Тоже верно. Я так помню слил ам3+ и доплатив 1к грн взял китай х99 16 памяти и 8 ядерный ксеон.DuckRider: ↑ 12.04.2023 16:09И тут встает вопрос почем сливается его железо. Если слив его платформу, нужно будет доплатить 3к, то оно того стоит
Новости
Последние статьи и обзоры
Потрібна порада стосовно процесора та платформи
-
XXXshadyXXX
Member
-
volikovvv
Member
Якщо на олх, то можна навіть сьогодні замовити, але олх трохи побоююся, хоча якщо рейтинг продавця нормальний, то може чому б і ні... Помоніторю трошки.SergN: ↑ 12.04.2023 16:11 volikovvv
Залишається моніторити вторинний ринок та вишукувати і7 за цікаву ціну. Завжди можна продати через кілька тижнів за приблизно ту ж ціну, якщо не виправдає очікувань. Але мені здається, що на продаж потім виставиться старий проц )
-
AntonyKandaurov
Member
Божественный ам4 продолжает махать рукой и манить.
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
DuckRider
Пристроить старую сборку и обзавестись ам4. Ну не чудо ли?!)
Отправлено спустя 32 секунды:
volikovvv
Подумайте об этом
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
DuckRider
Пристроить старую сборку и обзавестись ам4. Ну не чудо ли?!)
Отправлено спустя 32 секунды:
volikovvv
Подумайте об этом
-
waryag
Member
Или апгрейд на мутанта, или ам4. Если брать 5600 с али, выйдет совсем дешево.
-
XXXshadyXXX
Member
Ну как бы шьем биос, покупаем мутант 8 ядерный за 4500грн и продаем 8600к за 4000грн. Топовый апгрейд аж за 500 грн

Отправлено спустя 38 секунд:
А мутанта еще и погнать можно до 5 герц
Отправлено спустя 38 секунд:
А мутанта еще и погнать можно до 5 герц
-
odessitmws
Member
volikovvv
я что то упустил или 8600к не выдает 60фпс?
я что то упустил или 8600к не выдает 60фпс?
-
Prescott
Member
0.1, 1% ужасные плюс подфризы.odessitmws: ↑ 12.04.2023 17:53я что то упустил или 8600к не выдает 60фпс?
-
odessitmws
Member
если не стоит лока на 60кадров т.е. возможности монитора навернякаPrescott: ↑ 12.04.2023 18:040.1, 1% ужасные плюс подфризы.
-
volikovvv
Member
Шановні, ще одне питання, якщо все ж таки брати проц в рамках поточної платформи, брати 8700k або ж 9700k? Що порадите?
-
odessitmws
Member
volikovvv
8700к ибо нужно чуток мозгами обладать что бы брать процы без гипертрейдинга, а потом задумчиво чесать репу о 100% нагрузке
8700к ибо нужно чуток мозгами обладать что бы брать процы без гипертрейдинга, а потом задумчиво чесать репу о 100% нагрузке
-
waryag
Member
На них ціну не складуть.volikovvv: ↑ 13.04.2023 12:48Шановні, ще одне питання, якщо все ж таки брати проц в рамках поточної платформи, брати 8700k або ж 9700k? Що порадите?
Якщо готові до нюансів - беріть мутанта. Якщо ні - 6/12 на АМ4 чи інтелі 10 покоління і вище.
-
Mixx
Member
volikovvv
Як вам варіант, не вкладати гроші в цей труп? Там що проц сумний, пам'ять ніяка, материнка наче з370, але сенсу з неї...
Продати весь той хлам, і взяти свіже молодше залізо? Проц р5 7600х коштує вже як і5 13400-13500, але швидший за них, материнку, можна b650m ds3h взяти, дуже класна маман за свій прайс, хороше живлення (переварює 12-16 ядер з споживанням 200+вт), відсутність багів з бутом як у асус і мсі, нормальний розгін пам'яті, не одну збірку вже зібрали на ній, і пам'яті 32гб експо 6000цл36. Так, доведеться доплатити, але отримаєте платформу на роки, та й на зараз в порівнянні з 8600к приріст може бути близьким до х2.
Задумайтесь, чи є сенс хоронити гроші в старе вже не актуальне залізо.
Як вам варіант, не вкладати гроші в цей труп? Там що проц сумний, пам'ять ніяка, материнка наче з370, але сенсу з неї...
Продати весь той хлам, і взяти свіже молодше залізо? Проц р5 7600х коштує вже як і5 13400-13500, але швидший за них, материнку, можна b650m ds3h взяти, дуже класна маман за свій прайс, хороше живлення (переварює 12-16 ядер з споживанням 200+вт), відсутність багів з бутом як у асус і мсі, нормальний розгін пам'яті, не одну збірку вже зібрали на ній, і пам'яті 32гб експо 6000цл36. Так, доведеться доплатити, але отримаєте платформу на роки, та й на зараз в порівнянні з 8600к приріст може бути близьким до х2.
Задумайтесь, чи є сенс хоронити гроші в старе вже не актуальне залізо.
-
odessitmws
Member
Mixx
а вы первое сообщение вообще читали? четко написано
чего стоит фраза
а вы первое сообщение вообще читали? четко написано
а вы тут человеку вундервафлю пытаетесь собрать при том что проблема явно в низкой компьютерной грамотности автора, а не в железе (хотя может и в железе но речь о не штатной работе)що в мене вимушена перерва в роботі по стану здоров'я як мінімум до кінця літа, та хотілось би пограти так як дуже багато років не було часу та можливості,
чего стоит фраза
Чи буде достатньо такого апгрейду для 4к 60 фпс
-
Mixx
Member
odessitmws
Перерви і те все бувають різні, я лише висловив думку, що в цей труп нема сенсу вкидати значних коштів, платформа вже не актуальна, і у автора, якщо міняти то і ЦП і пам'ять, бо хоч ти туди постав 9900к, буде затик у 2666, а якщо змінити тільки пам'ять - упреться у 6 потоків ЦП. А якщо міняти і те і те - ліпше змінити всю платформу на щось справді актуальне і сидіти ще не один рік.
Перерви і те все бувають різні, я лише висловив думку, що в цей труп нема сенсу вкидати значних коштів, платформа вже не актуальна, і у автора, якщо міняти то і ЦП і пам'ять, бо хоч ти туди постав 9900к, буде затик у 2666, а якщо змінити тільки пам'ять - упреться у 6 потоків ЦП. А якщо міняти і те і те - ліпше змінити всю платформу на щось справді актуальне і сидіти ще не один рік.
-
volikovvv
Member
Mixx, я з вами згоден. Рішення прийнято, візьму 13500.
Пане odessitmws якось образливо ваш пост виглядає, я писав про те що в мене 6 ядер 8600к йде у 100 відсоткову нагрузку і дають просадку фпс через це, ваша фраза про низьку грамотність більшого варта. Комп працює коректно, проца в деяких тайтлах вже не вистачає, якщо ви не знайомі з цим явищем, це не означає що його нема.
Спитав поради, ваші думки, вислухав, вдячний за це, рішення прийняв. Всім дякую.
Пане odessitmws якось образливо ваш пост виглядає, я писав про те що в мене 6 ядер 8600к йде у 100 відсоткову нагрузку і дають просадку фпс через це, ваша фраза про низьку грамотність більшого варта. Комп працює коректно, проца в деяких тайтлах вже не вистачає, якщо ви не знайомі з цим явищем, це не означає що його нема.
Спитав поради, ваші думки, вислухав, вдячний за це, рішення прийняв. Всім дякую.
-
Prescott
Member
Не надо, это ошибка. Смотрите АМ5.volikovvv: ↑ 13.04.2023 14:46Рішення прийнято, візьму 13500+b760
-
ascord
Member
Играете на телеке в 4к? Если да, то смысла брать 13500 нет. 13400, 13500, 13600к в 4к показывают одинаковые результаты.volikovvv: ↑ 13.04.2023 14:46 Mixx, я з вами згоден. Рішення прийнято, візьму 13500.
-
SergN
Member
Вам тут поради давали в рамках економії грошей, а ви приймаєте найбільш нераціональний спосіб їх витратити, враховуючи незмінність відяхи під 4к-навантаження.volikovvv: ↑ 13.04.2023 14:46Рішення прийнято, візьму 13500.
-
volikovvv
Member
Ascord, ні, в мене монітор, ось такий
https://hard.rozetka.com.ua/ua/lg_32un880_b/p251029481/
Шановні, я вам вдячний за ваші поради, дякую. Мені здається можна тему закрити.
В особисті запропонували обмін на 9900к з доплатою, поспілкуюсь ще стосовно цього варіанту.
https://hard.rozetka.com.ua/ua/lg_32un880_b/p251029481/
В цьому році відеокарта буде таж сама, наступного року може бути нова. Комп'ютер живе та апгрейдиться потрохи.SergN: ↑ 13.04.2023 15:02Вам тут поради давали в рамках економії грошей, а ви приймаєте найбільш нераціональний спосіб їх витратити, враховуючи незмінність відяхи під 4к-навантаження.volikovvv: ↑ 13.04.2023 14:46Рішення прийнято, візьму 13500.
Шановні, я вам вдячний за ваші поради, дякую. Мені здається можна тему закрити.
В особисті запропонували обмін на 9900к з доплатою, поспілкуюсь ще стосовно цього варіанту.
-
odessitmws
Member
это для форума обидно должно быть что для игр в 60 кадров тут советуют от ам5 до 13500 учитывая минимальные финансовые вливания...volikovvv: ↑ 13.04.2023 14:46якось образливо ваш пост виглядає
попахивает каким то вредительством, особо не гуглится в ютубе тесты этого проца в киберпуке без упора в видяху но я банально на 6700 спокойно играл с ровной линией фреймтайма в 60+
возможно дело во включенном рт оно вроде заметно грузит проц