Генії
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Що можна сказати й про 4 в порівнянні з 5.Forza Horizon 5 виглядає привабливіше
У хорайзенів і моторспорту фізика автівок геть різна.бо одне то аркада , а інше якби симулятор.Nutbar: ↑ 11.10.2023 16:34 Могли б взяти Horizon 5, вирізати відкритий світ, додати реальні траси і продати як окрему гру. - Всі задоволені. - Profit.
Як можно було так обіср*тися з моторспортом незрозуміло.
Дон Мэттрик им гордиться наверноеkalakawa: ↑ 11.10.2023 15:10 3 роки тому Філу Спенсеру провокували нагібатєля ігрової індустрії
за три роки ігровий підрозділ майків перетворився в посміховисько. вбито все, за що бралися їх руки
Та якби не storage 512 Gb, з яких навіть і близько 512 не доступні для ігрDremjke: ↑ 11.10.2023 16:48Но xbox series s воистину хорош, как дешевейшая альтернатива игровому ПК.
Якраз на Xbox ситуація має бути значно краща. Адже гра вийшла і в рамках Game Pass. В принципі, і в рамках PC Game Pass вона доступна.Навряд чи ситуація на Xbox Series краща, ніж на PC.
*играюткаждый день играет до 16 тысяч человек
Якщо не помиляюсь, то звичайний юсб вінчестер дає змогу запускати ігри тільки з минулих поколінь? Та сама форза моторспорт нова з нього не запуститься?Васильович: ↑ 11.10.2023 17:59Мені "несправжніх" 500 Гб мало вже і на Xbox One - але тут я повноцінно USB вінчестер можу хоч використовувати.
Не, ну если тебе надоело, то конечно нужно отменять все игры, которые не являются клоунскими помойками для школоты)WhiteNigger: ↑ 12.10.2023 00:37 А в чем суть? Опять гоняешь на одинаковых машинках одинаковыми маршрутами? Как и в других "высокоинтелектуальных" гоначках? Мне такое еще во времена нфс 2012 надоело