Выбор компьютерного кресла, стола и тп

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

Ijachok: 14.10.2024 23:06
Lekrs: 14.10.2024 16:17 але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
Регулярно обрізаю, але час від часу любить тикнути кігті то в диван, то в крісло

Lekrs: 14.10.2024 16:17
Саме стійке буде тканинне, але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
Були з кожзама, тканини, сітки. Сітка сама комфортна, особливо літом.
А не порадите якесь тканинне крісло бюджетом до 8 тис. грн.?

Єдине що спадає на думку, ikea markus. Кілька років таким користувався, не погане за свої гроші. Але з ергономікою у нього не сильно, підтримка поясниці не регулюється, може не підійти, фіксовані підлокітники можуть бути високоваті, якщо довгі руки, ну і не сильно м'яке.
Ще як варіант, глянути на kreslalux.ua, у них є недорогі 8500 - 10000 крісла під своїм брендом, як вони не знаю, бажано посидіти перед покупкою.

На рахунок геймерських, я свого позбувся, і більше крісла такого типу не куплю. На ньому може бути зручно, але воно не ергономічне, що погано для спини.
Hotspur
Member

Vovchic_jrc: 14.10.2024 21:32З урахуванням акції біля 1000
дякую. дорого
Tesseract
Member

Ijachok: 13.10.2024 21:02маючи кота, який любить зарапнути диван/звичайний стільчик із замінником шкіри?
Купіть коту кігтеточку метра два висотою і зберіть на кухні без усіх поличок, окрім верхньої. І миску з кормом завжди туди кладіть. Щоб не здохнути з голоду, кіт змушений буде щодня нею користуватись і про решту меблів забуде. Я так для бабусиної кішки робив, і усе дуже добре спрацювало. Єдиний нюанс, що довелося металеву миску купити і на поличку хороший магніт прикрутити, щоб кішка мискою не кидалася.
Ответить