Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

leif: 04.10.2023 07:55
7mindfields: 03.10.2023 23:24останнього бастіону з гарним ips дисплеєм колишнього флагману
чудова модель, як на мене.
7mindfields: 03.10.2023 23:24Якщо в тебе плюс версія з 6гб і нормальною акб, пінгани, коли зберешся продавати
Версія така, але продавати на разі не планую. Якщо що — маякну.
В тому і справа, що в обох випадках (і 11й айфон і lg g7) це останні представники смартфонів на якісних ips (se 2020/2022 не розглядаю), далі - суцільні амоледи, тому я б все-таки на твоєму місці перед покупкою подивився би на свіжі айфони в магазині.
Окремо хотілося б відмітити, що плата у iphone XR/11 товща, тому якщо смартфон буде експлуатуватися по повній програмі (звичайне використання, а не здування пилинок зі смартфону, з вірогідністю дроптестів :D ), то краще все ж таки дивитися в сторону 14 про/14 про макс (якщо ти не збираєшся писати прорез відео одразу на зовнішній накопичувач та використовути тільки тайп сі як уніфікований роз'єм)
leif
Member

7mindfields: 04.10.2023 09:22подивився би на свіжі айфони в магазині.
так дивись-не дивись, альтернатив все одно немає з сучасних апаратів.
7mindfields: 04.10.2023 09:22тому якщо смартфон буде експлуатуватися по повній програмі, то краще все ж таки дивитися в сторону 14 про/14 про макс (якщо ти не збираєшся писати прорез відео одразу на зовнішній накопичувач та використовути тільки тайп сі як уніфікований роз'єм)
відео писати не збираюсь, але навряд мій сценарій експлуатації можна описати як "по повній програмі". що ти маєш під цим на увазі?

Відправлено через 18 хвилин 36 секунд:
7mindfields: 04.10.2023 09:22звичайне використання
пилинки точно сдувати не буду, але гнути пальцями як jerry rig everything не планую і котам гризти теж не даватиму. втім і ніяких "важких" для техніки умов в моїх сценаріях немає, тому думаю, що чохла має вистачити в принципі.
7mindfields
Member

leif: 04.10.2023 09:35
7mindfields: 04.10.2023 09:22подивився би на свіжі айфони в магазині.
так дивись-не дивись, альтернатив все одно немає з сучасних апаратів.
7mindfields: 04.10.2023 09:22тому якщо смартфон буде експлуатуватися по повній програмі, то краще все ж таки дивитися в сторону 14 про/14 про макс (якщо ти не збираєшся писати прорез відео одразу на зовнішній накопичувач та використовути тільки тайп сі як уніфікований роз'єм)
відео писати не збираюсь, але навряд мій сценарій експлуатації можна описати як "по повній програмі". що ти маєш під цим на увазі?
те, що 14 серія дійсно міцніша при бенд/дроптестах (банально задня кишеня джинсів чи випадково хтось штовхнув і телефон випав з рук, наприклад), тому я б особисто дивився на 14 серію pro версій все ж, або якщо так потрібна 15 серія - то 15 про, і з пам'яттю від 256гб, бо в версії на 128gb є лок на роздільну здатність запису відео в прорез вище 1080p без під'єднаного зовнішнього накопичувача https://www.macrumors.com/2023/09/18/ip ... 080p-only/
snapdragon999
Member

7mindfields:

є лок на роздільну здатність запису відео в прорез вище 1080p без під'єднаного зовнішнього накопичувача https://www.macrumors.com/2023/09/18/ip ... 080p-only/
это какой то фейспалм, почему не ограничить объем видео? Макс идёт от 256,так что ему нечего боятся))
7mindfields
Member

snapdragon999: 04.10.2023 11:12
7mindfields:

є лок на роздільну здатність запису відео в прорез вище 1080p без під'єднаного зовнішнього накопичувача https://www.macrumors.com/2023/09/18/ip ... 080p-only/
это какой то фейспалм, почему не ограничить объем видео?
Щоб стимулювати продажі покофонів, інакше їх ніхто не буде купувати, тім кук ще той меценат :lol:
Donate
Member

7mindfields:

это какой то фейспалм, почему не ограничить объем видео? Макс идёт от 256,так что ему нечего боятся))
Один фіг якість відео з поко в 4к настільки погана що виводити її далі чим з телефону немає сенсу :laugh: На ТВ 43" 4К воно виглядає дуже паскудно.
Последний раз редактировалось Donate 04.10.2023 13:54, всего редактировалось 1 раз.
snapdragon999
Member

7mindfields: 04.10.2023 12:04

это какой то фейспалм, почему не ограничить объем видео?
Щоб стимулювати продажі покофонів, інакше їх ніхто не буде купувати, тім кук ще той меценат :lol:
чувак, их продажи не упадут никогда и без айфонов,особенно в третьих странах.
Donate
Member

snapdragon999: 04.10.2023 13:53
7mindfields: 04.10.2023 12:04
Изображение
Після п'яти років лідерства на ринку смартфонів в Індії, Xiaomi впала на третє місце в останньому кварталі минулого року, поступившись конкурентам Samsung та Vivo. Перші два квартали 2023 року були ще гіршими — Xiaomi впала на четверте та третє місця відповідно за загальною кількістю відвантажених смартфонів. Зараз китайський виробник змінює свою стратегію, щоб повернути собі першість.
:shuffle:
Последний раз редактировалось Donate 04.10.2023 13:57, всего редактировалось 1 раз.
snapdragon999
Member

Donate: 04.10.2023 13:53

Один фіг якість відео з поко в 4к настільки погана що виводити її далі чим з телефону немає сенсу :laugh: На ТВ 43" 4К воно виглядає дуже паскудно.
я тебе скину с нот9про 4к gcam 30 fps, нормальное видео, а поко ещё лучше снимает
Donate
Member

snapdragon999: 04.10.2023 13:56
Donate: 04.10.2023 13:53

я тебе скину с нот9про 4к gcam 30 fps, нормальное видео, а поко ещё лучше снимает
Для перегляду на телефоні максимум, і те відео треба редагувати так як стабілізації в телефоні немає ніякої :rotate:
Hum
Member

Donate: 04.10.2023 13:56
snapdragon999: 04.10.2023 13:53

Изображение
Після п'яти років лідерства на ринку смартфонів в Індії, Xiaomi впала на третє місце в останньому кварталі минулого року, поступившись конкурентам Samsung та Vivo. Перші два квартали 2023 року були ще гіршими — Xiaomi впала на четверте та третє місця відповідно за загальною кількістю відвантажених смартфонів. Зараз китайський виробник змінює свою стратегію, щоб повернути собі першість.
:shuffle:
А Huawei показал рост. Я не удивлен, что они смогли вернуть себе часть рынка с их качеством.
Donate
Member

Hum: 04.10.2023 14:07А Huawei показал рост. Я не удивлен, что они смогли вернуть себе часть рынка с их качеством.
По причине того что демпингующие ещё и бренды начали требовать больше денег. Так как на хайпе начали влаживать кучу денег в магазины, рекламу, раздувание брендов, но не в качество товара или поддержку ПО :rotate: Причём виноваты в этом сами бренды. Представь себе ты поддерживаешь ПО, а у тебя только одних нотов:

Redmi Note 11 5G
Redmi Note 11T 5G
Redmi Note 11SE
Redmi Note 11S 4G
Redmi Note 11E
Redmi Note 11R
Redmi Note 11 Prime 5G
Redmi Note 11S 5G
Redmi Note 11 Pro
Redmi Note 11 Pro+
Redmi Note 11 Pro+ 5G
Redmi Note 11 SE India
Redmi Note 11 4G
Redmi Note 11
Redmi Note 11 NFC
Redmi Note 11E Pro
Redmi Note 11 Pro 5G
Redmi Note 11 Pro 4G
Redmi Note 11T Pro
Redmi Note 11T Pro+

И у многих есть ещё по штук 5 регионов + ещё основной китайский. Зачем такой цирк одному богу известно. Есть ещё подразделение поко в которых девайсы тупо дублируют под другим названием... По тому я не удивлён допустим что качественно телефоны у сяоми не развиваются, там уже маркетологи давно сидят :laugh:
snapdragon999
Member

Donate: 04.10.2023 14:21
Hum: 04.10.2023 14:07А Huawei показал рост. Я не удивлен, что они смогли вернуть себе часть рынка с их качеством.
По причине того что демпингующие ещё и бренды начали требовать больше денег. Так как на хайпе начали влаживать кучу денег в магазины, рекламу, раздувание брендов, но не в качество товара или поддержку ПО :rotate: Причём виноваты в этом сами бренды. Представь себе ты поддерживаешь ПО, а у тебя только одних нотов:

Redmi Note 11 5G
Redmi Note 11T 5G
Redmi Note 11SE
Redmi Note 11S 4G
Redmi Note 11E
Redmi Note 11R
Redmi Note 11 Prime 5G
Redmi Note 11S 5G
Redmi Note 11 Pro
Redmi Note 11 Pro+
Redmi Note 11 Pro+ 5G
Redmi Note 11 SE India
Redmi Note 11 4G
Redmi Note 11
Redmi Note 11 NFC
Redmi Note 11E Pro
Redmi Note 11 Pro 5G
Redmi Note 11 Pro 4G
Redmi Note 11T Pro
Redmi Note 11T Pro+

И у многих есть ещё по штук 5 регионов + ещё основной китайский. Зачем такой цирк одному богу известно. Есть ещё подразделение поко в которых девайсы тупо дублируют под другим названием... По тому я не удивлён допустим что качественно телефоны у сяоми не развиваются, там уже маркетологи давно сидят :laugh:
регионы то ерунда,а вот зачем выпиливать частоты 4G в китайцах ,виво и оне + вроде как не выпиливает.Например в редми нот 12 турбо тот же поко ф5 .Ну почему то конечно понятно,чтоб поко впаривать дороже на глобальных рынках.
Donate
Member

snapdragon999: 04.10.2023 14:32 регионы то ерунда,а вот зачем выпиливать частоты 4G непонятно в китайцах ,виво и оне + вроде как не выпиливает.Например в редми нот 12 турбо .Ну почему то конечно понятно,чтоб поко впаривать дороже .
https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/earth/

Китай
Индия
Евросоюз
Глобал
Индонезия
Россия
Турция
Тайвань

В итоге у тебя те же регионы сидят на разных секьюрити патчах, было бы это всё собирать одной кнопкой все бы получали одновременно. Но нет. А это ещё значит один головняк для IT отдела :rotate:

У гугла есть глобальная и операторская прошивка. Японские я не помню есть или нет, но там один фиг просто флаг что нельзя отключить звук при камере и всё. Ничо живут как-то. У эпла я вообще не знаю но там сказали что обнова выйдет 23 она ВСЕМ придёт 23-го, может быть задержка на региональных CDN сервисах максимум.
Последний раз редактировалось Donate 04.10.2023 14:43, всего редактировалось 1 раз.
snapdragon999
Member

Donate: 04.10.2023 14:39
snapdragon999: 04.10.2023 14:32 регионы то ерунда,а вот зачем выпиливать частоты 4G непонятно в китайцах ,виво и оне + вроде как не выпиливает.Например в редми нот 12 турбо .Ну почему то конечно понятно,чтоб поко впаривать дороже .

Китай
Индия
Евросоюз
Глобал
Индонезия
Россия
Турция
Тайвань

В итоге у тебя те же регионы сидят на разных секьюрити патчах, было бы это всё собирать одной кнопкой все бы получали одновременно. Но нет. А это ещё значит один головняк для IT отдела :rotate:
у меня Индонезия стоит с момента разлочки бутлоадера,там если выходит новая прошивка, то ее уже протестировали какие то другие регионы))Патчи безопасности как то не особо это парит.
Donate
Member

snapdragon999: 04.10.2023 14:42
Donate: 04.10.2023 14:39

Китай
Индия
Евросоюз
Глобал
Индонезия
Россия
Турция
Тайвань

у меня Индонезия стоит с момента разлочки бутлоадера,там если выходит новая прошивка, то ее уже протестировали какие то другие регионы))
Ну так это у тебя. А среднестатестический турок будет сидеть с июльским патчем в случае Редми 12С, в то время как на других регионах уже висит сентябрский. Чем он хуже других? Меня как пользователя не волнует что там. Вышла призентация МЯУ 15 я хочу её в те сроки которые там сказано, а то выходит что прошивку ждать надо по пол года или год. ХОЧУ КАК ВСЕ! А не играть в очередную гачу только уже с прошивками.
Piter Cantrope
Member

Hum
В мене на роботі два колеги з Греції, в обох отой Huawei. Кажуть, що хороший телефон. Але не можна Slack поставити на нього :rotate:
snapdragon999
Member

Donate: 04.10.2023 14:44
snapdragon999: 04.10.2023 14:42

у меня Индонезия стоит с момента разлочки бутлоадера,там если выходит новая прошивка, то ее уже протестировали какие то другие регионы))
Ну так это у тебя. А среднестатестический турок будет сидеть с июльским патчем в случае Редми 12С, в то время как на других регионах уже висит сентябрский. Чем он хуже других? Меня как пользователя не волнует что там. Вышла призентация МЯУ 15 я хочу её в те сроки которые там сказано, а то выходит что прошивку ждать надо по пол года или год. ХОЧУ КАК ВСЕ! А не играть в очередную гачу только уже с прошивками.
не хочешь ждать разблокируй загрузчик))У меня родычи пользуются, им вообще по барабану какой там регион и номер оболочки)) главное чтоб работал.
Piter Cantrope
Member

Donate
На що дивитись при купівлі не нового "пікселя"?.
Donate
Member

snapdragon999: 04.10.2023 15:17 не хочешь ждать разблокируй загрузчик))У меня родычи пользуются, им вообще по барабану какой там регион и номер оболочки)) главное чтоб работал.
Бывают ситуации когда патч нужен уже вчера :rotate:
Ответить