Intel похвасталась игровым быстродействием Core i9-11900K (Rocket Lake-S)

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

brozzy:
DuckRider: Не такой уж дорогой фулл хд 280гц, чтоб закрывать на него глаза. И да, эти тесты нужны чтоб понять какой запас у камней для апдейта на новые карты.
Ну еще хрен с ним киберкотлеты которые для контрстрайка берут такие моники, но аргумент про запас для апгрейда вообще смешон. Один хрен идешь и обновляешь систему раз в 3-5 лет, а не сидишь до полного морального устаревания. Времена сенди бриджа давно позади.
полно людей и на 7700 и на 9600/9700... Нет смысла менять платформу, если у тебя не прошлые райзены, которые из коробки овощили :laugh:
francaise
Member

Alligator:А может мы чего-то не понимаем и пока все в ожидание DDR 5 в сегмент настольных ПК он будет рубится на сервере с DDR 5 ECC REG ценою в однушку в окраине города?
Колись купував ддр2-667, як тільки вони з'явилися в продажу, потім ддр3. На самому старті, один з перших у Харкові (було в 1 магазині лише) Ніякі однушки не продавав. Звичайна ціна. Це ж не відеокарти під час криптобуму, і не процессори. Інша справа, що проци під ддр5 з материнками будуть коштувати через жадібність АМД чи Інтела - огого (і то не факт) , але оперативку беруть мінімум на п'ятиріччя, чи навіть десятиріччя. Як і процессори. Тому купувати ddr4 і проц на 14нм від інтел на 7 році її існування за пів-року до виходу ддр5 - це тупо. Не бачу смисла змінювати попередні архитектури, навіть такі старі, як в мене в профілі, до виходу ддр5.

Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
KepleR: Или просто мамкин мечтатель, даю инфу 1000% что ты и тогда ее не будешь покупать , потому что дорого и барыги много приклеили, другое дело купить ее в 2025 году, да?)
При бажанні я можу твою мамку купити, реально. От тільки як і у випадку з новим інтелом - нафіга мені ця застаріла фуфло? :laugh:

Отправлено спустя 3 минуты 10 секунд:
leif:залежить від потреб і того як часто волієш робити апгрейд. якщо фанат залізяк і маєш фінанси кожен рік купувати нове, то чом би і ні. це не раціонально, але я б з радістю так робив, якби мав помітно більше грошей
Ті, у кого є гроші, і ті хто вміє їх заробляти - такою фігнею страждати не буде. Може, лише якісь блохери і лише на ютьюбі для підвищення переглядів. Чи хворі на голову. Але це окрема тема.
LostBoy
Member

francaise:Не бачу смисла змінювати попередні архитектури, навіть такі старі, як в мене в профілі, до виходу ддр5.
Вы его и с появлением новых контроллеров памяти не увидите - потом опять не будет смысла, уже по какой-то новой и очень уважительной причине ;)
ktannenberg
Junior

LostBoy:
francaise:Не бачу смисла змінювати попередні архитектури, навіть такі старі, як в мене в профілі, до виходу ддр5.
Вы его и с появлением новых контроллеров памяти не увидите - потом опять не будет смысла, уже по какой-то новой и очень уважительной причине ;)
Персонаж ещё просто не отшел от тяжкой психологической травмы после поиска того самого единственного на весь Харьков магазина. Возможно к переходу на DDR6 таки осмелиться на ещё одну авантюру по поиску магазина.
leif
Member

francaise:Ті, у кого є гроші, і ті хто вміє їх заробляти - такою фігнею страждати не буде
ага, а ще не буде купувати аудіотехніку, фототехніку, музичні інструменти, велосипеди, еквіп для історичних реконструкцій, обладнання для риболовлі, вініл в колекцію по 20-50$ за платівку і так далі і тому подібне. всі ці захоплення нічим не відрізняються від того щоб любити у вільний час погратись на максималках, позайматись оверклокінгом найновішого заліза чи просто його покрутити і потестувати.

за твоєю логікою або сидиш в 21 році на десятирічному i7 2600k або одразу монако-ламборгіні-яхти-кокаїн і дівки? чи які там "правильні" захоплення у "ті хто має і вміє заробляти гроші" ? :laugh:
francaise
Member

ktannenberg:Персонаж ещё просто не отшел от тяжкой психологической травмы после поиска того самого единственного на весь Харьков магазина. Возможно к переходу на DDR6 таки осмелиться на ещё одну авантюру по поиску магазина.
Ти спочатку читати навчися, що я пишу, а потім вже свій тупорилий сарказм пиши.
LostBoy:Вы его и с появлением новых контроллеров памяти не увидите - потом опять не будет смысла, уже по какой-то новой и очень уважительной причине
Єдина поважна причина - це вихід нової архитектури, яка вперше з'явиться з 2014 року. Це як зараз купувати 2080ті за тис. доларів, коли вже 3080 за 700 (стан ринку відеокарт через криптоманію обговорювати не будемо, але сподіваюсь, аналогія зрозуміла).
leif:за твоєю логікою або сидиш в 21 році на десятирічному i7 2600k або одразу монако-ламборгіні-яхти-кокаїн і дівки? чи які там "правильні" захоплення у "ті хто має і вміє заробляти гроші" ?
Я сиджу на i7-2600k не тому що я не можу собі дозволити Райзен 5900х (півтори тисячи долларів в мене на проц/мать/ОЗУ відкладені). От тільки не бачу зараз смисл купувати райзени через те, що воні на 7нм лише наздоганяють 14нм інтел, а інтел, бо в них ці 14 нм вже 4 рік поспіль. Ну і ДДР4 перед виходом ДДР5. А стосовно хоббі про збирання заліза кожен рік, потім його разпродаж на олх, потім знову збирання, якщо ти не блогер - то це зайняття як раз-таки задр..тів. І нічого спільного з коллекціюванням вінілу не має. А бути задр..том - не камільфо. Є більш корисні речі, ніж займатися барахольством.
Alligator
Member

francaise:Я сиджу на i7-2600k не тому що я не можу собі дозволити Райзен 5900х (півтори тисячи долларів в мене на проц/мать/ОЗУ відкладені). От тільки не бачу зараз смисл купувати райзени через те, що воні на 7нм лише наздоганяють 14нм інтел, а інтел, бо в них ці 14 нм вже 4 рік поспіль. Ну і ДДР4 перед виходом ДДР5. А стосовно хоббі про збирання заліза кожен рік, потім його разпродаж на олх, потім знову збирання, якщо ти не блогер - то це зайняття як раз-таки задр..тів. І нічого спільного з коллекціюванням вінілу не має. А бути задр..том - не камільфо. Є більш корисні речі, ніж займатися барахольством.
Вспомнился анекдот. "Я на протяжение 10 лет каждый день считаю нанометры интел и их всегда 14, вы та ... что ли?"
Если ВЫ или Ваша работа не связана непосредственно с ПК то зачем тратить время на это? У Вас его много? Сидеть с 2600к и думать "вот выйдет ддр 5" тогда и куплю это и есть "барахольство".
francaise
Member

Alligator:Сидеть с 2600к и думать "вот выйдет ддр 5" тогда и куплю это и есть "барахольство"
Навпаки. Барахольство - це постійно щось купувати, продавати, перепродавати і т.д. 99% користувачів купляють щоб користуватися, а не щоб у цій всій каші варитися. Хоча стосовно цієї теми про новий інтел, то навіть тут як раз є сенс продати старе, купити нове. А от продати старе, щоб купити старе - ну це таке...
Alligator
Member

francaise, когда у меня стоит вопрос закупки нового оборудования то я иду и покупаю то, что есть на рынке в данный момент, с мнением "нужно просто подождать" мои сотрудники и дальше сидели на вторых пеньках с 98 виндой, ведь зачем сейчас покупать Rocket Lake-S если можно будет взять Alder Lake-S с DDR 5. У меня есть ПК и на i7-8600 и на i5-9600f, а от i3-10100 сейчас вообще все в восторге когда первых два вариант на форуме все поливают почему-то грязью но в день покупки не существовало i3-10100 :rotate:
IvanCh
Member

Sanьka:
a_z_z_y:
Вот, получайте 1 поколение на чипсет :facepalm:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ЙОЙ НАЙ БУДЕ
спойлер
Изображение
a_z_z_y
Member

IvanCh
Member