ну 200 баксов это если есть официальный сервис, а у нас он что есть?
Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
leif
Member
snapdragon999
не знаю, як у нас це все влаштоване. підозрюю, що немає саме епловського, але авторизовані сервіси є. треба вивчити питання скільки буде замінити скло у нас.
не знаю, як у нас це все влаштоване. підозрюю, що немає саме епловського, але авторизовані сервіси є. треба вивчити питання скільки буде замінити скло у нас.
-
snapdragon999
Member
с богом))leif: ↑ 03.10.2023 20:17 snapdragon999
-
leif
Member
я думав, з телефонами зараз все простіше — пішов купив. а тут, блін, ціла санта-барбара.
-
snapdragon999
Member
А ты шо первый раз узнал как яблоки бабло рубят, следующий айфон будет крепче и без нагрева и опять хомяки побегут покупать и продавать предыдущий ))Вот тут type c сделали))leif: ↑ 03.10.2023 20:24 я думав, з телефонами зараз все простіше — пішов купив. а тут, блін, ціла санта-барбара.
-
leif
Member
snapdragon999
та я взагалі за цим ринком не слідкую, я ж кажу, з lg g7 ходжу 5 років. дружині треба було телефон, купив 11 айфон, довго нічого там не обирав і не дивився. але з ним все, направду, ок.
та я взагалі за цим ринком не слідкую, я ж кажу, з lg g7 ходжу 5 років. дружині треба було телефон, купив 11 айфон, довго нічого там не обирав і не дивився. але з ним все, направду, ок.
-
snapdragon999
Member
а че именно макс, просто про нельзя?))leif: ↑ 03.10.2023 20:28 snapdragon999
-
leif
Member
snapdragon999
нє, хочу екран побільше.
нє, хочу екран побільше.
-
snapdragon999
Member
с23 ультра шо не хочешь? нафиг тот айфон))
-
leif
Member
snapdragon999
у мене ніколи айфону не було, у дружини інколи беру поклацати, прикольно, подобається. але це все ж її телефон, тому це не той ікспірієнс і цікаво самому спробувати.
у мене ніколи айфону не було, у дружини інколи беру поклацати, прикольно, подобається. але це все ж її телефон, тому це не той ікспірієнс і цікаво самому спробувати.
-
snapdragon999
Member
за такие бабки покупать такое будет хороший опыт)))leif: ↑ 03.10.2023 20:44 snapdragon999
-
leif
Member
раз на 5 років можна і витратитись.
-
Donate
Member
Це як падає, а взагалі берете любий який дешевше та же 13-шка за 27к за глазаleif: ↑ 03.10.2023 18:36 Ох і заплутано все з цими телефонами. Так і що б ви зараз обрали собі, з урахуванням крихкості 15 айфону та інших його особливостей: його чи 14 про макс?
У дружини вже третій рік 11 айфон і він реально міцний, носить його без чохла з першого дня, інколи телефон падає, але нічого не тріскається і тримається він дуже добре. З 15м про макс, я так зрозумів, треба бути значно обеженіше, не знаю чи я до такого готовий![]()
-
leif
Member
Гарний зелений колір у неї. шкода, що у нових моделей його немає. Треба якісь порівняння подивитись 13 Vs 14 Vs 15 про макс.Donate: ↑ 03.10.2023 21:3513-шка
Якщо хтось таке бачив, зашерте, плз.
-
Donate
Member
Це питання що вам там хвилює телефон це комбайнleif: ↑ 03.10.2023 21:41Гарний зелений колір у неї. шкода, що у нових моделей його немає. Треба якісь порівняння подивитись 13 Vs 14 Vs 15 про макс.Donate: ↑ 03.10.2023 21:3513-шка
Якщо хтось таке бачив, зашерте, плз.
https://www.notebookcheck.net/Apple-iPh ... 153.0.html
https://www.notebookcheck.net/Apple-iPh ... 760.0.html
https://www.notebookcheck.net/Apple-iPh ... 855.0.html (про макс правда)
А ось і температури завезли
15 про макс

+4 градуси десь від 3W підвищення
-
snapdragon999
Member
так в про макс 238 шим,как в гнусмассе)) он же хочет большой экран, так что мимоDonate: ↑ 03.10.2023 21:42Це питання що вам там хвилює телефон це комбайнleif: ↑ 03.10.2023 21:41
Гарний зелений колір у неї. шкода, що у нових моделей його немає. Треба якісь порівняння подивитись 13 Vs 14 Vs 15 про макс.
Якщо хтось таке бачив, зашерте, плз.Якщо вам просто користуватись за глаза. Там ще 600 Гц ШИМ у 13-ки
:
-
7mindfields
Member
Та чого там, можна ціле відро бюджетних редмі взятиsnapdragon999: ↑ 03.10.2023 17:13 за цену айфона можно 4 сяоми
Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
Яка неповага до останнього бастіону з гарним ips дисплеєм колишнього флагмануleif: ↑ 03.10.2023 19:52 [даю їй свою лижу g7 погризти, мені її теж не шкода
Якщо в тебе плюс версія з 6гб і нормальною акб, пінгани, коли зберешся продавати
-
snapdragon999
Member
-
leif
Member
чудова модель, як на мене.
Версія така, але продавати на разі не планую. Якщо що — маякну.7mindfields: ↑ 03.10.2023 23:24Якщо в тебе плюс версія з 6гб і нормальною акб, пінгани, коли зберешся продавати
snapdragon999
Дякую за відео. Все ясно. треба брати 15 промакс, але носити в чохлі і не в задній кишені.
-
snapdragon999
Member
ты знаешь можно любую лопату в заднем кармане раздавить)))я и 5 дюймовые htc раздавливал,правда можно было выровнять и работало,а тут не знаю.Понятное дело чехлы покупаються на все телефоны ,так с ним ходить как с куском мыла.leif: ↑ 04.10.2023 07:55
snapdragon999
Дякую за відео. Все ясно. треба брати 15 промакс, але носити в чохлі і не в задній кишені.