Microsoft випустить нову Fable у 2026 році

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

:lol:
AlexеуKO7: 27.02.2025 01:05
Enjthesilence: 27.02.2025 00:56 а чого вона "небинарная персона?" абсолютно звичайна баба, без мейку. не богиня краси, але й не потвора. ви жінок не часто ірл бачите я так розумію. ну а тейк про "мусор, де гг жінка" навіть обговорювати не буду.
бо зараз майже у кожній грі небинарніе персоны, так що не здивуюсь.
я кожного дня на вулицях бачу сотні жінок красивіші за це непоразуміння. І навіщо мені в грі, яка має приносити задоволення дивитися на "звичайну бабу" без мейкапа, ще і грати за неї десятки годин
приймається.
MqM
Member

Повідомлення

nochnik89: 26.02.2025 11:50 А посимпатичнее героиню никак ? а то уже глобальный тренд повесточки уходит в закат, фемки поорут за излишнюю сексуализацию женщин, но кому они уже интересны ? ))) новую драгон ейдж лгбт на руках носили, а он вон как все обернулось :rotate:
Та я думаю коли це наствльки важливо давно ходять п-хаб. Принаймні обличчя не монстра, і думаю цього достатньо для приємної гри:)
Люди раніше взагалі грали в пікселі де обличчя не різноріщнити, а щаоащ шеймери балувані пішли фотомоделей давай. Скоро ще почнуть писати, чому там груди не 5го розміру :lol:

Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Alligator: 26.02.2025 11:57
nochnik89: 26.02.2025 11:50 А посимпатичнее героиню никак ? а то уже глобальный тренд повесточки уходит в закат, фемки поорут за излишнюю сексуализацию женщин, но кому они уже интересны ? ))) новую драгон ейдж лгбт на руках носили, а он вон как все обернулось :rotate:
Единственный вопрос. Почему меньшинство навязывает своё мнению большинству? :spy:
А сам прикол що більшість жінок саме так і виглядають, принаймні на заході. Так званий реалізм, хотіли? Ну й отримали, розпишіться.
А в США хгачна частина людей взагалі з зайвою вагою і це поширена ситуація, і знову якийсь унікум напиши про повістку, хоча це напевно поввстка кампанії проти ожиріння буде :lol:

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
MetalistForever: 26.02.2025 13:19 Microsoft ідіть на буй , с цими трансгендерними обличчями !
Тобі знайти таких українських жінок? просто полистай інсту і впевнений знайдеш

Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
AlexеуKO7: 27.02.2025 01:05
Enjthesilence: 27.02.2025 00:56 а чого вона "небинарная персона?" абсолютно звичайна баба, без мейку. не богиня краси, але й не потвора. ви жінок не часто ірл бачите я так розумію. ну а тейк про "мусор, де гг жінка" навіть обговорювати не буду.
бо зараз майже у кожній грі небинарніе персоны, так що не здивуюсь.
я кожного дня на вулицях бачу сотні жінок красивіші за це непоразуміння. І навіщо мені в грі, яка має приносити задоволення дивитися на "звичайну бабу" без мейкапа, ще і грати за неї десятки годин
Ну але однаково це не більшість навіть у нас. Мовчу про Захід.
А ви напевно модель? Цікаво глянути фотки :D
Ostin
Member

Повідомлення

Не забудьте до списку побажань додати стрінги, шпильки-підбори та бронеліфики :rotate: Бо дуже вже корея-ММО тхне від цього всього.

Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Enjthesilence: 27.02.2025 00:56абсолютно звичайна баба, без мейку. не богиня краси, але й не потвора
Саме так. Звичайнісінька особина жіночої статі без косметики.

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
І про бінарність-небінарність судити по хвилинному відео - це теж занадто.

Отправлено спустя 4 минуты 2 секунды:
AlexеуKO7: 27.02.2025 00:17почему же в играх для мужчин мы должны покупать мусор, где главная героиня баба
Бляха, чому це гра для мужчін? Чому ми далжни?
Ви щось стільки крінжу накидали, що аж невдобно.

Отправлено спустя 5 минут 12 секунд:
AlexеуKO7: 27.02.2025 01:05на вулицях бачу сотні жінок красивіші за це
А ще там купа страшних бабищ з перекаченими губами і сідницями розміром з автобус. Але ж це тільки мій смак. Не треба узагальнювати смаки, особливо щодо зовнішності.
Геральт
Member

Повідомлення

MqM: 27.02.2025 02:48 Так званий реалізм, хотіли? Ну й отримали, розпишіться.
Взагалі-то, нормальні РПГ мають редактор. І там вже хто якого хоче, такого
персонажа
Зображення
і створює. Хоч і не без
недоліків
Зображення
А змушувати гравця грати крокодилом - моветон.
AlexеуKO7
Member

Повідомлення

MqM: 27.02.2025 02:48 Ну але однаково це не більшість навіть у нас. Мовчу про Захід.
при чем тут большинство или меньшинство? мы об игре говорим. В жизни большинство женщин бумажки в кабинетах перекладывают. Так что будем про это игры выпускать?
ну допустим модель, 190 с кубиками пресса, что с этого причем тут это к игре? почему вы леваки всегда когда нет аргументов любите переходить на личности?

Відправлено через 10 хвилин 22 секунди:
Ostin: 27.02.2025 08:52 Бляха, чому це гра для мужчін? Чому ми далжни?
потому что по статистике в ААА подавляющее большинство игроков это мужчины, женщины играют в мобильный мусор 3 в ряд
ради бога, раз не должны тогда и я не должен покупать их воук высер. Рыночек порешает, такие ребята потом плачут в твитере когда их игра проваливается в продажах и ах самих выгоняют на улицу.
у этой игры уже большинство отрицательных отзывов и самый популярный комментарий: как изменить персонажа.
Snikard
Member

Повідомлення

за что так с курочкой!? :)
deangelis
Member

Повідомлення

Судячи з коментарів тут купа закомплексованих мужчин які надивилися на інстаграмних відфтошоплених, відфільтрованих, пластичних красунь :D :lol:
Як на мене цілком нормальна героїня з нормальною реалістичною зовнішністю...
MqM
Member

Повідомлення

AlexеуKO7: 27.02.2025 10:06
MqM: 27.02.2025 02:48 Ну але однаково це не більшість навіть у нас. Мовчу про Захід.
при чем тут большинство или меньшинство? мы об игре говорим. В жизни большинство женщин бумажки в кабинетах перекладывают. Так что будем про это игры выпускать?
ну допустим модель, 190 с кубиками пресса, что с этого причем тут это к игре? почему вы леваки всегда когда нет аргументов любите переходить на личности?

Відправлено через 10 хвилин 22 секунди:
Ostin: 27.02.2025 08:52 Бляха, чому це гра для мужчін? Чому ми далжни?
потому что по статистике в ААА подавляющее большинство игроков это мужчины, женщины играют в мобильный мусор 3 в ряд
ради бога, раз не должны тогда и я не должен покупать их воук высер. Рыночек порешает, такие ребята потом плачут в твитере когда их игра проваливается в продажах и ах самих выгоняют на улицу.
у этой игры уже большинство отрицательных отзывов и самый популярный комментарий: как изменить персонажа.
Давай скажемо чесно серед воїнів та інших важких ремесел мало красунь, бо вони зазвичай шукають легші шляхи. А тут намагання натягнути рідкісний ідеал, якрй в житті побачитт це дійсно на рівні фентезі.
Це як шукають з усіма перевагами та без мінусів. Знаєте кого такими ідеальними зображали? ангелів :D

Та чого переходити на особистості? просто я думаю, якщо людина вимагає певні стандарти краси, то й сама має їм відповілати аьи це не виглядало лицемірно.
І я не лівак, просто користуюся здоровим глуздом, я жодну гру не обирав за ефектністю героя, для мене це зовсім незначний критерій
AlexеуKO7
Member

Повідомлення

MqM: 27.02.2025 12:53

Давай скажемо чесно серед воїнів та інших важких ремесел мало красунь,
давай скажем честно: среди воинов женщин вообще почти нет. Есть они только в фильмах и играх. У нас в Украине за 3 года войны я женщин воинов вообще не видел (кроме медиков и штабных которые бумажки перекладывают)
А тут намагання натягнути рідкісний ідеал, якрй в житті побачитт це дійсно на рівні фентезі.
никто не говорит про идеал, говорится о том, чтобы дать возможоность выбрать самому себе персонажа, которым ты будешь играть десятки часов. В том числе его пол и внешность. Ну а если вы уж делаете одного протагониста, то сделайте его хотя бы симпатичным, а не с челюстью как у орка.
Геральт
Member

Повідомлення

MqM: 27.02.2025 12:53 якщо людина вимагає певні стандарти краси, то й сама має їм відповілати аьи це не виглядало лицемірно.
Маячня. Аргумент "спочатку добийся" настільки ніякий, що навіть дивно пояснювати. Ящо нема голосу - насолоджуйся поплавським, якщо акторського таланту - дивись фільми з акторами-аматорами а як не петраєш в ДВС то не смій критикувати криворукого механіка.

Як вище справедливо писали: гра - продукт, за який готові (або ні) віддати гроші. Продукт не відповідає вимогам - покупець ігнорує покупку.
FreezerUA
Member

Повідомлення

Геральт: 27.02.2025 09:54
MqM: 27.02.2025 02:48 Так званий реалізм, хотіли? Ну й отримали, розпишіться.
Взагалі-то, нормальні РПГ мають редактор. І там вже хто якого хоче, такого
персонажа
Зображення
і створює. Хоч і не без
недоліків
Зображення
А змушувати гравця грати крокодилом - моветон.
Ну, на мій смак, наведена вами героїня в редакторі страшніша за героїню в Fable.
А взагалі головною ідеєю Fable була можливість вибору головним героєм між добром та злом і зовнішність героя змінюється відносно обраних ним вчинків. Тому тут кастомізація зовнішньості не дуже вписується. :-/
MqM
Member

Повідомлення

Геральт: 27.02.2025 13:03
MqM: 27.02.2025 12:53 якщо людина вимагає певні стандарти краси, то й сама має їм відповілати аьи це не виглядало лицемірно.
Маячня. Аргумент "спочатку добийся" настільки ніякий, що навіть дивно пояснювати. Ящо нема голосу - насолоджуйся поплавським, якщо акторського таланту - дивись фільми з акторами-аматорами а як не петраєш в ДВС то не смій критикувати криворукого механіка.

Як вище справедливо писали: гра - продукт, за який готові (або ні) віддати гроші. Продукт не відповідає вимогам - покупець ігнорує покупку.
ви плутаєте смаки у музиці з втмогами до своїх партнерів. Не можна хотіти собі мачо, а самій бути заплившою жиром, або навпаки - при чому на повному серйозі ставити такі вимоги. Говориться про взаємовигідний обмін. Співак свій талант обмінює на гроші від вас.
До речі щодо спочатку добийся, то критика від не фахівців не несе ніякої цінності. Тому всякі народні критики не рівня професійним спеціплізованим.
І де ж є вимоги в іграх до зовнішності персонажів? Так лише фото оцінюють для реклами, бо це там дійсно головний критерій. А гра цілком виконує свою функцію, навіть якщо там буде інопланетянка

А взагалі це рівень днища стандартизувати зовнішність, коли навіть той же смак не стабільний в різні часи, а от же сенсу гнатися за цим немає сенсу. Однаково задовільнити загальні вимоги гравця не можливо, бо немає єдиного смаку - завжди хтось згайдеьься кому якісь деталі не такі. А взагалі мені жаль таких гравців, але на щастя є купа еротичних ігор в Стімі де це дійсно наствльки важливо :lol:

Відправлено через 11 хвилин 12 секунд:
AlexеуKO7: 27.02.2025 13:03
MqM: 27.02.2025 12:53

Давай скажемо чесно серед воїнів та інших важких ремесел мало красунь,
давай скажем честно: среди воинов женщин вообще почти нет. Есть они только в фильмах и играх. У нас в Украине за 3 года войны я женщин воинов вообще не видел (кроме медиков и штабных которые бумажки перекладывают)
Снайперка Євгенія Емеральд ;) При бажанні швидко гуглиться.
Так їх мало, але вони є.
Геральт
Member

Повідомлення

MqM: 27.02.2025 17:10 ви плутаєте смаки у музиці з втмогами до своїх партнерів.
Яких ще партнерів? Що в вас в голові? :insane:
Це просто болванчик/лялька, якого гравець смикає за ниточки.

Щодо критики від не фахівців - без коментарів.
Поплавський свій "талант" на мої гроші не обміняє. Як і майки оту фейс-позитивну ГГ :D
Telcontar
Member

Повідомлення

AlexеуKO7: 27.02.2025 13:03 нас в Украине за 3 года войны я женщин воинов вообще не видел (кроме медиков и штабных которые бумажки перекладывают)
Це лиже говорить про вашу необізнаність, жінки у нас і в штурмових діях беруть участь.
dext
Member

Повідомлення

Є емпіричне плавило "80-20", плюс будь-яка фізично і психічно здорова особа схильна до і прагне обрати в партнери особу з найменшою кількістю вад (пропорції тіла, симетрія обличчя, відсутність проблем з метаболізмом та ін.) - просто щоб залишити здорових нащадків, це еволюційний процес.

Тож головна героїня, яка нагадує брудну бомжиху, яка збирає біля смітника пластикові пляшки в мене під вікном (ну вона реально мае такий фенотип) - нічого крім відрази не викликає, в реальному світі і так забагато бруду, люди грають в ігри не для цього і в тих же автосимуляторах ганяють не на бляшанках, які мають в реальності, хоча виробники бляшанок можуть легко назвати це авто-сексизмом :gigi:

В підсумку студія відробила гроші на "лгбт-повісточку", але втратила гравців - і це теж еволюційний процес, з відомим результатом

https://www.youtube.com/shorts/VwSDk2VAG5Q
Telcontar
Member

Повідомлення

dext: 27.02.2025 19:08 Тож головна героїня, яка нагадує брудну бомжиху, яка збирає біля смітника пластикові пляшки в мене під вікном
Можна побачити фото вас і вашої дружини без макіяжу для порівняння? :shuffle:
AlexеуKO7
Member

Повідомлення

Telcontar: 28.02.2025 10:19 Можна побачити фото вас і вашої дружини без макіяжу для порівняння? :shuffle:
Причем тут он и его жена? Он что является главным героем игры, за которую просит с вас 60 долларов? Он является покупателем и имеет право выставлять требования. Человек объяснил что с точки зрения нашей природы приятнее смотреть на правильные черты лица а не на косплей орчихи.
YAYA
Member

Повідомлення

Геральт: 26.02.2025 23:59
YAYA: 26.02.2025 19:28 Але нормальні жіночі риси,
Зрозумів, що їй бракує. Такого пушку на верхній губі . Ще не вуса, але вже й не персик. Пасувало б до того фейсу.
Мсьє знає толк в збоченнях :-P
dext
Member

Повідомлення

Telcontar: 28.02.2025 10:19 Можна побачити фото вас і вашої дружини без макіяжу для порівняння? :shuffle:
Косметика та засоби гігієни доступні абсолютно всім, не потрібно забаганки окремої групи блобів невизначеної орієнтації переносити на всіх
Telcontar
Member

Повідомлення

dext: 01.03.2025 15:48 Косметика та засоби гігієни доступні абсолютно всім, не потрібно забаганки окремої групи блобів невизначеної орієнтації переносити на всіх
Може поділитесь видами косметики, що були доступні у середньовічному сеттингу і як часто мандрівниці його наносили? :beer:
Відповісти