 року. Досить швидкий, як для VA.
Змінювати масштаб тексту на 32-х дюймовому в 2к, гадаю вам знадобиться. По розміру, текст буде, як 24 дюйми в Full HD.
Також, майте на увазі, що 32-х дюймові більш вимогливі до розміщення.
По олх доставці 32 дюйми не пролазить-більше 30кг по обєму..
-
VBerezovsky
Member
Я не кіберкотлета, але різницю між 144 та 240 відчуваю все ж таки - інпут лаг менше, картинка плавніша.NST1983: ↑ 18.12.2024 17:19 А хтось взагалі бачить різницю між 144 гц та 240? Я більше 90-100 вже не відчуваю майже.
-
Melofon
Member
Ну если вас устраивает размер пикселя на 27" 1080р то берите Самсунг, регулировка высоты иногда очень нужная штука, да и 240Гц в CS тоже даст свой плюс, если видеокарта может выдать более-менее стабильные 240+ фпс то это конечно будет лучше чем 144-180Гц, ну и ютубчик смотреть на большей диагонали таки лучше.анти__бот: ↑ 18.12.2024 17:41 ось недорогий монітор, може хтось мав з ним справу? чи все-таки Samsung Odyssey G4 (LS25BG400) буде кращий, самсунг хоть по висоті можна регулювати
-
анти__бот
Member
Melofon
Дякую за вашу думку там доречі є два варіанти 27" і 25"
Дякую за вашу думку там доречі є два варіанти 27" і 25"
-
NST1983
Member
Яка частота кадрів в дані моменти? В Який іграх це відбувається?VBerezovsky: ↑ 19.12.2024 04:35Я не кіберкотлета, але різницю між 144 та 240 відчуваю все ж таки - інпут лаг менше, картинка плавніша.NST1983: ↑ 18.12.2024 17:19 А хтось взагалі бачить різницю між 144 гц та 240? Я більше 90-100 вже не відчуваю майже.
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Nutbar
Gainward GeForce RTX 4070 Ti Super Phoenix GS може віддавати більше ніж 144 фпс в цій грі?
-
Melofon
Member
Ну так выбирайте, если хочется побольше и пофиг что пиксели будут крупнее что в принципе с определенного расстояния уже не так и бросается в глаза то берите 27", у меня один друг сидит на 27" 1080р 75Гц уже лет пять и ему норм, я бы выбрал 27 если бы был такой выбор.
-
KVM
Member
Хтось щупав M27QA? Яка різниця там в порівняні з звичайним M27Q? Так розумію матриця від BOE і інша підставка
-
Zenia
Junior
Добрий день, підбираю собі fulhd ips монітор на 144 гц і з гарним охопленням кольорів , щоб і пограти і в фотошопі посидіти бюджет 10 тисяч , але з цим складаються проблеми , всі нормальні огляди з нормальними тестами моніторів , є на ті що або зняли з продажу , або їх в нас взагалі не продавали , а інші це просто реклама без хоч натяку на якісь мінуси , чи не могли б ви поради якісь варінати , можливо є якась популярна перевірена часом модель яку можна взяти на олх , або має якись непогану можливість налаштування кольорів , і мінімізування мінусів ips матриці
-
VBerezovsky
Member
+-240 і є, тестував в Overwatch та КС2. Але, звичайно, 90% часу такого фпс не побачити, особливо в сінглових іграх.NST1983: ↑ 19.12.2024 11:46 Яка частота кадрів в дані моменти? В Який іграх це відбувається?
Ось є гарний огляд.KVM: ↑ 19.12.2024 20:22 Хтось щупав M27QA? Яка різниця там в порівняні з звичайним M27Q? Так розумію матриця від BOE і інша підставка
https://youtu.be/QE0tQ6fYkOw?si=i77kS1f3haiyyAYf
-
unlnu
Member
Підскажіть де можна почитати детальну інформацію про те, яка модель\версія матриці OLED від якого виробника в тому чи іншому моніторі. Переглядаючи відеоогляди, звернув увагу на те, що оглядач вказує, що наприклад, в моніторі ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG матриця від LG, а в MSI MAG 271QPX QD-OLED матриця від Samsung. Але на сайтах цих брендів подібна інформація відсутня і щось мені підсказує, якщо звернувшись у техпідтримку, відповідь на це питання також не вдасться отримати. Також почув таке твердження що Samsung на власному моніторі "не зміг у матрицю" на відміну від тої що запропонував партнеру у конкурентну модель OLED і не розумію чому так. На даному етапі розглядаю монітор Samsung Odyssey OLED G6 у 2х версіях LS27DG612SIXCI(240Hz) і LS27DG600SIXCI(360Hz). Потрібно більше інформації для виваженого вибору.
-
Tserian
Junior
unlnu
Можете перевіряти на https://www.displayspecifications.com/
Але звісно, там бувають помилки (або коли виробник ставить матриці декількох виробників).
Можете перевіряти на https://www.displayspecifications.com/
Але звісно, там бувають помилки (або коли виробник ставить матриці декількох виробників).
-
Zenia
Junior
Чим ця версія ASUS TUF Gaming VG249Q3A (90LM09B0-B01170) відрізняєтся від цієї ASUS TUF Gaming VG249QL3A (90LM09G0-B01170)
-
Lekrs
Member
Самс не зміг у олед матрицю? Це певно шутка, або вкид від конкурентів/фанбоїв.unlnu: ↑ 20.12.2024 09:55 Підскажіть де можна почитати детальну інформацію про те, яка модель\версія матриці OLED від якого виробника в тому чи іншому моніторі. Переглядаючи відеоогляди, звернув увагу на те, що оглядач вказує, що наприклад, в моніторі ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG матриця від LG, а в MSI MAG 271QPX QD-OLED матриця від Samsung. Але на сайтах цих брендів подібна інформація відсутня і щось мені підсказує, якщо звернувшись у техпідтримку, відповідь на це питання також не вдасться отримати. Також почув таке твердження що Samsung на власному моніторі "не зміг у матрицю" на відміну від тої що запропонував партнеру у конкурентну модель OLED і не розумію чому так. На даному етапі розглядаю монітор Samsung Odyssey OLED G6 у 2х версіях LS27DG612SIXCI(240Hz) і LS27DG600SIXCI(360Hz). Потрібно більше інформації для виваженого вибору.
Користуюсь 360гц g6, жодного суттєвого недоліку, матриця дивовижна.
-
ilcattivo
Junior
Модель матриці спеціально не пишуть, щоб у разі чого можна було змінити на більш дешевого поставника. Тут нещодавно писали за монітор Dell G2724D, що на огляд блогерам та rtings.com вони занести одну матрицю, а зараз випускають з більш дешевою. Виробники SSD та блоків живлення також часто цим грішатьunlnu: ↑ 20.12.2024 09:55 Підскажіть де можна почитати детальну інформацію про те, яка модель\версія матриці OLED від якого виробника в тому чи іншому моніторі. Переглядаючи відеоогляди, звернув увагу на те, що оглядач вказує, що наприклад, в моніторі ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG матриця від LG, а в MSI MAG 271QPX QD-OLED матриця від Samsung. Але на сайтах цих брендів подібна інформація відсутня і щось мені підсказує, якщо звернувшись у техпідтримку, відповідь на це питання також не вдасться отримати. Також почув таке твердження що Samsung на власному моніторі "не зміг у матрицю" на відміну від тої що запропонував партнеру у конкурентну модель OLED і не розумію чому так. На даному етапі розглядаю монітор Samsung Odyssey OLED G6 у 2х версіях LS27DG612SIXCI(240Hz) і LS27DG600SIXCI(360Hz). Потрібно більше інформації для виваженого вибору.
-
unlnu
Member
Це був огляд пересічного блогера, начебто незаангажованого. У нього й інші вендори були в попередніх оглядах, але таке ляпнути саме в огляді на самсунг це справді дичина. Можливо мав на увазі інше або я не правильно зрозумів, бо ні в кого подібного не чув.Lekrs: ↑ 20.12.2024 10:58Самс не зміг у олед матрицю? Це певно шутка, або вкид від конкурентів/фанбоїв.
Читав ваші попередні коментарі, бачу що з того часу ваша думка не змінилась. Особисто схиляюсь до вибору моделі 240 гц, бо різниці 100% не бачитиму, оскільки кіберспорт не практикую, а 3 тисячі грн різниці краще витрачу на щось корисне.
Залишилось тільки отримати відповідь на питання чому модель 360 гц має гарантію 3 роки, а 240 лише 2...
-
ilcattivo
Junior
Також придивляюсь до цих моніторів. Але для мене залишається відкритим питання чи є ще відмінності, крім герцовки та гарантії? Модель на 240 Гц не знайшов ні у кого на огляді, і взагалі здається що вона є тільки на українському і казахстанському ринкуunlnu: ↑ 20.12.2024 12:52Це був огляд пересічного блогера, начебто незаангажованого. У нього й інші вендори були в попередніх оглядах, але таке ляпнути саме в огляді на самсунг це справді дичина. Можливо мав на увазі інше або я не правильно зрозумів, бо ні в кого подібного не чув.Lekrs: ↑ 20.12.2024 10:58Самс не зміг у олед матрицю? Це певно шутка, або вкид від конкурентів/фанбоїв.
Читав ваші попередні коментарі, бачу що з того часу ваша думка не змінилась. Особисто схиляюсь до вибору моделі 240 гц, бо різниці 100% не бачитиму, оскільки кіберспорт не практикую, а 3 тисячі грн різниці краще витрачу на щось корисне.
Залишилось тільки отримати відповідь на питання чому модель 360 гц має гарантію 3 роки, а 240 лише 2...
-
Lekrs
Member
Перевага 360гц у тому що можна грати без vrr/всінка, і не буде видно розривів. Гсінк все таки вимкнув, і граю без нього, здається без краще кольори (ще на попередньому моніторі це замітив), та й відчуття від гри краще коли мон працює на повній герцовці.unlnu: ↑ 20.12.2024 12:52Це був огляд пересічного блогера, начебто незаангажованого. У нього й інші вендори були в попередніх оглядах, але таке ляпнути саме в огляді на самсунг це справді дичина. Можливо мав на увазі інше або я не правильно зрозумів, бо ні в кого подібного не чув.Lekrs: ↑ 20.12.2024 10:58Самс не зміг у олед матрицю? Це певно шутка, або вкид від конкурентів/фанбоїв.