Последние статьи и обзоры
Новости
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 05.03.2015 11:09, всего редактировалось 62 раза.
-
Alex+
Member
Melofon
Модна 960 без МАХ взяти, це те саме але без радіатора. І дешевше.
Модна 960 без МАХ взяти, це те саме але без радіатора. І дешевше.
-
Melofon
Member
Alex+
Ну там всего на 100+ грн дешевле обычно если смотреть на одни и те же магазины.
Ну там всего на 100+ грн дешевле обычно если смотреть на одни и те же магазины.
-
XXXshadyXXX
Member
Вообще то будет такой график записи(то что справа). То баг AIDA64, где почти на всем объеме топ скорости.Melofon: ↑ 01.07.2023 13:31 даже удивительно на сколько она там хорошая, SLC-буфер кончается где-то в конце объёма,
- спойлер
Последний раз редактировалось XXXshadyXXX 01.07.2023 13:52, всего редактировалось 1 раз.
-
Alex+
Member
heidfeld
А у вас є якійсь досвід по саме тій моделі? Хоча б огляд якийсь адекватний. Це нова чи БВ? По фото це щось зняте з ноута, бо ретейлове має інший вигляд
А у вас є якійсь досвід по саме тій моделі? Хоча б огляд якийсь адекватний. Це нова чи БВ? По фото це щось зняте з ноута, бо ретейлове має інший вигляд
-
ck_ua
Member
Повільніший це просто 2262. 2262EN - швидший.Alex+: ↑ 01.07.2023 12:51Нова може бути на трохи повільнішому 2262ENG
Який змогли купили, свого у них немає.Alex+: ↑ 01.07.2023 12:51та і флеш там вже інший
Все краще того ЛексараMelofon: ↑ 01.07.2023 13:31что ты ещё мог посоветовать кроме каоксии
Це як?Melofon: ↑ 01.07.2023 13:31SLC-буфер кончается где-то в конце объёма
-
lewerlin
Member
В повсякденні там до 60(палець тримається ). І це ще можна радіатор материнки поставити. Р5му він здорово допоміг(от що пічка, так пічка).Alex+: ↑ 01.07.2023 12:51Це в в ті роки дивились на 80С на накопичувачу, і волосся дибки ставало від таких цифр.
А зараз, 80С на ссд, та якщо тротлінгу нема - то це він вже в розряді холодних
Отправлено спустя 4 минуты 44 секунды:
А десь рік назад натикався на список 8200про з різними комбінаціями. Зоопарк капець.Alex+: ↑ 01.07.2023 12:51та і флеш там вже інший
-
Alex+
Member
Стверджувати щось без тестів треба обережноck_ua: ↑ 01.07.2023 13:54 краще того Лексара
Хіба такі є у тій моделі адати? Вони усі з якимись буквамиck_ua: ↑ 01.07.2023 13:54Повільніший це просто 2262
Так, в останній час у того обзорщика дуже багато помилок, багів та глюків. Тож усі графіки з його тестів треба перепровірятиXXXshadyXXX: ↑ 01.07.2023 13:51То баг AIDA64, где почти на всем объеме топ скорости
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Це так, Але все ж по нинішнім міркам він ще залишаться досить цікавим варіантомlewerlin: ↑ 01.07.2023 13:59Зоопарк капець.
-
z_mashine
Member
верят же люди во всякие сказки...Melofon: ↑ 01.07.2023 13:31 SLC-буфер кончается где-то в конце объёма
-
XXXshadyXXX
Member
z_mashine
73% верят, так почему и тут в ссд не поверить
73% верят, так почему и тут в ссд не поверить
-
Melofon
Member
Вы обзор предоставленный мной хоть смотрели?, Аида меня не интересует там обзорщ к дальше делал тесты реальной записи и с радиатором реально slc кэш закончился под конец объема, Аида часто врёт и я даже не смотрю на её результаты.XXXshadyXXX: ↑ 01.07.2023 13:51Вообще то будет такой график записи(то что справа). То баг AIDA64, где почти на всем объеме топ скорости.Melofon: ↑ 01.07.2023 13:31 даже удивительно на сколько она там хорошая, SLC-буфер кончается где-то в конце объёма,
- спойлер
Отправлено спустя 57 секунд:
Обзор гляньте.ck_ua: ↑ 01.07.2023 13:54Це як?
Отправлено спустя 3 минуты 45 секунд:
Я не верю в сказки и aиды, там просто запись папок со всяким хламом, смотрю ляпать все умеют а обзор глянуть даже не удосужились. Короче топчик ссд, +- на равне с другими хорошими смд на pci-e 4.0,хороший контроллер 2264, буфер на 2гига ддр4 и память микрон с 174 слоями.z_mashine: ↑ 01.07.2023 14:29верят же люди во всякие сказки...
Последний раз редактировалось Melofon 01.07.2023 14:43, всего редактировалось 1 раз.
-
Alex+
Member
Melofon
На який хвилині огляду?
На який хвилині огляду?
-
z_mashine
Member
до чего техника дошла... просто добавь радиатор и получишь кеш во весь объем.Melofon: ↑ 01.07.2023 14:39 Вы обзор предоставленный мной хоть смотрели?, Аида меня не интересует там обзорщ к дальше делал тесты реальной записи и с радиатором реально slc кэш закончился под конец объема, Аида часто врёт и я даже не смотрю на её результаты.
p.s. обзор я смотрел и кеш во весь объем не развидел. давилыч сравнивал показатели температурного датчика. и то что вы выдаете за slc кеш во весь объем на деле был троттлинг.
Последний раз редактировалось z_mashine 01.07.2023 14:46, всего редактировалось 1 раз.
-
Melofon
Member
Alex+
Я в такси еду, поищите сами, дальше половины точно, у него методология одна и та же во всех обзорах.
Отправлено спустя 2 минуты 49 секунд:
z_mashine
Ещё один, не во весь объём но очень большой, ты прежде чем коммент писать глянь обязательно ор почему так.
Я в такси еду, поищите сами, дальше половины точно, у него методология одна и та же во всех обзорах.
Отправлено спустя 2 минуты 49 секунд:
z_mashine
Ещё один, не во весь объём но очень большой, ты прежде чем коммент писать глянь обязательно ор почему так.
-
Alex+
Member
По перше треба розділяти версії на 1тб та на 2тб, друга значно швидша. Також я думаю, що вийшла плутанина між slc кешем та прямим записом в масив, а падіння в кінці об'єму це вже режим трамбовки, а не закінчення кешу
-
XXXshadyXXX
Member
Короче, берите люди шо хотите И вообще QLC маст хэв
-
luckygamerks
Member
Я теж дивився цей огляд не один раз. Дивлячись весь огляд з початку до кінця, диву даєшся, як таке може бути. Те ж думав його замовляти саме версію на 2тб, але у голові засіло, що у більшості моделей адата з часом міняється начинка і часта бувають відгуки про вихід з ладу ссд даного виробника та і ціна така, що можна вже докинути на той же solidigm p44 pro, kc3000.Alex+: ↑ 01.07.2023 14:49 По перше треба розділяти версії на 1тб та на 2тб, друга значно швидша. Також я думаю, що вийшла плутанина між slc кешем та прямим записом в масив, а падіння в кінці об'єму це вже режим трамбовки, а не закінчення кешу
-
XXXshadyXXX
Member
Если есть деньги и не смущает отсутствие оф гарантии у нас, то это лучший выбор.luckygamerks: ↑ 01.07.2023 15:00докинути на той же solidigm p44 pro
Отправлено спустя 2 минуты 20 секунд:
Кстати, если смотреть тесты рельной записи в проводнике, то все стает на свои места. Он про Аиду давно говорил, что с ней что то не так и вот нашел причину на днях.Alex+: ↑ 01.07.2023 14:01Так, в останній час у того обзорщика дуже багато помилок, багів та глюків. Тож усі графіки з його тестів треба перепровіряти
-
Alex+
Member
luckygamerks
Просто є більш технічно грамотні правильні тести, наприклад на тому ж ixbt.
Там чітко видно як двушка себе веде:
Те що у ютубера писало файли весь час на швидкості 3.5 це був прямий запис в масив, а роботи кешу не було видно можливо через обмеження провідника, або ж просто не був розчищений кеш. Ця поведінка цілком збігається з графіком запису без попередньої розчистки, контролер там потужний і йому вистачає дурі на ходу прибиратись та писати на великій швидкості
Просто є більш технічно грамотні правильні тести, наприклад на тому ж ixbt.
Там чітко видно як двушка себе веде:
- спойлер
Те що у ютубера писало файли весь час на швидкості 3.5 це був прямий запис в масив, а роботи кешу не було видно можливо через обмеження провідника, або ж просто не був розчищений кеш. Ця поведінка цілком збігається з графіком запису без попередньої розчистки, контролер там потужний і йому вистачає дурі на ходу прибиратись та писати на великій швидкості
-
ck_ua
Member
До чого тут тести? Один ССД від виробника пам`яті, другий - китайщина (хоч і не рівня Алі). Якщо немає грошей на щось нормальне, то можна і той Лексар брати. Але якщо автор може собі дозволити 970ево, то навіщо?Alex+: ↑ 01.07.2023 14:01Стверджувати щось без тестів треба обережно
Так контролерів 2 всього, 2262 і 2262EN. Різниця в тактовій частоті (у EN більша). Основний зоопарк через різну пам`ять. Своєї ж нема. Звідси і купа версій з різною швидкістю. І плачі Ярославни на цю тему.Alex+: ↑ 01.07.2023 14:01Хіба такі є у тій моделі адати?
-
Alex+
Member
https://www.techpowerup.com/ssd-specs/#8200ck_ua: ↑ 01.07.2023 15:20Так контролерів 2 всього, 2262 і 2262EN
Це якщо про 8200 розмовляти
А ось що на що було поміняно:ck_ua: ↑ 01.07.2023 15:20плачі Ярославни на цю тему
https://www.tomshardware.com/news/adata ... ler-change
Як видно контролерів більше ніж два - 2262, 2262EN, 2262ENG, 2262G.
Хоча на сайті SMI згадується тільки EN
Судячи по замітці:
Якщо "G" це сповільнена версія "EN", то що ж означає літера "G" в ревізії "ENG"? Щось мені підказує, що її ж явно не просто так домалювали, хоча і пишуть що воно одне і тежSM2262EN = SM2262ENG, and SM2262G is an updated version of the SM2262EN
Згоден, але від виробника там тільки пам'ять. Що там по контролеру, нагріву, швидкостям залишаться загадкою. Також гарантія усього рік від магазину та невідомий стан (нове чи БВ). Кожен сам вирішує що для нього важливіше.ck_ua: ↑ 01.07.2023 15:20Один ССД від виробника пам`яті,